Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
14 lis 2016, o 13:03
Nie wiem jak Wy ale jestem dosyć zdegustowany tym co zrobił Goldway... Zamówiłem 4 telefony i z racji info, że wysyłają z osobnych magazynów zapłaciłem za 4 przesyłki. Telefony zostały wysłane w 2 paczkach. Trochę słabe, zapłaciłem za same wysyłki ponad 320zł, a powinienem zapłacić połowę ze względu na wysłanie w 2 paczkach. Rozumiem gdyby telefony zostały wysłane w 4 paczkach, a tak nie wygląda to za dobrze...
14 lis 2016, o 17:58
Przed 11.11 kupowałem u nich za taką samą sumę, jaką tu podajesz.
11.10 kupiony z SS dokładnie za 603,48 zł kurs dolara wtedy był około 3,98 zł
tu masz wersje IN dark grey za 159
https://www.aliexpress.com/item/Origina ... 0.0.AfEhK9A po 18.11 kod GWPL na gift;]
14 lis 2016, o 18:11
Goldi napisał:"W przypadku wyboru dwóch takich samych urządzeń proszę:
1. Złóżyć 1(!) zamówienie zawierające dwa urządzenia. Automatycznie zostanie naliczona 2x przesyłka Seller's Shipping Method.
2. Wstrzymać się z zapłatą, napisać w wiadomości do zamówienia: Please adjust price and send in one eu express(SF) package.
3. Opłacić zamówienie i czekać na wysyłkę." Chodzi mi o cachback.Po napisaniu wiadomości po jakim czasie obniży mi się kwota do zapłacenia? Czy technicznie jest możliwość otrzymania w tej sytuacji cachback?
14 lis 2016, o 18:49
cashback powinien się naliczyć normalnie bez problemu jeśli zrobisz wszystko tak jak normalnie tylko z zapłatą się wstrzymasz
14 lis 2016, o 22:15
Poczekam na lepszą okazję na 3S, nie spieszy mi się. Może jakieś kupony, promocje w PP lub AG. W Polsce ceny już spadają, a i gwarancja jest bardziej realna.
14 lis 2016, o 22:22
Spadają u kogo? Chyba u Januszów z allegro, a u nich gwarancja jest jeszcze mniej realna niż ta w Chinach
14 lis 2016, o 22:27
Właśnie, bo jaką gwarancje J. może dać? że wyśle twój telefon dalej, do chin? Pewnie sam kupił bez realnej gwarancji, szanse że ci załatwi są zerowe i gorsze niż w chinach, bo przez kogoś.
14 lis 2016, o 22:32
Na twoim miejscu bym otwarl spor
14 lis 2016, o 22:37
Spadają u kogo? Chyba u Januszów z allegro, a u nich gwarancja jest jeszcze mniej realna niż ta w Chinach

Nie koniecznie .Wchodzi redmi 4 i z automatu ceny zejdą w dół.
15 lis 2016, o 00:50
tylko że dolar skoczył teraz o ponad 0.20 groszy wiec przy telefonie za 150$ to jakies 30-40 zł różnicy :/ więc w najlepszej opcji ceny się nie zmienią
15 lis 2016, o 01:06

Nie koniecznie .Wchodzi redmi 4 i z automatu ceny zejdą w dół.