Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

20 lis 2015, o 12:00

Mi na stronce podanej przez Mateuszam31 pokazuje, że nawet z Singapuru spóźniona wysyłka ;)

Event code Location Actual date Status More
Posting 50 Raffles Place #32-01 Singapore Land Tower ,Singapore, 11/16/2015 10:28 Completed
Arrival at Outwards OE EETLLWTS 11/17/2015 09:21 Completed
Included in Dispatch Tallin,Tallin,ESTONIA 11/17/2015 10:40 Completed

20 lis 2015, o 12:08

Nie wiem o co chodzi z singapurem, ale wątpie, by paczka od zamówienia w 4h była zaksięgowana w Estonii. Bardziej obstawiam, że jest to jakieś wspomnienie, że ona x czasu temu z chin została wysłana a ten Singapur to tylko, by ukazać w trackingu, że w Estoni nie został naliczony vat

Obrazek

Wątpie, by Singapur oznaczało, że przesyłka leci z Chin przez Estonie. Sprawdźcie na przykład tutaj: http://track.trackingmore.com/omniva/

Ja pierwszy wpis od wysyłki mam: 2015-11-13 17:19,Shipment from country of departure, Estonia.

Miłego dnia i czekajcie cierpliwie dzieciaczki :D

20 lis 2015, o 12:15

no właśnie u ciebie 4h, ale np u mnie pierwszy wpis to 16 Singapur a drugi 17 Estonia :-P
natomiast na stronie powyżej pierwszy rekord to
2015-11-17 11:24,Shipment from country of departure, Estonia
;-)
ale czekam cierpliwie
Ostatnio edytowano 20 lis 2015, o 12:18 przez mateuszm31, łącznie edytowano 1 raz

20 lis 2015, o 12:17

posting jako czasownik oznacza upublicznienie informacji o czymś. w tym przypadku informacji o wysyłce, wg mnie jest to nic innego jak zarejestrowanie przesyłki w systemie

20 lis 2015, o 13:08

Jak dostane paczkę ze stemplem 13/11 to osobiście przeproszę goldiego ale całą sprawa wydaje mi się co najmniej dziwna...

20 lis 2015, o 13:55

Według stanowiska Goldway jest to problem wyłącznie z trackingiem, więc jeśli to jest problem z trackingiem to czemu wiele osób nie dostało jeszcze paczki, jeśli wczoraj niektóre osoby ją otrzymały? Dla mnie tutaj jest wszystko jasne... Paczki wysłane terminowo 13.11 doszły, a paczek wysłanych 17.11 nie ma nawet do tej pory w WER. Tutaj mój tracking:

Obrazek

20 lis 2015, o 14:33

wg mnie przesyłki rejestrowali 13. część wysłali 13 a część dopiero 17

20 lis 2015, o 14:50

emosnftw napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Proste. = się to nie wywiązanie z umowy.

20 lis 2015, o 15:02

Mam nadzieje że przedstawiciel Goldway zaprzestanie współpracy z tym forum,bo ciężko mi się czyta te komentarze.Nie zależnie czy Goldawy oszukuje czy nie.Uważam go z solidnego sprzedawcę mimo wszystko,kupuje na ali od samego początku jego istnienia,od goldwaya zamówiłem niezliczoną ilość telefonów i nigdy nie miałem problemu,inne sklepy bardziej kombinują.Mam nadzieje że tylko nie zbanują Polski w dostawach.Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem.

Ps.sam zamówiłem fona 11.11 z z Estonii i nie robię niepotrzebnej afery.

20 lis 2015, o 15:15

mkgga napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

czemu ty nie czytasz z zrozumieniem... zarzuty są o to że płaci się za usługę 10$ a usługa nie zastaje wykonana, czaisz już? to są tylko zarzuty wszystko się wyjaśni jak przyjdą paczki wtedy będzie pewne ;-)

20 lis 2015, o 15:56

Goldway - ponawiam pytanie o AKTUALNY czas dostawy dla nowych zamówień.
W jakim czasie można spodziewać się przesyłem SilverVip ( niby z Estonii) jeśłi zamówię DZIŚ ?

20 lis 2015, o 16:00

Ty możesz pytać co najwyżej o czas wysyłki, bo czas dostawy zależy od przewoźnika a nie od sprzedawcy.
Odpowiedz