• Reklama

ZTE Axon 7 pytań kilka

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez AnimalPL » 18 sty 2018, o 11:57

slavo22 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


mam tak poustawiane jak z Twojego posta i tak nadal nie przychodzi wszystko idealnie. Wybudzając ekran czasem dopiero przychodzi. Szkoda ze w axonie nie wybudza sie rowniez ekran przy powiadomieniach ;/
AnimalPL
AKTYWNY
 
Posty: 550
Dołączył(a): 21 sty 2015, o 09:11
Pochwały: 23
Telefon:: nokia

Reklama

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez smad » 9 lut 2018, o 14:00

jeedek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Miałem przez kilka dni oba fony. cool1 robi lepsze zdjęcia - nie przekłamuje kolorów tak jak axon. W sztucznym świetle muszę robić zdjęcia 'ręcznie' bawiąc się parametrami, żeby wyszło OK. Ale ogólnie to axon jest lepszy i został ze mną ;-)

Jest problem z zasięgiem w axonie (PLUS GSM). często w marketach gubi zasięg, albo przechodzi w 3g, gdzie wszyscy mają lte. Też w barze na poziomie 1 miałem wszystkie kreski 4G, a po zejściu do na poziom 0 już gubił zasięg.
Zużywaj się, a nie rdzewiej. Żyj tak, żebyś po latach mógł powiedzieć: Przynajmniej się nie nudziłem!
smad
 
Posty: 3
Dołączył(a): 18 mar 2013, o 18:42
Lokalizacja: NSZ

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez jeedek » 9 lut 2018, o 14:06

Ja miałem Cool 1 pół roku i w dzień raczej lepsze zdjęcia robił tak w gorszych warunkach uważam, że Axon robi sporo lepsze zdjęcia. Czekam na trochę wolnego czasu pójdę w plener popstrykam fotki i porównam z Cool 1 ;)

Wysłane z mojego ZTE A2017G przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
jeedek
AKTYWNY
 
Posty: 329
Dołączył(a): 14 sty 2016, o 14:37
Pochwały: 7
Telefon:: Honor Play

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez jeedek » 23 lut 2018, o 15:02

Czy ktoś więc czy głośnik do muzyki (górny) i do rozmów to jeden głośnik?

Wysłane z mojego ZTE A2017G przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
jeedek
AKTYWNY
 
Posty: 329
Dołączył(a): 14 sty 2016, o 14:37
Pochwały: 7
Telefon:: Honor Play

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez por.Borewicz » 26 lut 2018, o 22:08

W moim Axonie padł wyświetlacz - zaczęło się od dwóch pionowych linii a skończyło totalna ciemnością. ma ktoś namiary na serwis, który dokona naprawy w Polsce? telefon zakupiony w Gearbest gdzie mogę go oczywiście odesłać do naprawy, ale to pewnie wiąże się z 2-3 miesięcznym brakiem telefonu.
por.Borewicz
 
Posty: 12
Dołączył(a): 11 sty 2015, o 09:56
Telefon:: ZTE Axon 7

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez mirmaz » 13 mar 2018, o 23:42

A ja mam pytanie z innej beczki. System Dolby - w zasadzie cały czas nie działa - nie da się włączyć, zatrzymanie aplikacji w ustawieniach nic nie daje, po zrestartowaniu telefonu raz się włączy a potem znowu nic... Jak to wygląda u Was? Czy Dolby działa normalnie czy też jest do d... Kupiłem Axona głównie ze względu na jego możliwości muzyczne i wkurza mnie, że cos nie działa a powinno. Android 7.
mirmaz
 
Posty: 10
Dołączył(a): 25 kwi 2016, o 22:09
Telefon:: oukitel k4000 pro

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez wojtekmarchewka » 14 mar 2018, o 08:55

Używasz stockowej apki do odtwarzania ?. Bo DD działa tylko z nimi, i tam nie mam żadnych problemów.
wojtekmarchewka
 
Posty: 95
Dołączył(a): 7 cze 2013, o 18:39
Lokalizacja: Lublin
Pochwały: 3

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez boroch » 14 mar 2018, o 09:05

U mnie na stocku działa bez problemu.
boroch
AKTYWNY
 
Posty: 508
Dołączył(a): 28 mar 2017, o 08:11
Pochwały: 21
Telefon:: ZTE Axon 7, Sharp S2
ROM: stock

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez mirmaz » 14 mar 2018, o 09:22

Używam dwóch apk do muzyki, stockowej i innej, bo ta od ZTE jest brzydka. Ale to nie w tym rzecz. Mogłem np. włączyć Dolby ogladajac YT na słuchawkach, co poprawiało jakość dźwięku. Teraz nie mogę. Nie mogę w ogóle aktywować dolby wchodząc z apkę DA. Jest nieaktywna po prostu..
mirmaz
 
Posty: 10
Dołączył(a): 25 kwi 2016, o 22:09
Telefon:: oukitel k4000 pro

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez boroch » 14 mar 2018, o 09:35

A w ustawieniach dźwięku masz Dolby Digital Plus włączone?
boroch
AKTYWNY
 
Posty: 508
Dołączył(a): 28 mar 2017, o 08:11
Pochwały: 21
Telefon:: ZTE Axon 7, Sharp S2
ROM: stock

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez tomek0768 » 14 mar 2018, o 09:44

Spróbuj wyczyścić dane aplikacji DolbyObrazek
Avatar użytkownika
tomek0768
 
Posty: 119
Dołączył(a): 14 cze 2015, o 19:14
Pochwały: 10
Telefon:: Axon 7

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez mirmaz » 14 mar 2018, o 20:38

Tak, mam wszystko włączone :-). Wyczyściłem dane, pomogło, zobaczymy ma jak długo.
Dziękuję
mirmaz
 
Posty: 10
Dołączył(a): 25 kwi 2016, o 22:09
Telefon:: oukitel k4000 pro

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama