Teraz jest 8 sie 2025, o 15:13

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

LeEco Cool 1 dual nie dochodzą niektóre sms-y

Witam, niedawno kupiłem telefon LeEco Cool 1 Dual Coolpad i występuje problem z SMSami, nie dochodzą do mnie niektóre z nich. Próbowałem wymiany karty SIM oraz wracałem do ustawień fabrycznych ale nie pomogło. Jaka może być przyczyna, co mogę jeszcze zrobić?
Czytaj więcej : LeEco Cool 1 dual nie dochodzą niektóre sms-y | Wyświetlone : 2684 | Odpowiedzi : 3 | Dział : LeTV LeEco

DOOGEE S90 z modułem 5G za 300$

Od 25 Lutego trwają targi MWC 2019 (Mobile World Congress) w Barcelonie , podczas których SAMSUNG i HUAWEI zaprezentowali swoje składane smartfony. Rozwiązanie to jest bardzo innowacyjne ale niesamowicie drogie, nie wszyscy mogą wydać 2299 €. Natomiast ciekawym rozwiązaniem może pochwalić się DOOGEE S90, telefon modułowy za około 300 USD. Jednym z dostępnych modułów jest moduł 5G .

Czytaj dalej;
DOOGEE S90 z modułem 5G

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : DOOGEE S90 z modułem 5G za 300$ | Wyświetlone : 2009 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

X526 startuje tylko TWRP - kopia aplikacji

Witajcie
Kupiłem Le X526 z wgranym LineageOS. Wczoraj po upadku system w ogóle nie chce wstać - pojawia sie ekran ładowania i następuje restart. Dodam że dzieje się to tylko pod kablem. Bez ładowania nie dzieje się nic. Po wciśnięciu VOLUP i PWR uruchamia mi się ładnie TWRP i wygląda jakby działał, tylko pokazuje ciągle 50% naładowania i podobnie jak wcześniej, po odpięciu ładowarki wszystko gaśnie. Myślę nad ponownym wgraniem LineageOS, jednak mam bardzo ważną ...
Czytaj więcej : X526 startuje tylko TWRP - kopia aplikacji | Wyświetlone : 1535 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pomoc techniczna

Redmi Note 7 Pro Cena, specyfikacja , data premiery

Redmi Note 7 cieszy się dużym zainteresowaniem, ale firma zapowiada już Redmi Note 7 Pro. Użytkownicy Note 7 skarżyli się na zastosowany procesor Snapdragon 660 który jest już przestarzały. Redmi Note 7 Pro wyposazono w nowszy procesor i ulepszoną kamerę.

Czytaj dalej
Xiaomi Redmi note 7 -Specyfikacja i Cena

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Redmi Note 7 Pro Cena, specyfikacja , data premiery | Wyświetlone : 2057 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Nowe logo i odświeżona strona GearBest.com

Nowe logo i odświeżona strona GearBest.com
Sklep GearBest przechodzi właśnie rebranding.
Wprowadzono nowe logo, stronę i wartości .
Obrazek
GearBest wprowadził dziś nowe żółte logo. To przechylona litera "G". Przypomina buźkę
Jak Wam się podoba?

Odświeżono też stronę sklepu http://www.gearbest.com Ma teraz więcej koloru żółtego. Ma być bardziej przyjazna i użyteczna. Choc to tylko delikatna zmiana - całkiem nowa strona będzie niedługo. Można pobrać też aktualizację Aplikacji z nowym ...
Czytaj więcej : Nowe logo i odświeżona strona GearBest.com | Wyświetlone : 2190 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi 9 wyprzedane w 53 sekundy

Xiaomi Mi 9 trafił wreszcie do sprzedaży w ulubionym przez Chińczyków stylu, mała partia telefonów i ogromna rzesza fanów czekających na nowe cacko.

Obrazek
Czytaj dalej;
Xiaomi Mi 9 wyprzedane w niecałą minutę
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 9 wyprzedane w 53 sekundy | Wyświetlone : 2073 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Telefon z 9x18 do 5,5'

Czy jest jakiś tel z małym ekranem 5' ale bez ramek? Wszyscy walą pi 6 czy 7 cali niby bez ramek ale to i tak jest cegła. Super by było gdyby ktoś wypuścił 5cali bez ramek. Ktoś coś?
Czytaj więcej : Telefon z 9x18 do 5,5' | Wyświetlone : 1778 | Odpowiedzi : 0 | Dział : dyskusja o telefonach Xiaomi

Koszt wysiłki

Z góry przepraszam jeśli było już takie pytanie na forum

Chciałbym kupić kilka rzeczy u jednej osoby. Przy każdym przedmiocie mam koszt wysyłki. Jeśli chce aby były wysłane powiedzmy DHL to czy muszę wybrać opcję DHL dla każdego przedmiotu i płacić 3 razy za przesyłkę czy wystarczy dla jednej. A potem wszystkie przedmioty przyjdą w jednej paczce?
Czytaj więcej : Koszt wysiłki | Wyświetlone : 1741 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Adapter ładowania indukcyjnego - jaki wybrać?

Witam.
Chciałbym zakupić adapter ładowania bezprzewodowo i ładowarkę indukcyjna.

Obecnie mam Honora Play i zastanawiam się jak to jest z tymi opiniami w internecie, że NFC przestanie działać, że GPS będzie mniej precyzyjny.

Zastanawiam się czy warto dopłacić do jakiegoś droższego zestawu czy różnice nie będą zbyt odczuwalne.

Bo można kupić zestaw za 5$ lub sam adapter np. marki Baseus za 7$. Pytanie czy warto.

Ktoś używa tego typu adaptera? Obrazek

Wysłane z mojego COR-L29 ...
Czytaj więcej : Adapter ładowania indukcyjnego - jaki wybrać? | Wyświetlone : 2724 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Akcesoria

Ceny telefonów z Chin

Czy też zauważyliście, że ceny telefonów z Chin coraz bardziej rosną i nie ma też już takich dobrych promocji jak kiedyś? Jeszcze 1.5 roku temu kupiłem Xiaomi Mi Max 2 za ~160$, czy słynne promocje z jd i LeEco.
Czytaj więcej : Ceny telefonów z Chin | Wyświetlone : 2565 | Odpowiedzi : 9 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579