Teraz jest 10 paź 2025, o 17:09

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Lampki na biurko - Yeelight MJTD01YL i PHILIPS Eyecare 2.0

Witajcie,

Dłuższy czas myślałem o wyborze lampki na biurko do pokoju. Początkowo myślałem o Blitzwolf, mam ładowarkę do telefonu i kilka kabli tego producenta, są świetnie wykonane, odstraszyła mnie błyszcząca obudowa (zbieranie kurzu i mikro ryski).
Ostatecznie padło na jedną z dwóch lampek:
Mijia PHILIPS Eyecare Smart Table Lamp 2 - https://www.gearbest.com/table-lamps/pp ... d=19932389 (wysyłka z Polski (brak VATu) oraz bardzo dobra cena porownując do innych sklepów)
Oraz
Xiaomi ...
Czytaj więcej : Lampki na biurko - Yeelight MJTD01YL i PHILIPS Eyecare 2.0 | Wyświetlone : 2992 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Oświetlenie, Lampy, Latarki, światełka

Smart band/watch do 15$

Hej. Kupował ktoś ostatnio jakiś tani smartband czy smartwatch ?
Szukamy czegoś dla mamy do liczenia kroków i powiadamiania o połączeniach, najlepiej Smartband z racji małych gabarytów.
Wymagania:
- Chiny/Polska
- do 15$/60zł
- czytelny wyświetlacz (najlepiej kolorowy)
- normalna aplikacja bez irytujących błędów i chińskich krzaków (może są z językiem polskim?)
- pasek jak w zegarku, nie taki na bolec jak w Mi Band
- bateria trzymająca dłużej niż tydzień

Znajdę coś takiego?
Czytaj więcej : Smart band/watch do 15$ | Wyświetlone : 2868 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Ulefone S11 już wkrótce w sprzedaży

Na niedawno zakończonych targach MWC 2019 Ulefone zaprezentowało wiele modeli telefonów, jednym z nich jest Ulefone S11

Czytaj dalej
Ulefone S11 Specyfikacja

Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Ulefone S11 już wkrótce w sprzedaży | Wyświetlone : 2174 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Mały dla córki do 600pln

Cena (bez VAT):600pln
Wielkość ekranu/Rozdzielczość:5,2 max
Ilość RAM/ROM/Procesor:3gb minimum
Dual/Single sim:bez znaczenia
Preferowane marki:bez znaczenia
Miejsce zakupu(Polska/Chiny):bez znaczenia
Wymagania (parametry, funkcje):maximum 140mm wielkości
Opis:Potrzebuje kupic smartphon dla córki na komunię. Gdyby miał byc 5,5cala, nie pytał bym bo jest tego cała masa. Jednak z ekranem do 5,2cala i wielkością max 14cm to juz problem. Na dodatek nie moze być czarny a najlepiej różowy :(
No chyba ze znajdzie się jakiś z małymi ramkami 5.5cala ale ...
Czytaj więcej : Mały dla córki do 600pln | Wyświetlone : 8736 | Odpowiedzi : 58 | Dział : Jaki telefon kupić ?

LeEco Cool 1 dual nie dochodzą niektóre sms-y

Witam, niedawno kupiłem telefon LeEco Cool 1 Dual Coolpad i występuje problem z SMSami, nie dochodzą do mnie niektóre z nich. Próbowałem wymiany karty SIM oraz wracałem do ustawień fabrycznych ale nie pomogło. Jaka może być przyczyna, co mogę jeszcze zrobić?
Czytaj więcej : LeEco Cool 1 dual nie dochodzą niektóre sms-y | Wyświetlone : 2725 | Odpowiedzi : 3 | Dział : LeTV LeEco

DOOGEE S90 z modułem 5G za 300$

Od 25 Lutego trwają targi MWC 2019 (Mobile World Congress) w Barcelonie , podczas których SAMSUNG i HUAWEI zaprezentowali swoje składane smartfony. Rozwiązanie to jest bardzo innowacyjne ale niesamowicie drogie, nie wszyscy mogą wydać 2299 €. Natomiast ciekawym rozwiązaniem może pochwalić się DOOGEE S90, telefon modułowy za około 300 USD. Jednym z dostępnych modułów jest moduł 5G .

Czytaj dalej;
DOOGEE S90 z modułem 5G

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : DOOGEE S90 z modułem 5G za 300$ | Wyświetlone : 2060 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

X526 startuje tylko TWRP - kopia aplikacji

Witajcie
Kupiłem Le X526 z wgranym LineageOS. Wczoraj po upadku system w ogóle nie chce wstać - pojawia sie ekran ładowania i następuje restart. Dodam że dzieje się to tylko pod kablem. Bez ładowania nie dzieje się nic. Po wciśnięciu VOLUP i PWR uruchamia mi się ładnie TWRP i wygląda jakby działał, tylko pokazuje ciągle 50% naładowania i podobnie jak wcześniej, po odpięciu ładowarki wszystko gaśnie. Myślę nad ponownym wgraniem LineageOS, jednak mam bardzo ważną ...
Czytaj więcej : X526 startuje tylko TWRP - kopia aplikacji | Wyświetlone : 1575 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pomoc techniczna

Redmi Note 7 Pro Cena, specyfikacja , data premiery

Redmi Note 7 cieszy się dużym zainteresowaniem, ale firma zapowiada już Redmi Note 7 Pro. Użytkownicy Note 7 skarżyli się na zastosowany procesor Snapdragon 660 który jest już przestarzały. Redmi Note 7 Pro wyposazono w nowszy procesor i ulepszoną kamerę.

Czytaj dalej
Xiaomi Redmi note 7 -Specyfikacja i Cena

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Redmi Note 7 Pro Cena, specyfikacja , data premiery | Wyświetlone : 2112 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Nowe logo i odświeżona strona GearBest.com

Nowe logo i odświeżona strona GearBest.com
Sklep GearBest przechodzi właśnie rebranding.
Wprowadzono nowe logo, stronę i wartości .
Obrazek
GearBest wprowadził dziś nowe żółte logo. To przechylona litera "G". Przypomina buźkę
Jak Wam się podoba?

Odświeżono też stronę sklepu http://www.gearbest.com Ma teraz więcej koloru żółtego. Ma być bardziej przyjazna i użyteczna. Choc to tylko delikatna zmiana - całkiem nowa strona będzie niedługo. Można pobrać też aktualizację Aplikacji z nowym ...
Czytaj więcej : Nowe logo i odświeżona strona GearBest.com | Wyświetlone : 2238 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi 9 wyprzedane w 53 sekundy

Xiaomi Mi 9 trafił wreszcie do sprzedaży w ulubionym przez Chińczyków stylu, mała partia telefonów i ogromna rzesza fanów czekających na nowe cacko.

Obrazek
Czytaj dalej;
Xiaomi Mi 9 wyprzedane w niecałą minutę
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 9 wyprzedane w 53 sekundy | Wyświetlone : 2114 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165058 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583