Też mam wysyłkę 16.11, podawałem nr trackingowy na PW, ale bez odpowiedzi (rozumiem, że dostałeś kilkadziesiąt takich PW)
@szymi
zabawne jak nazywasz wszystkich cebulakami, skoro nikt poza jakimiś wyjatkami nie żąda zwrotu nie wiadomo czego + VAT + zadośćuczynienie.
Większość - jak zapewne zauważyłeś, ale łatwiej uogólniać - chce tylko wyjaśnić czemu miało być wysłane w 48h a nie jest i czemu mamy w trackingu 16.11 skoro rzekomo zostały wysłane wszystkie 13. Ci którzy mają w trackingu 13.11 mają telefony, my z 16-17 czekamy - dziwny zbieg okoliczności i dziwne, że "jedna paczka wysłana później" za chwilę okażę się połową paczek.
Rozumiem, że jak kupujesz coś w sklepie, na półce jest 2.99, przy kasie przed Tobą ktoś płaci 2.99, a Ty płacisz 5 to siedzisz cicho, bo przecież co mi tam, mogę dorzucić 2zł. Umawiamy się na 48h i do tego dopłacam, to tego oczekuję - zwłaszcza że dużo osób dostało telefon tak jak trzeba.
Tak - w polsce jak ktoś obiecuje wysyłkę w 24h, to liczę że wysyła w 24h bo widocznie mi na tym czasem zależy.