Teraz jest 2 maja 2025, o 15:14

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

MANN ZUG 3 Plus - cichy mikrofon

Niedawno zakupiłem pancernego MANN ZUG 3 (wersja Plus z MSM8225 i 1GB RAM).
Niestety nie da się go używać jako telefonu - mikrofon działa tak cicho, że rozmówcy po drugiej stronie ledwo mnie słyszą.

Ten model tak już ma? (wina ogumowania?)
Czy może coś tam można przeczyścić / udrożnić? (tylko, że telefon jest nowy...)
Czy po prostu trafił mi się wadliwy egzemplarz?
Czytaj więcej : MANN ZUG 3 Plus - cichy mikrofon | Wyświetlone : 5104 | Odpowiedzi : 8

Jaki ROM do mojego telefonu ? Na co patrzeć ?

Witam,

Jestem zielony w temacie flashowania telefonów i w związku z tym chciałbym poruszyć kwestię wyboru ROMa.
Posiadam telefon HDC Galaxy s5, a dokładniej:
HDC Galaxys S5 G900H- MTK6592 Octa Core 1.7GHz

Czym kierować się przy wyborze ROMa ? Do tej pory flashowałem telefon raz i wybrałem tego (link poniżej) ponieważ ma G900H
http://www.needrom.com/download/hdc-s5-g900h/

Czy mogę użyć wersji np. G900S ? Z tego co widzę mój model dawno nie ...
Czytaj więcej : Jaki ROM do mojego telefonu ? Na co patrzeć ? | Wyświetlone : 1587 | Odpowiedzi : 8

Pancerny RUNBO X6

Witam.
Czy może ktoś udzielić pomocy jak zdobyć aplikacje Walki Talki i Intercom dla tego modelu i czy jest jakaś aplikacja współdziałająca z wbudowanym laserem (np pomiary odległości).
Chińskie pismo jest ładne dla oka ale nie zrozumiałe dla mnie. Wyszukiwarka też ma różne zachcianki z tłumaczeniem. Może ktoś z użytkowników zna pomocne linki?
Czytaj więcej : Pancerny RUNBO X6 | Wyświetlone : 1555 | Odpowiedzi : 3

HDC Galaxy s5 "spolszczenie"

Witam,

Posiadam HDC galaxy s5 i polskie menu. Niestety nie wszystko jest spolszczone. Czy jest możliwość pełnego spolszczenia telefonu ?
Czytaj więcej : HDC Galaxy s5 "spolszczenie" | Wyświetlone : 1533 | Odpowiedzi : 0

coolpad 7320 ciągle włącza pauze w grach i filmach

Witam!
Mam problem jak w temacie. Mój coolpad 7320 cały czas włącza pauze dokładnie to co jakieś 30 s. Podczas oglądania filmiku na YT, grania w gry itp. Po prostu w każdym programie co ok 30 s włącza pauze i w przypadku gry czy filmu musze ciągle klikać wznów. Nie jest to zawiecha tylko po prostu włącza menu pauzy. Strasznie mnie to denerwuje. Mam fabryczny soft. Wczoraj robiłem reset do ustawień fabrycznych aby wyczyścić całą ...
Czytaj więcej : coolpad 7320 ciągle włącza pauze w grach i filmach | Wyświetlone : 1523 | Odpowiedzi : 0

Goophone i6 Plus

witam, zakupilem goophona i6 plius, po wlozeniu karty sim okazalo sie ze tel nie lapie sieci, probowalem tez innej karty i to samo, moze mi ktos doradzic co mam w takiej sprawie zrobic, pozatym wszystko dziala , tel widzi karte sim bo pyta o pin. z dory dzieki za podpowiedzi
Czytaj więcej : Goophone i6 Plus | Wyświetlone : 7258 | Odpowiedzi : 27

iocean x7s problem

witam wie może ktoś gdzie można by kupić płytę główna do ioceana x7s???
Czytaj więcej : iocean x7s problem | Wyświetlone : 1456 | Odpowiedzi : 3

Podróbka? Pomoc przy zakupie.

Chcialem zapytac o telefon w linku na dole, i czy moge miec pewność,że jest oryginalny.
Skusiła mnie tu cena wysyłki wynosząca jedyne 9$.Jeśli nie będzie oryginalny moglibyście polecić
Gdzie kupić ten model (Lenovo A850+) w miare przyzwoitej cenie?

http://www.aliexpress.com/item/Original ... 26752.html

jeśli zły dział prosze o przeniesienie
Czytaj więcej : Podróbka? Pomoc przy zakupie. | Wyświetlone : 1477 | Odpowiedzi : 1

Sterowniki USB nie działają Cubot S200. pomocy

Witam. Mam windows 7 64 bit. kupiłem telefon Cubot S200 z procesorem MT6582 i komputer nie chce się połączyć z telefonem. jest tylko w menadzerze urządzeń nazwa Cubot z wykrzyknikiem ale nie ma połączenia. Instalowałem już chyba wszystkie sterowniki jakie tylko są. MTK USB Driver ,PDA Net, ADB Universal android driver, pakiet All in one MTK driver i nic . czy ktoś mógłby mi pomóc?? zaznaczam że mam włączone Debugowanie
Czytaj więcej : Sterowniki USB nie działają Cubot S200. pomocy | Wyświetlone : 1562 | Odpowiedzi : 2

UMI ZERO czy coś innego?

Witam!
Powoli zaczynam wątpić że gdzieś dostanę UMI ZERO, pisałem z coolicool i powiedzieli że wysyłka z EU będzie dostępna dopiero za jakieś 2 miesiące...
Jest jakiś inny sensowny telefon w podobnej(może być niższa) cenie który dostanę trochę szybciej?
Myślałem nad elephone P3000s/G6, co o tym myślicie?
Czytaj więcej : UMI ZERO czy coś innego? | Wyświetlone : 1552 | Odpowiedzi : 6

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571