Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez morasta » 3 maja 2015, o 23:58
Też mam pewną dziwną sytuację z NL Post. 30.04 pojawiła się w trackingu "The item is pre-advised", później widmo, zupełnie nic, nawet kraj przeznaczenia zniknął. Później znowu widoczny status i kraj, ale po kilku godzinach poźniej znika. Patrzyłam na różnych stronach. Obawiam się, że będzie ostra jazda z tą paczką :D Pozostaje tylko czekać.
-
morasta
-
- Telefon:: sony
przez Bobru » 4 maja 2015, o 11:38
Witam, zamówiłem dwie paczki na gearbeast niby zostały wysłane 27.04 i 28.04 Nl post, ale dziwi mnie numer trackingowy NL14299406467657. Zazwyczaj litery były na początku i końcu numeru. Nigdzie nie znajduje takiego numeru.
-
Bobru
-
- Telefon:: Xperia j
przez shayk » 4 maja 2015, o 11:45
Widać, że fake numer.. zapytaj, o co chodzi, my tego nie wiemy..
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
-

shayk
- VIP
-
- Pochwały: 41
- Telefon:: elephone
przez Bobru » 4 maja 2015, o 11:51
Widać, że fake numer.. zapytaj, o co chodzi, my tego nie wiemy..
Dziwne myślałem, że to porządny sklep i jeszcze zdjęcia paczek z moim adresem...
-
Bobru
-
- Telefon:: Xperia j
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości