Teraz jest 4 maja 2025, o 15:04

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Elphone na allie z Niemiczech

Witam mam pytanie dot. elphona którego chciałem zamówić na aliexpress, do wyboru mam wysyłkę z Niemiec na której piszę około 13$ a wysyłka 2-5 dni.Czy ktoś się orientuje czy naprawdę wysyłka idzie do pięciu dni? i jakie są dodatkowe opłaty za telefon(czy wgl są)
Czytaj więcej : Elphone na allie z Niemiczech | Wyświetlone : 1671 | Odpowiedzi : 8

goophone 6 muzyka itp

witam, jestem tu nowy i nie znalazlem podobnego tematu a dokladnie nie mam pojęcia jak zgrac jakąkolwiek muzyke czy obrazy przy podłączeniu telefonu do kompa, jakby mógł ktoś pomoc?? i mam niby 64 gb pamięci a jak podłącze to pokazuje mi tylko niby 2gb. proszę o pomoc :)
Czytaj więcej : goophone 6 muzyka itp | Wyświetlone : 1599 | Odpowiedzi : 0

Problem z ZTE Nubia Z7

Witam mam dwa problemy

Kupiłem telefon ZTE Nubia Z7 niestety dotarł do mnie bez tacki kart dual sim. Czy wie ktoś może gdzie mógł bym kupić taką tacke albo czy z jakiegos innego telefonu pasowała by do mojego.

http://zapodaj.net/17eebf101358c.png.html
Drugi problem jest taki że po instalacji programów ze sklepu play pojawiają mi się dwie ikony jednego programu ;/
Czytaj więcej : Problem z ZTE Nubia Z7 | Wyświetlone : 2705 | Odpowiedzi : 14

ECOO 04 - problemy z ładowaniem?

Może ktoś miał podobny problem. Sprawa dotyczy telefonu ECOO 04 Aurora plus.
Pewnego dnia podłączony został do ładowania po powiedzmy trzech godzinach chcąc odłączyć fona okazuje się, że nie reaguje on na nic tak jakby bateria zaliczyła zgona.

Jedyne reakcje jakie udaje się uzyskać to po podłączeniu telefonu do portu USB, jest wykrywany, na chwilę zapala się dioda ładowania i pokazuje ekran ładowania na 1%. Trwa to może 5 sekund i wszystko gaśnie (i dioda ...
Czytaj więcej : ECOO 04 - problemy z ładowaniem? | Wyświetlone : 1505 | Odpowiedzi : 1

KitKat 4.4.2 problem z Foldermount

Witam
Czy komus udalo sie skorzystac z tego programu (albo Link2sd) na stockowym romem 4.4.2? Mam telefon Blackview Arrow 4.4.2 stock root SDFix. W przypadku programu foldermount program w analizatorze aplikacji pokazuje wartosc 0KB przy kazdej z palikacji. Gdy wybieram sciezke do folderow to wszystkie sa puste. W przypadku programu Link2sd nie mozna utworzyc skryptu. Czy ktos ogarnal jak prawidlowo postapic by te programy dzialaly? Dodam ze wszystkie standardowe tutoriale i postepowanie zgodnie z nimi ...
Czytaj więcej : KitKat 4.4.2 problem z Foldermount | Wyświetlone : 1518 | Odpowiedzi : 0

Xiaomi Mi 4 - dziwna wibracja

Witam. W dniu dzisiejszym otrzymałem swojego nowego mi 4. Przy pierwszym użyciu zaniepokoiła mnie bardzo wibracja przy dotykaniu trzech dolnych klawiszy. Jest ona taka chaotyczna, jak by coś w środku zgrzytało albo było uszkodzone. No chyba że to tak ma być... Proszę użytkowników tego telefonu o wypowiedź w tej sprawie.
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 4 - dziwna wibracja | Wyświetlone : 1655 | Odpowiedzi : 1

Pomoc z wysyłka i czasem realizacji telefonu

witam,zamówiłem pierwszy raz telefon z chin poprzez pośrednika z chin,telefon doogee f5,mógłby ktoś powiedzieć kiedy ten telefon miej więcej dostane ? niby wysłany ale od 21 ani róż w statusie przesyłki
FLYTEXPRESS-CN, Processed Through Sort Facility
2015-11-21 15:56 FLYTEXPRESS-CN, Processed Through Sort Facility
2015-11-18 14:48 FLYTEXPRESS-CN, Acceptance
2015-10-27 21:22 Customer, Shipping information recieved
Czytaj więcej : Pomoc z wysyłka i czasem realizacji telefonu | Wyświetlone : 1467 | Odpowiedzi : 2

Problem z kartą Virgin mobile

Mam problem z kartą virgin mobile,nie wykrywa karty sim,mam zte v5s,wszystkie inne karty telefon mi bez problemu czyta .Karta virgin sprawdzona na innym fonie działa ,jakieś pomysły?Może to wina różnych czipów?Na zdjęciu od lewej:aero2,virgin,play.
Obrazek
Czytaj więcej : Problem z kartą Virgin mobile | Wyświetlone : 1693 | Odpowiedzi : 0

Mlais m7plus problem z ladowaniem

Witam. Jestem od wczoraj posiadaczem w/w telefonu. Dzis zauwazylem pewien problem. I nie wiem czy to wina bateri czy telefonu. Telefon posiada dosc mala baterie i poziom energii spada bardzo szybko. Ze 100% do 70% spadek w ciagu 30min i telefon sie wylacza z powodu rozladowania. Podpinam ladowarke i pokazuje przy wylaczonym systemie 1%. Wlaczam telefon po minucie i bateria naladowana juz do 81%. Wczesniej pokazywalo mi tez rozne poziomy naladowania raz 87% po restarcie ...
Czytaj więcej : Mlais m7plus problem z ladowaniem | Wyświetlone : 1450 | Odpowiedzi : 0

No.1 X6800 problem

Witam
jak w tytule zakupiłem taki smartphone i od razu mam z nim problem. Najpierw był w ogóle problem z ładowaniem i włączeniem telefonu, wreszcie po kilku próbach udało się go uruchomić, ale korzystam tylko z baterii wbudowanej 800mah a nie mogę naładować tej o pojemności 6000 a w ogóle jak się kończy ta wbudowana pamięć i podłączam ładowanie telefonu to wyskakuje informacja ze nie można jej naładować bo się przegrzewa. Miał ktoś taki problem ...
Czytaj więcej : No.1 X6800 problem | Wyświetlone : 1505 | Odpowiedzi : 0

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571