przez dejf34 » 3 sty 2015, o 01:42
Witam wszystkich,dziś na WER Warszawa zajechała moja ostatnia zamówiona paczuszka,od 31.12 do dziś leżą w WER Wawa 4 paczuszki tj brelok,obudowa do telefonu,portfel oraz telefon.
W związku z tym mam pytanie do forumowiczów czy oni w jakis sposób rejestrują to że np na osobę XXX mają u siebie 4 paczki i może to być w jakiś sposób podejrzane i mogę zechcieć otworzyć?
Moje kolejne pytanie brzmi,mieszkam w woj.Lubelskim i z WER Warszawa zanim dotrą do mnie przesylki to zahaczają o jeszcze jakiś inny WER czy już bezpośrednio do mnie,jeśli w Wawie puszczą telefon bez vatu to znaczy że już nie czekają mnie opłaty?
Ps.Czy w telefonie Lenovo p780 trzeba w jakiś sposób formować baterię? Czy poprostu jak przyjdzie do mnie tel,włozyć kartę rozładować beterię która troszkę jest naladowana i wtedy doładować max i już normalnie używać?
Bo z tego co się orientuję to już nowsze akumulatorki nie mają efektu pamięci i nalezy je zwyczajnie naładować i tyle.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi na moje pytania.Z góry dzięki (Jeśli ktoś nie ma zamiaru udzielić jakis informacji tylko głupio komentować jak to czasem się zdaża to proszę sobie darować)