• Reklama

ZTE Axon 7 pytań kilka

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez fredek7 » 27 lis 2018, o 00:11

Nie bawię się tym co dali w OTA :( kobieta się wk.... na zmianę klawiszy. Chwilowo testujemy zmiany na przycisk głośność i inne opcje. Kobieta się pyta jak wyjść w te ustawienia. Slavo22 masz zrott telefon?
fredek7
 
Posty: 51
Dołączył(a): 27 paź 2012, o 20:11
Lokalizacja: z dużej wiochy
Pochwały: 1

Reklama

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez slavo22 » 27 lis 2018, o 13:42

Nie, tylko bootloader odblokowany. Bawiłem się romami ale żaden mi nie podszedł a stock działał ok więc na nim zostałem. No i na roocie nie działają płatności, a jeśli już mam nfc to korzystam na zakupach.
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1827
Dołączył(a): 8 kwi 2014, o 17:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 69
Telefon:: ZTE Axon 7
ROM: Co chwilę inny

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez slavo22 » 28 lis 2018, o 15:44

Zapomniałem odpowiedź dla twojej pani. Opcję zmiany klawiszy znajdziesz w ustawiwniach/featured/navigation keys. Znalazłem też ustawienia diody w opcjach ekranu.
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1827
Dołączył(a): 8 kwi 2014, o 17:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 69
Telefon:: ZTE Axon 7
ROM: Co chwilę inny

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez slavo22 » 3 lut 2019, o 12:45

Mam pytanie, w Oreo tak jakby nie ma dostępu do bootloadera, mi flash nie widzi mi telefonu, axon7 tools nie umie mi go zrestartować do bootloadera, w recovery też nie ma takiej opcji i nie umiem wrzucić starego romu żeby zablokować bootloader. Próbowałem już chyba wszystkiego, może ktoś ma jakiś pomysł?
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1827
Dołączył(a): 8 kwi 2014, o 17:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 69
Telefon:: ZTE Axon 7
ROM: Co chwilę inny

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez Adam059 » 5 lut 2019, o 23:57

https://www.ztedevices.com/en/support/d ... 2BFCF6AC7E sprobuj zrobic downgrade oficjalna metoda do nugata
Adam059
 
Posty: 3
Dołączył(a): 8 cze 2013, o 16:28
Lokalizacja: Polska

Re: ZTE Axon 7 pytań kilka

Postprzez slavo22 » 6 lut 2019, o 19:36

to było pierwsze co zrobiłem, ota nie widzi pliku a recovery wywala błąd.
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1827
Dołączył(a): 8 kwi 2014, o 17:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 69
Telefon:: ZTE Axon 7
ROM: Co chwilę inny

Poprzednia strona

Powrót do ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama