Teraz jest 9 sie 2025, o 09:41

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Moto g7 Rendery

Jednym z pierwszych urządzeń Lenovo , które zadebiutuje w pierwszych miesiącach 2019 r. jest Moto G7. Do tej pory pojawiły się liczne spekulacje dotyczące tego smartfonu, a teraz mamy zestaw renderów mówiących nam jak będzie wyglądał.

Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Moto G7
Czytaj więcej : Moto g7 Rendery | Wyświetlone : 1731 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Recenzja Lampy Xiaomi Yeelight JIAOYUE 480 LED Starry Lamps

Cześć,

Od dłuższego czasu myślałem o zmianie oświetlenia w moim pokoju. Wybór padł na produkt Xiaomi, a dokładniej - Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED w wersji Starry Lampshade czyli „Gwieździsty klosz”.
2200lm, 2700-6500K, CRI 95 (wskaśnik oddawania barw – dla słońca 100) i efekt gwieździstego nieba (to tylko efekt na lampie, a nie na suficie).

Lampę zamówiłem tutaj: https://www.gearbest.com/flush-ceiling- ... d=18911138 . Fast-08 to magazyn znajdujący się w Polsce ...
Czytaj więcej : Recenzja Lampy Xiaomi Yeelight JIAOYUE 480 LED Starry Lamps | Wyświetlone : 5281 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Oświetlenie, Lampy, Latarki, światełka

sklep Dresslily nie wysyła towaru

Witam pierwszego grudnia kupiłem w promocji krótkofalówki w tym sklepie.Mimo , że minął miesiąc ciągle mam processing , czyli nawet nie wysłany towar. Kupowałem przez pay pal jest tam jakaś ochrona kupującego? Jak zmusić sklep do wysłania towaru?
Czytaj więcej : sklep Dresslily nie wysyła towaru | Wyświetlone : 1680 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Problem z gps.

Witam. Od tygodnia mam xiaomi mi 8 lite. Telefon super ale żle działa GPS , który szybko się uaktywnia ale nie zapisuje śladu na aplikacjach Endomondo i Locus Map. Zapisze kilka metrów trasy a reszty nie.Dla mnie to ważne bo dużo jeżdżę na rowerze i chcę mieć trasy zapisane. Proszę o pomoc.
Czytaj więcej : Problem z gps. | Wyświetlone : 5253 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Lenovo Z5 PRO/Z5 PRO GT

Witam, jestem ciekaw czy wedlug Was ten telefon jest warty kupna jezeli ktos go bedzie mial i zrobi nowy rom to prosze powiedziec czy wystepuja nadal problemy z dotykiem (chodzi o uczucie mniej niz 60hz)
link o co mi chodzi minuta 5:50
https://www.youtube.com/watch?v=ZdWIXGH6bCs&t=382s
pozdrawiam :!: :!: :!: ...
Czytaj więcej : Lenovo Z5 PRO/Z5 PRO GT | Wyświetlone : 3417 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Lenovo

Ekran do Le 2 x526

Witam sylwestrowo :-)

Zgodnie z przewidywaniami Młody zbił ekran w swoim Le 2 x526. Patrzę co tam ciekawego z części zamiennych na Banggood jest i faktycznie jest, z tym że ekranów typowo oznaczonych jako do tego modelu nie znalazłem. Może ktoś poratuje i albo da jakiś link do chińskiego sklepu albo wie czy display od innego modelu LeTv pasuje do x526 i można go bez przeszkód wmontować. ...
Czytaj więcej : Ekran do Le 2 x526 | Wyświetlone : 2346 | Odpowiedzi : 4 | Dział : LeTV LeEco

smatrfon

Witam,poleci mi ktoś jakiś tel mocniejszy od xiaomi redmi note 4.5?? interesuje mnie najbardziej bateria,ale tez szybkośc dzialania plyność itp...Kwota do 1300zl Pozdrawiam
Czytaj więcej : smatrfon | Wyświetlone : 2387 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Xiaomi

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580