przez Insejn. » 6 maja 2015, o 15:46
Ja mam taki problem. Zamówiłem 3 paczki, w takiej kolejności: Raybany, kable, case, w tym tylko raybany były możliwe w śledzeniu CP + 17track, pozostałe tylko na ali. Przyszło w kolejności: Kable, case. Raybanów do dziś nie ma, dzwoniłem do WER Warszawa - mówią, że jest w Pruszczu (stan na dzień 28/04/2015) Dzwonię do WER Pr. Gdański, tłumaczą że przesyłka najprawdopodobniej jest u mnie. Idę na moją pocztę - szanowna miła Pani pokazuje mi stronę sledzenie.poczta-polska.pl, o której bardzo dobrze wiem.. Sprawdziła w wewnętrznym systemie i leży w Warszawie. No dobra, to poczekałem. Dzwonię dzisiaj, szanowna Pani powiedziała że to faktycznie trochę za długo i kazała zadzwonić na dział reklamacyjny - na dziale reklamacyjnym nikt nie jest łaskaw podnieść słuchawki, a w WER Pr. Gdański nikt nie odbiera bo do 15.
RF023353010CN
Nadejście przesyłki,2015-04-21 20:42,WER Warszawa
To trochę chore, bo przesyłki które były 'not registred' doszły już dawno, praktycznie dwa dni po dojściu do Warszawy były u mnie w domu, a Raybany nadal leżą tam. Jakieś porady co z tym fantem zrobić? Boję się, że z dotykiem do telefonu też taki numer będzie, doszedł wczoraj, ale co do niego zobaczymy bo to jeszcze za szybko.