ENGWE Engine Pro. Solidny, szybki i wygodny składany rower.

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

ENGWE Engine Pro. Solidny, szybki i wygodny składany rower.

Postprzez marx » 4 paź 2022, o 21:36

ENGWE Engine Pro to już mój drugi rower marki Engwe i trzeci z szerokimi oponami które pokochałem. Engwe EP-2 Pro okazał się bardzo wygodnym i solidnym rowerem który przypadł do gustu członkom mojej rodziny. Dziś dowiemy się jakie zalety i wady ma Engine Pro, czym różni się od poprzedniego roweru. Poznamy też sekrety sterownika i jego ukryte funkcje. Można powiedzieć "mały ale wariat" choć taki mały on wcale nie jest. Rower posiada silnik o mocy 750W ze szczytowa mocą 1000W, terenowe szerokie opony, amortyzowany przód i tył , baterię 16Ah, przednie i tylne tarczowe hamulce hydrauliczne, kolorowy wyświetlacz LCD i układ 8 przerzutek. Mamy tez tempomat i czujnik zmierzchu zapalający światła, czyli rozwiązania stosowane w samochodach. Doskonały rower na miejskie trasy jak i bezdroża. Oglądajcie do końca, bo to bardzo ciekawa konstrukcja.
https://www.youtube.com/watch?v=DUH6BtHjXHI

Obrazek
DOSTĘPNOŚC I CENA
Rower zamówiłem w firmowym sklepie producenta, który ma magazyn w Polsce. Zamówiłem go w piątek po południu, a kurier dostarczył go już we wtorek rano. Do wyboru mamy trzy kolory, czarny, szary i niebieski.
Rower kosztuje 1430 Euro, a z kuponem rabatowym NEWENGWEEU cena spada do 1401,4 Euro czyli 6642 zł.
Link do roweru : https://shrsl.com/3pv1g
Kupon: NEWENGWEEU

Specyfikacja
Silnik o Mocy 750W
Opony Pełne Terenowe 20x4,0
3-Krokowa Rama Składana
Zawieszenie Przednie i Tylne
Wyjmowana Bateria Litowa 48V (nowa wersja 16Ah)
Przednie i tylne hamulce hydrauliczne
Tempomat
Kolorowy Wyświetlacz LCD
Układ 8 Przerzutek
marx
Administrator

Pochwały: 270
Telefon:: Dual sim

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin