Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

15 lis 2016, o 20:56

ale pieniądze nie wróciły na konto

15 lis 2016, o 21:35

z przelewami24 toczyłem walkę kilka miesięcy - poszły w xxxxxx, na szczęście jakaś śmieszna kwota była wtedy. Od tamtej pory nawet nie patrzę w stronę tego rodzaju płatności.

15 lis 2016, o 21:49

jak by oni zawalili to by było że ali czeka na zapłatę a tu nie ma śladu po zakupie na moim koncie , gadałem z obsługą wczoraj i mają to poprawić , tylko nie do końca zrozumiałem w jaki sposób , chyba telefon wróci do zamówień

15 lis 2016, o 22:55

Czy u Goldway'a jest jeszcze dostępna opcja EU Express? Niby jest Seller's shipping metod za 16$, ale nie wiem czy to o to chodzi.

15 lis 2016, o 23:07

Poczytaj 1 post w tym temacie

16 lis 2016, o 00:26

Dzięki, przejrzałem tylko 5 ostatnich stron ;P Czyli z tego wynika, że chwilowo nic z wysyłką EU Express nie kupię.

16 lis 2016, o 07:08

clorox napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Że co? Dalej nie czytałeś pierwszej strony!

16 lis 2016, o 08:46

czy ktos mi wytlumaczy o co chodzi z odpowiedzią Lucy?

Napisałem:
"hello. i wanted to buy 2 redmi note 4. one gold and one with black front. is it possible to send two phones in one package with option sellers shipping method and pay as one package 16.84$ or 20$?"

Dostalem odpowiedz:
"Hi friend, please choose phones in the cart and pay for together
choose a proper shipping method
e"

To wyslą w jednej paczce czy w dwóch osobnych i dwa razy mam placic seller shipping method?

16 lis 2016, o 10:38

Zrób tak jak jest w instrukcji w pierwszym poście. Od jutra znowu można zamawiac dwa telefony w jednej paczce

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

16 lis 2016, o 10:56

lol. od jutra nie będzie juz 2 magazynów tylko 1 :D

16 lis 2016, o 11:39

Rafal1435 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Że co? Dalej nie czytałeś pierwszej strony!

No właśnie czytałem i nie jestem pewien bo pod linkiem do produktów z opcją EU EXPRESS, który jest w pierwszym poście, nie ma żadnej aukcji. Proszę tylko o potwierdzenie, że wybranie opcji Selers shipping metod za 16$ w dowolnej aukcji to właśnie EU EXPRESS.

• Aukcje EU Express:
http://goldway.aliexpress.com/store/gro ... 52092.html

Instrukcja:
1. Dodajemy do koszyka odpowiednią wersję produktu z aukcji EU EXPRESS.

16 lis 2016, o 11:40

Zrób zamówienie dogadaj się co formy przesyłki i jak wszystko będzie ustalone to dopiero zapłać. Instrukcje masz w pierwszym poście.
Odpowiedz