pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
3 kwi 2018, o 16:41
Wchodzisz w Mapy, rozwijasz belkę z lewej strony, wchodzisz w Settings, następnie w Navigation Settings i Voice Selection
Co do pytania o jakość pracy GPS i nawigacji to nie widzę odstępstw od innych telefonów jakich używałem, wszystko działa prawidłowo
3 kwi 2018, o 18:20
panowie, jak z SOT na LTE oraz z jakością fotek w końcu? potestowaliście w końcu ten telefonik?
3 kwi 2018, o 18:23
foki lepsze niz mi5.
SOT - 4h na lte
jak bedzie rom z PL to naprawde kawal dobrego telefonu.
3 kwi 2018, o 18:33
mi5 ten pełny czy 5x?
lepsze niz Leeco x722? le pro 3 elite ?
mozna jakies sample w full rozdzielczosci na uploadfile.pl ?
3 kwi 2018, o 19:12
mam mi5.
nie mialem lecco wiec ciezko porownac . dla mnie telefon ladniejszy i lepszy niz mi5... tylko softu pl brakuje
3 kwi 2018, o 20:10
Wiele sampli pojawiało się kilkanaście postów wcześniej, warto przeglądać też ruskie forum 4pda, tam co chwilę ktoś coś wrzuca. Tutaj porównanie z mi5s
https://4pda.ru/forum/index.php?s=&show ... p=72021229
4 kwi 2018, o 02:56
jakie etui i szkło hartowane polecacie z ali?
4 kwi 2018, o 12:24
Ja zamówiłem etui Imaka z takimi bumperami w rogach wczoraj, a wcześniej te przyklejane ala żelowe, powinny na dniach dojść to dam znać czy się sprawdzają. Pierwotnie chciałem po prostu przykleić je na przód i tył, ale uznałem że chyba przykleję jedynie na wyświetlacz a cały telefon wsadzę w etui Imaka, bo jednak przez czytnik linii papilarnych tak nisko boję się że telefon kiedyś w końcu wypadnie mi z ręki.
Mój telefon dzisiaj bez powodu się wyłączył (stan baterii około 50%), nie reagował na przycisk power. Dopiero podpięcie pod ładowarkę pomogło, nie wiem skąd wyniknął problem. Jedyne co zrobiłem nieco wcześniej to podpiąłem pod aplikację Gmail maila z poczty Wirtualnej Polski. Miał ktoś podobną sytuację?
4 kwi 2018, o 17:57
Wiele sampli pojawiało się kilkanaście postów wcześniej, warto przeglądać też ruskie forum 4pda, tam co chwilę ktoś coś wrzuca. Tutaj porównanie z mi5s
https://4pda.ru/forum/index.php?s=&show ... p=72021229 I znowu niezła fotka z tego Sharpa w słabszym świetle i ponownie ledwie przeciętna w dobrym świetle (gorzej od mi5s w tym porównaniu)
4 kwi 2018, o 19:42
Z S2 wcale nie jest gorsza, ktoś jedynie źle zrobił zdjęcie.
Jestem fotografem, muszę się w końcu zebrać i zrobić tym telefonem jakieś konkretne sample
4 kwi 2018, o 21:08
Na razie to tak jakby nie łapał ostrości i brak detali.
5 kwi 2018, o 11:07
A jak u Was z aplikacjami? Wszystkie dzialaja? U mnie wyrzuca np allegro i kilka innych
Sent from my FS8010 using Tapatalk