Teraz jest 4 maja 2025, o 04:55

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Oukitel U7 port USB

Cześć

Kupiłem około miesiąc temu Oukitel U7 i telefon nie chce się ładować, po podłączeniu do kompa jest widoczny. Prawdopodobnie nie styka coś w porcie USB. Byłem w jednym serwisie i koleś powiedział, że to tylko w Chinach mi naprawią i nie wiem czy chodzić do innych serwisów, bo szkoda mi tyle czasu bez telefonu żeby wysyłać go na gwarancę.

Dzięki i pozdrawiam ;)
Czytaj więcej : Oukitel U7 port USB | Wyświetlone : 1405 | Odpowiedzi : 0

Wirus Doogee Dg550

Witam serdecznie,mam następujący problem przez ponad rok jestem użytkownikiem doogee dg550 z którego byłem bardzo zadowolony zdecydowanie jest to najlepszy telefon jaki miałem ale ja nie o tym,Dokładnie jakieś 5 dni temu mój telefon nawiedził jakiś wirus którego nie moge sie pozbyc hardresety ani nic w tym stylu nie pomaga w telefonie wifi i transmisja danych same sie uruchamiaja ciągle wyskakujące reklamy i pobierające sie same jakieś aplikacje a co najgorsze telefon zaczoł sie sam ...
Czytaj więcej : Wirus Doogee Dg550 | Wyświetlone : 1456 | Odpowiedzi : 2

ViewSonic V500 problem z wirusami

Witam
Zakupiłem na Alliexspress ViewSonic V500 i po zakupie okazało że niema języka polskiego.Po interwencji u sprzedawcy otrzymałem odpowiedni rom z instrukcją wgrania.Po instalacji pojawił sie język Polski ,i dodatkowe kłopoty .Przy uruchomieniu jakiejkolwiek przeglądarki wpierw przekierowuje mnie na www.apxadtracking.net/iclk/redirect.php? i albo próbuje wymusić sciągnięcie jakiegoś pliku lub przekierowuje mnie na stronę sklepu play.Mimo zaznaczonej funkcji aby nie pobierał z nieznanych źródeł aplikacje same się instalują.Ostatnio nawet pojawiły sie ...
Czytaj więcej : ViewSonic V500 problem z wirusami | Wyświetlone : 2053 | Odpowiedzi : 8

Oukitel u2 problem z dodawaniem numeru do kontaktu.

Tak jak w temacie. Kiedy próbuję dodać numer do kontaktów wyświetla mi komunikat "brak aplikacji do wyświetlenia kontaktu" Instalowałem aplikacje typu kontakt+ ale nic nie pomaga. Macie jakiś sposób? Gdzie mogę kupić szybkę do tego modelu?
Czytaj więcej : Oukitel u2 problem z dodawaniem numeru do kontaktu. | Wyświetlone : 1340 | Odpowiedzi : 0

Pomoc przy zakupie

Witam. Chciałem się dowiedzieć czy jest na forum ktoś kto zajmuje się sprowadzaniem smartfonów za niewielką opłatą? :)
Czytaj więcej : Pomoc przy zakupie | Wyświetlone : 1403 | Odpowiedzi : 1

naprawa smartfonów

Witam. Posiadam smartfon z Chin, zepsuty jest u mnie modul gps, chinczyk mowi, zebym dal telefon do lokalnego serwisu a on zwroci koszty. jest na forum ktos, kto zajmuje sie naprawa smartfonow lub poleca jakas firme? telefon to Umi Iron. Pozdrawiam ;)
Czytaj więcej : naprawa smartfonów | Wyświetlone : 1753 | Odpowiedzi : 11

Sklep: Shenzhen Top-On

Opinii pozytywnych sklepu na ali dużo.
Na forum zbyt wiele jednak nie znalazłem.
Brał ktoś od nich z opcją przez DHL bez VAT?

Link do sklepu:
http://www.aliexpress.com/store/342812
Czytaj więcej : Sklep: Shenzhen Top-On | Wyświetlone : 1602 | Odpowiedzi : 1

Jaki band lte b1,b3 czy b3,b7

Witam, chciałbym się zapytać który band wybrać? Wiem że obecnie jest to b1 i b3 ale czytałem że w play ma działać na b7. I jeszcze mały offtop, co oznacza ze telefon "is customized". Wiem że to personalizacja ale czy to oznacza ze ma wgrana specjalna wersje softu i nie mozna go flashowac?
Czytaj więcej : Jaki band lte b1,b3 czy b3,b7 | Wyświetlone : 1844 | Odpowiedzi : 3

Android 5.0 - problem z pamięcią wew.

Witam, posiadam telefon DOOGE DG 800 Valence wraz z androidem 5.0. Mam problem taki, otóż gdy chce coś pobrać z "marketu" to pisze, że mam mało miejsca na dysku (pamięci) gdzie mam wolne ponad 3,5GB! Wiem, że da się jakoś zmienić ,aby mi zapisywało na karcie SD, zew. a nie na pam. wew. tylko jak to zrobić? Prosze o pomoc!

@Wcześniej miałem kitkat 4.4 i nie było takiego problemu.
Czytaj więcej : Android 5.0 - problem z pamięcią wew. | Wyświetlone : 1391 | Odpowiedzi : 0

Nie działa GAPPS na Chinskim systemie Yunos

Witam
Mam do Was pytanie czy ktoś z Was poradził sobie z zainstalowaniem gapps na Chińskim androidzie Yunos. Jeśli już ktoś to robił to czy mógłby opisać jak to zrobić krok po kroku.
Czytaj więcej : Nie działa GAPPS na Chinskim systemie Yunos | Wyświetlone : 1535 | Odpowiedzi : 2

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571