Teraz jest 5 maja 2025, o 09:24

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Redmi note 4 3/32 "OK Google"

Witam,
Wyszukiwanie głosowe "OK Google" działa mi. Wszystkie polecenia wykonuje i pokazuje na ekranie telefonu.
Chciałbym aby także mówiło. Czy jest opcja żeby tak było...? Co muszę zrobić, odznaczyć czy wgrać do telefonu.?
Cały czas szukam jakiegoś rozwiązania i nie działa mi to. Ktoś, coś pomoże w temacie ?
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi note 4 3/32 "OK Google" | Wyświetlone : 4019 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Xiaomi

Kiedy Redmi note 7?

Myślę nad zmianą mojego Redminote 4 na coś innego, myślę oczywiście o Redmi note 5 albo 6 PRO, ale czy przypadkiem lada moment nie wyjdzie redmi note 7? Czy ktoś coś o tym wie?
Czytaj więcej : Kiedy Redmi note 7? | Wyświetlone : 10975 | Odpowiedzi : 48 | Dział : Xiaomi

Taniej opaski poszukuję :)

Witam wszystkich :)

Poszukuję opaski z wyświetlanym non stop zegarkiem i z mierzeniem kroków oraz tętna ciągłym.
Drugą ważną funkcją jest wyświetlanie powiadomień ciut więcej niż tylko ikonka. Jakiś chociaż kawałek tekstu czy czegoś żeby było wiadomo czy warto po telefon sięgać :)
No i bateria żeby dłużej potrzymała niż 2 dni :)
To dla żony więc rozmiar jakiś wielki nie może być :)

Mamy MiBanda 2 ale powiadomienia nie są takie jak potrzebujemy no ...
Czytaj więcej : Taniej opaski poszukuję :) | Wyświetlone : 3093 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Samsung Note 9 z Chin

Cześć. Dostałem od brata Samsunga Note 9 SM-N9600 który przywiózł z Chin. Nie ma jednak języka polskiego i sklepu Play. Poradzicie na jaki bezpieczny sposób wgrać soft z językiem polskim. Będzie pasował od SM-N960F? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Czytaj więcej : Samsung Note 9 z Chin | Wyświetlone : 3420 | Odpowiedzi : 1 | Dział : INNE MARKI

Meizu M2 - aktualizacja do G6.2.1?

Od niedawna są problemy z softem, więc przydałoby mi się w końcu zaktualizować go do działającej wersji. Aktualnie mam 4.5.3.2A, a wiem że z instalowaniem różnych wersji są problemy. Dlatego właśnie chcę się dowiedzieć w jakiej kolejności muszę instalować softy, żeby w końcu mieć ten najnowszy?
Czytaj więcej : Meizu M2 - aktualizacja do G6.2.1? | Wyświetlone : 2598 | Odpowiedzi : 3 | Dział : MEIZU

Ratunku! Pomocy! Mi4C wisi na logo!

Witam! Siostra prosiła mnie, żebym zmienił jej rom w Mi4c. Poprzednio był zainstalowany jakis android 7.0 chyba Lineage OS. Chciałem zmienić na RR OS ale przy próbie instalacji wyskakiwało zip signature verification failed, ja mądr wiec odznaczyłem tę weryfikację. System zaczął się instalować, na koncu jednak wyskoczyło cos na czerwono. Chcialem urochomic ponownie i okazuje, sie ze z Mi4c zrobilem cegle. Co mam teraz zrobic, zeby ten sprzet uratowac? Xperie x8 miałem opanowaną, ale to ...
Czytaj więcej : Ratunku! Pomocy! Mi4C wisi na logo! | Wyświetlone : 1651 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pomoc techniczna

Blackview S8 -notoryczne zawiechy

Kika dni temu kupiłem S8 i krótko po tym zaczęły się problemy. Przy praktycznie zerowym obciążeniu procka i pamięci czyli np. przy przeglądaniu zdjęć potrafi łapać zawiechy, które potrafią trwać po kilka minut. Podobne sytuacje zdarzają się niestety kilka razy w tygodniu.Mało tego. Telefon potrafi pokaprysić i w czasie np. pisania sms-a zrestartować się nie wiadomo po co i dlaczego. Zrobiłem pełny skan antywirem, wyeliminowałem wszystkie apki, które mogą mieć wpływ na płynność pracy urządzenia ...
Czytaj więcej : Blackview S8 -notoryczne zawiechy | Wyświetlone : 2510 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Blackview

Leeco le 2 problem z mikrofonem

W telefonie przestał działać quick charge ładuje sie napięciem 5v i 0.45A (sprawdzane na różnych ładowarkach i kablach) mikrofon też przestał działać po podłączeniu do komputera nawet go nie wykrywa. Wymieniłem więc całą płytkę z gniazdem ładowania i mikrofonem i nadal ten sam problem , zrobiłem też hard reset i nic nie pomogło a nawet telefon działa gorzej.Co mam zrobić ?
Czytaj więcej : Leeco le 2 problem z mikrofonem | Wyświetlone : 2030 | Odpowiedzi : 0 | Dział : LeTV LeEco

Re: Biuro rachunkowe

idź sobie z tym pozycjonowaniem w piiip
Czytaj więcej : Re: Biuro rachunkowe | Wyświetlone : 2284 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

xiaomi redmi note 5

Witam,kto jest posiadaczem redmi note 5? warto kupic note 5 majac note 4?? jakie sa wasze wrażenia??
Czytaj więcej : xiaomi redmi note 5 | Wyświetlone : 7883 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Xiaomi

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571