Teraz jest 21 gru 2025, o 10:07

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

a wish>>>

Cześć
A wish , to też chiny????
Czytaj więcej : a wish>>> | Wyświetlone : 2201 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Najpopularniejsze telefony w Chinach w Q2 2018r

Firma Canalys opublikowała statystyki dotyczące drugiego kwartału na chińskim rynku smartfonów. Dane pokazują, że rynek chiński odbił się po słabym pierwszym kwartale, ale nadal jest gorzej niż przed rokiem.

Obrazek

Sprzedaż telefonów w Chinach Q2 2018r.
Czytaj więcej : Najpopularniejsze telefony w Chinach w Q2 2018r | Wyświetlone : 2105 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Lumintop ODF30, XHP70.2, zasilanie 26650

Obrazek

Witajcie,

Latarkę na testy dostarczył – https://www.banggood.com/Lumintop-ODF30 ... endongling
Z kodem – CFNKL , cena niższa o 25%.

Latarki od Lumintop to zawsze małe dzieła sztuki, nie inaczej jest i w tym przypadku. Klasyczna budowa, z przyciskiem umieszczonym pod kciuckiem, matowa anodyzacja i piękne wykonanie, z którego słynie producent.

Na foncie opakowania znajdziemy jedynie znaczek producenta i informację o tym co znajduje się w środku. Tył opakowania skrywa ...
Czytaj więcej : Lumintop ODF30, XHP70.2, zasilanie 26650 | Wyświetlone : 3670 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Oświetlenie, Lampy, Latarki, światełka

Oukitel k10000pro. 4g

Witam
Telefon działa tylko na 3g sieć nju mobile
Co zrobić by śmigało 4g?

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Oukitel k10000pro. 4g | Wyświetlone : 1756 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Oukitel

Meizu 16 i Meizu 16 Plus - Nowe flagowce

Meizu 8 sierpnia zaprezentuje flagowe smartfony Meizu 16 i Meizu 16 Plus. Duet telefonów Meizu 16 zdobył ostatnio certyfikat 3C, a teraz oba telefony pojawiły się na TENAA.
Obrazek

Czytaj dalej
Meizu 16 i Meizu 16 Plus
Czytaj więcej : Meizu 16 i Meizu 16 Plus - Nowe flagowce | Wyświetlone : 4163 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

DRON Z FULL HD I GPS 150$

Witam szukam dobrego drona z kamerą min 720p , gps-em. myslałem o syma x8pro i jjrc pro dobre są to modele?
Czytaj więcej : DRON Z FULL HD I GPS 150$ | Wyświetlone : 1993 | Odpowiedzi : 0 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Wymiana digitizera/szkła Nubia M2

Cześć Wszystkim,
wczoraj po kolejnym upadku pęknął mi w rogu ekran w Nubii M2.
Chciałbym zakupić nowy i wymienić.
Domyślam się, że skoro dotyk jak i wyświetlacz nadal działa, to wystarczy zakupić wierzchnią warstwę, czyli samo szkło/dotyk?

Czy ktoś z Was już wymieniał digitizer w tym telefonie?
Czy możecie coś doradzić w tym temacie?

Może ktoś też ma do sprzedania z wysyłka z Polski?

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Wymiana digitizera/szkła Nubia M2 | Wyświetlone : 3187 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ZTE

Lenovo ZUK Z2 - TWRP, MAGISK, SU

Witam,
Posiada ktoś najnowsze TWRP Recovery oraz najnowszy Magisk, czy nawet aplikację SU i jakąś instrukcje do wgrania w raz z programami. Mam soft Lineage 15.1.
Czytaj więcej : Lenovo ZUK Z2 - TWRP, MAGISK, SU | Wyświetlone : 1937 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Transport

Witajcie. Wiecie, gdzie szukać dobrej wyszukiwarki autobusowej, busowej? Jesteście mi w stanie coś polecić?
Czytaj więcej : Transport | Wyświetlone : 2001 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

ZTE Nubia M2 - problem z przednim aparatem

Witam, mam problem z przednim aparatem, mianowicie z bliska łapie ostrość na tle, zaś twarz jest lekko rozmazana - widać to szczególnie przy zbliżeniu zdjęcia. Usterka nie występuje, gdy dostatecznie oddalimy telefon, wtedy wszystko wychodzi ostre. Jestem ciekawy czy inni posiadacze M2 zauważyli u siebie taką wadę. Dodam, że bawiłem się ustawieniami, ściągałem przeróżne aplikacje i nic nie pomaga.
Czytaj więcej : ZTE Nubia M2 - problem z przednim aparatem | Wyświetlone : 3217 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ZTE

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 157705 • Liczba wątków: 5381 • Liczba użytkowników: 39591