Teraz jest 3 maja 2025, o 03:13

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Inew V8 nie można nawiązać połączenia z aparatem

Witam, chciałem sobie dzisiaj odpalić aparat, a tu nagle jak włączam wyskakuje mi, że nie można nawiązać połączenia z aparatem. Tak to telefon zawsze mi działał w 100%, ani razu nie upadł. Każdą aplikacje z aparatu jak odpale to wywala ten sam błąd: "Nie można nawiązać połączenia z aparatem" i wywala do menu. Czy ktoś miał taki problem w tym telefonie bądź innym? Prosiłbym o każdą wskazówke. NIe mam pojęcia od czego to, tak nagle ...
Czytaj więcej : Inew V8 nie można nawiązać połączenia z aparatem | Wyświetlone : 1880 | Odpowiedzi : 2

BlackPeach Digital Co.,LTD ile dają gwarancji ?

http://www.aliexpress.com/store/712948 kupiłem u nich 7 miesięcy temu xiaomi note. Byłem pewny że dają 1 rok gwarancji . Chciałem zareklamować telefon (wyświetlacz dostał ciemnych plam ), ale mi odpisali że dają tyko 6 miesięcy gwarancji. Mogą mi dać 3$ zwrotu. Sprawdzi ktoś ten sklep i mi powie ile w końcu dają tej gwarancji. U mnie słabo z angielskim i może faktycznie dają tylko 6 miechów.
Czytaj więcej : BlackPeach Digital Co.,LTD ile dają gwarancji ? | Wyświetlone : 1903 | Odpowiedzi : 6

czy jest tu ktos z Poznania co by mi pomogl zrobic telefon??

Chłopaki jest któryś z was z Poznania albo dobrze tlumaczy. Niestety nadal nie porazdzilam sobie ze zmiana imei w moim i6. filmiki na youtubie mi nie pomogly. Proszeeee pomozcie mi :cry:
Czytaj więcej : czy jest tu ktos z Poznania co by mi pomogl zrobic telefon?? | Wyświetlone : 1436 | Odpowiedzi : 0

Gwarancja? XIAOMI Piston II

Witam
Problem 1:
Jedna słuchawka grac mocno, a druga bardzo słabo!
Czy to podłącze do Laptopa, PC czy Telefonu Xioami Red Rice (1 typ WCDM - chyba tak to się pisało.)

Koleś:
beckey Yang
China (Mainland) (Guangdong)

Pytanie:
1. Czy istnieje możliwość wymiany/ na nową słuchawkę/ zwrot kasy bez odsyłania bo to kosztuje kolesiowi z chin?
2. Czy jak koleś już tego nie sprzedaje to może mi zwrócić kasę ?
3. Jak byś postąpił na ...
Czytaj więcej : Gwarancja? XIAOMI Piston II | Wyświetlone : 1702 | Odpowiedzi : 6

Problem z polskimi znakami w SMSach

Czy u kogoś z Was istnieje problem zamiany polskich znaków w wysyłanych SMSach na znaki zapytania? Nie zauważyłem żadnej prawidłowości: czasami jest dobrze (ale jeżeli w danym SMSie pojawiły się znaki zapytania, to ponowne wysłanie reprodukuje problem). Jak to rozwiązać?

Telefon: Jiayu G4S
ROM: Custom MG Rom (ale na innych problem też występuje)
Czytaj więcej : Problem z polskimi znakami w SMSach | Wyświetlone : 1660 | Odpowiedzi : 2

Zapłata za towar

Cześć
Z góry przepraszam za zawracanie tyłka ale po raz pierwszy chce coś kupić na aliexpres i z tad moje pytanie czy da się zapłacić normalną koartą kredytową z millenium bank czy trzeba zakladać ta walutową

http://www.bankmillennium.pl/documents/ ... 1358832037

posiadam takową karte czy jesli wpisze jej dane na koncu dokonywanej transakcji uda mi sie zakupić towar ? Czy konieczna jest ta walutowa ?
Czytaj więcej : Zapłata za towar | Wyświetlone : 1400 | Odpowiedzi : 1

Leagoo Lead 2

Telefon nowy, na drugi dzień po zakupie przestał działać klawisz "wstecz" na panelu dotykowym pod ekranem. Home i settings działają , ekran też i cała reszta funkcji a strzałka w ogóle nie reaguje. Próbowałem restartować, przywracałem ustawienia fabryczne, zainstalowałem aktualizację ze strony leagoo i dalej nic. Czy może to być jakiś problem z softem czy uszkodzenie panelu dotykowego? Czy da się to naprawić u nas czy odsyłać słuchawkę do chińczyka.
Telefon kupiony na geekbuying - ...
Czytaj więcej : Leagoo Lead 2 | Wyświetlone : 1563 | Odpowiedzi : 4

Coś chce się instalować

Na mojego ZTE V5 po połączeniu z netem przez wi-fi przychodzą wiadomości/programy o nazwie Du SpeedBooster i POP STAR.
Dla bezpieczeństwa zablokowałem możliwość instalowania aplikacji z nieznanych źródeł i tak się tego pozbywam.
Oprogramowanie to nubia UI, Android 4.4.2. Takie Chińczyk przysłał i nic nie zmieniałem.
Ki diabeł?
Czytaj więcej : Coś chce się instalować | Wyświetlone : 2797 | Odpowiedzi : 12

Zte Red bull v5

Witam mam jedno pytanko przed zakupem. Słyszałem że są 2 wersje tego telefonu i w jednej nie będę miał sygnału czyż nie? Wersja którą chce kupić ma 2gb ram. Czy to ta dobra wersja?
Czytaj więcej : Zte Red bull v5 | Wyświetlone : 1474 | Odpowiedzi : 5

do jakiego telefonu to szkło?

Witam.
Zamówiłem szybkę ochronną (kolejną) do mojego Coolpada F1, ale przyszła jakaś od innego telefonu. Pan z Chin już powiedział, że wyśle właściwą. Ale nie powiedział, do jakiego telefonu jest ta, którą otrzymałem. Jestem ją gotów odstąpić za wirtualne piwo. Pytanie jak w temacie :)

rozmiar:
139x66mm

Obrazek
Czytaj więcej : do jakiego telefonu to szkło? | Wyświetlone : 1503 | Odpowiedzi : 3

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571