Teraz jest 28 kwi 2025, o 19:58

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Auto obracanie HDC i9300

Hej,
wie ktoś może jak naprawić auto obracanie w tym telefonie?
Czytaj więcej : Auto obracanie HDC i9300 | Wyświetlone : 1685 | Odpowiedzi : 4

Android 4.2 i9500 clone a 4GB ROM VS 8GB

Witam, Panowie, zamówiłem ostatnio stara n9500, i okazało się że telefonik nie posiada 8gb rom, tylko 4gb, jak to wygląda pzry androidzie 4.2, i jak wygląda sprawa z instalowaniem apek na kartę sd, biorąc pod uwagę że kartę będe miał 16gb? Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Android 4.2 i9500 clone a 4GB ROM VS 8GB | Wyświetlone : 1613 | Odpowiedzi : 0

[android] Klon Galaxy Note II - Android Market?

Czy w jakiś sposób na tym telefonie da się uzyskać dostęp do Android Marketu i ewentualnie zaaktualizować Androida, ktorego mam obecnie?
Czytaj więcej : [android] Klon Galaxy Note II - Android Market? | Wyświetlone : 1759 | Odpowiedzi : 3

Recovery w clonie S3 HDC.

Hej,
mam taki mały problem nie mogę uruchomić recovery, dogrywałem je przez program sp flash tool instalacja przebiegła normalnie, ale po próbie włączenia recovery przez kombinacje wyskakuje ludzik androida z otwartą klapką. Czy podczas instalacji systemowych może być w telefonie karta sim i karta sd?
Czytaj więcej : Recovery w clonie S3 HDC. | Wyświetlone : 1345 | Odpowiedzi : 0

[android] Rozpoznawanie mowy

Jaką apke potrzeba aby mówić sms...wiadomo po polsku.
Na LG L3 miałem swiftkey i działało oczywiście z netem.
Teraz na N1 jest mikrofon ale nie reaguje...
Czytaj więcej : [android] Rozpoznawanie mowy | Wyświetlone : 1401 | Odpowiedzi : 1

Klapka do G9300, czy będzie pasować?

Hej, jeśli pękła mi klapka w G9300 to będzie pasowała oryginalna od samsunga?
Czytaj więcej : Klapka do G9300, czy będzie pasować? | Wyświetlone : 1407 | Odpowiedzi : 0

I9300 wi-fi problem

witam kupilem chiński i9300
po włączeniu jest animacja androida ale ten tel nie ma go tylko jakies cos innego

chciałem włączyć wi-fi ale nie wiem jak i gdzie go poszukac - prosze o pomoc
Czytaj więcej : I9300 wi-fi problem | Wyświetlone : 1654 | Odpowiedzi : 2

Pamiec operacyjna

Witam,
Od kilku dni posiadam "Samsunga Galazy S III".
Jak do tej pory wszystko bylo w porzadu, lecz pojawily sie problemy z pamiecia operacyjna.
Otoz gdy probuje pobrac dosc standardowa gre podczas instalacji wyskakuje komunikat, ze
Brakuje pamieci operacyjnej. Posiadam 1gb Ram a 750 z tego jest zajete (przez mapy, pogode, itp.).
Pobralem program CCleaner i gdy usune pamiec, po kilku sekundach znow jest jej tyle ile bylo przed wykonaniem Operacji. Czy ktos jest w ...
Czytaj więcej : Pamiec operacyjna | Wyświetlone : 1328 | Odpowiedzi : 2

[Rom] THL A1 - rom z polskim językiem

Witam ! Czy ktoś wie gdzie można dostać rom do telefonu THL A1 z polskim menu ?
Będę wdzięczny za wszelką pomoc

pozdrawiam
DarVader
Czytaj więcej : [Rom] THL A1 - rom z polskim językiem | Wyświetlone : 1652 | Odpowiedzi : 4

spolszczenie androida

witam. Otoz zakupiłem telefon z chin mtk 6573 z MAUI.11AMD.W11.19.SP.V2 i brak w nim jezyka polskiego poradzi ktos jaki ROM wgrać i jak bo dopiero zaczynam z takimi rzeczami zabawe .. ;)
Czytaj więcej : spolszczenie androida | Wyświetlone : 2868 | Odpowiedzi : 4

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570