Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez TLasky » 10 lut 2015, o 16:12
The manufacturer has installed 8 MPix OmniVision OV8865 camera instead of Sony 13mpix that was announced. I know it is producer's fault , but in fact the real item does not match the descrpition from the offer I bought. Before Purchase Protection will end I'm gonna start a dispute for a refund in the amount of ~30-40$. Please let me know if you accept such a solution of this problem?
ja bym dodał jeszcze "You can always talk with the producer about refunding your additional costs that comes from his lie".
Próbujemy coś jeszcze ugrać na Ulefonie Be Pro?

.
T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."
Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha

-

TLasky
- VIP
-
- Pochwały: 89
- Telefon:: Bez notcha k**wa!
- ROM: Nimompojęcia
przez mortimer » 10 lut 2015, o 18:11
The manufacturer has installed 8 MPix OmniVision OV8865 camera instead of Sony 13mpix that was announced. I know it is producer's fault , but in fact the real item does not match the descrpition from the offer I bought. Before Purchase Protection will end I'm gonna start a dispute for a refund in the amount of ~30-40$. Please let me know if you accept such a solution of this problem?
ja bym dodał jeszcze "You can always talk with the producer about refunding your additional costs that comes from his lie".

.
T.
eeee - czy ja już aby wcześniej nie tłumaczyłem czasem tego?
-

mortimer
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 96
- Telefon:: , a w nim bateria.
przez TLasky » 10 lut 2015, o 18:36

.
T.
eeee - czy ja już aby wcześniej nie tłumaczyłem czasem tego?
Eeee... równocześnie tłumaczyliśmy, a nie śledzę wątku jak tłumaczę, co robię robiąc jeszcze coś innego

. Jak dla mnie fajnie, bo można podpatrzyć styl pisania innych (w tym wypadku Twój

) i czegoś się nauczyć

.
T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."
Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha