Teraz jest 8 sie 2025, o 18:45

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Ekran lenovo P2 - gdzie kupić

jak w temacie,
na razie kupiłem jeden tutaj https://pl.aliexpress.com/item/AMOLED-o ... 5c0fljBIV8
i okazało się, że nie działał prawidłowo, właśnie zakończył się spór, mam więc kasę na kolejną próbę,
ktoś może coś polecić?
Czytaj więcej : Ekran lenovo P2 - gdzie kupić | Wyświetlone : 2085 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

MUJA, rewolucyjny gamepad dla smartfonów

Gamepad MUJA jest kompatybilny zarówno z systemem Android, jak i iOS, co czyni go wieloplatformowym w przeciwieństwie do pierwszej generacji, która była ograniczona do iOS i niektórych modeli iPhone. Zawiera baterię 450 mAh, która pozwala na 36 godzin gry i 56 godzin czuwania. Łączy się ze smartfonem za pośrednictwem połączenia Bluetooh (4.2).

Obrazek

jakiej grze telefonicznej grasz?

Obrazek
Czytaj więcej : MUJA, rewolucyjny gamepad dla smartfonów | Wyświetlone : 2729 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Dozwolone linki identyfikujące (ref)

Od początku lutego każdy użytkownik ma prawo do wstawienie jednego wpisu dziennie z własnym kodem identyfikującym (ref).
Można to stosować zarówno we wpisach z promocjami i okazjami jak i w innych tematach, jednak dozwolony jest łącznie tylko jeden reflink, pozostałe linki muszą być bez identyfikacji wstawiającego .
Czytaj więcej : Dozwolone linki identyfikujące (ref) | Wyświetlone : 11298 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Coolpad Cool 3 za 85$

Coolpad wprowadził na rynek najnowszy smartfon CoolPad Cool 3. Telefon zaprezentowano w Indiach gdzie wyceniono go na 85 $ i ma być konkurentem cenowym dla Xiaomi Redmi 6A.

Obrazek
Obrazek

Czytaj Dalej
Coolpad Cool 3
Czytaj więcej : Coolpad Cool 3 za 85$ | Wyświetlone : 3076 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Aplikacja do emaili

Hejka, jaką aplikację do obsługi poczty polecacie? Miałem wcześniej Androida 6, zero problemów, teraz Android 8 i synchronizacja obojętnie jaki program pocztowy zainstaluję - nie działa. Wersja Push ani czasowa (odbieranie co 15, 30min). Tylko sprawdza po podłączeniu do sieci (wcześniejszym rozłączeniu), lub po ręcznym uruchomieniu aplikacji.
Czytaj więcej : Aplikacja do emaili | Wyświetlone : 1456 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Telefony OPPO w Polsce. Gdzie kupić i ceny?

Oppo, marka która na rodzimym Chińskim rynku od kilku lat zajmuje czołową pozycje przed Xiaomi, a za Huawei, w Polsce jest praktycznie nieznana. Od 31 stycznia smartfony OPPO są oficjalnie dostępne w Polsce oraz w Wielkiej Brytanii i Turcji . Gdzie kupić telefony Oppo i ile za nie zapłacimy?

Obrazek

W Polsce na początek dostępne będą cztery modele smartfonów Oppo: Find X, RX17 Neo, RX17 Pro i AX7. Smartfony chińskiej firmy dostępne są strefie Oppo ...
Czytaj więcej : Telefony OPPO w Polsce. Gdzie kupić i ceny? | Wyświetlone : 3805 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Lenovo X2 CU Rom

Witam
Potrzebuję ROM do tego telefonu, wgrałem wersję EU i nie widzi karty SIM.
Czy ktoś ma taki ?
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Lenovo X2 CU Rom | Wyświetlone : 3072 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROM'y i modyfikacje

obowiązki celne

Mam nietypowe pytanie.
Czy celnicy liczą sztuki w zatrzymanych paczkach? czy przy dokumentacji celnej trzeba podać liczbę sztuk danego towaru, czy wystarczą screeny z banku i zamówienia i tyle?
Czytaj więcej : obowiązki celne | Wyświetlone : 1799 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Spór na aliexpressi odmowa odesłania LCD

Witajcie. Mam problem na alli. Może ktoś pomoże mi wybrnąć z tego bo pierwszy raz mam spór i sytuacja sie skomplikowała. Zakupiłem LCD,wyświetlacz załozony w serwisie i wychodzi że wyświetlacz wadliwy. Pasy pionowe,jakieś rozjaśnienia. Dowody wysłane, łącznie z wgraniem nowego romu bo chinol się uparł że to wina softu. Aliexpress przyznał pełen zwrot, po paru przepychankach ze sprzedawcą. Okazuje się że Refund only wiąże się z odesłaniem LCD. Miałem 9 dni na wprowadzenie numeru odsyłanego ...
Czytaj więcej : Spór na aliexpressi odmowa odesłania LCD | Wyświetlone : 1857 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Re: Le x620 co z tą pamięcią?!

Czemu założyłaś drugi raz ten sam temat?? Dostałaś odpowiedź w poprzednim! Spam.
Czytaj więcej : Re: Le x620 co z tą pamięcią?! | Wyświetlone : 2549 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusja o telefonach LeEco LeTV

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580