Teraz jest 4 maja 2025, o 13:54

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Co się dzieje z przesyłką EU Priority Line w Banggood ?

Do tej pory EU Priority Line była z ubezpieczeniem od Vat (Tariff insurance US$0,00). Teraz tego ubezpieczenia nie widzę - czyżby coś się zmieniło ? Czy ta przesyłka jeszcze chroni przed Vatem ?
Czytaj więcej : Co się dzieje z przesyłką EU Priority Line w Banggood ? | Wyświetlone : 23543 | Odpowiedzi : 120 | Dział : Banggood.com

Czy czekasz na Xiaomi Mi Band 4?

Nowy Mi Band 4 wyrzuci monochromatyczny wyświetlacz i wprowadzi kolorowy ekran z atrakcyjniejszym interfejsem użytkownika. Aby sprostać wymaganiom kolorowej mocy wyświetlacza, Mi Band 4 zapakuje baterię 135mAh zamiast 110mAh w Mi Band 3. Mi Band 4 będzie dostępny w dwóch wariantach - jeden z NFC z numerem modelu XMSH08HM i wersja bez NFC z numerem modelu XMSH07HM. Oba warianty będą miały Bluetooth 5.0, aby zapewnić lepszą łączność i lepszą wydajność energetyczną niż Mi Band 3, ...
Czytaj więcej : Czy czekasz na Xiaomi Mi Band 4? | Wyświetlone : 1540 | Odpowiedzi : 0 | Dział : gearvita.com

Xiaomi Redmi K20 Pro vs Xiaomi Redmi K20

Redmi K20 Pro 64GB wygląda bardzo podobnie do modelu K20, ale jest to krok nad modelem K20 w kilku obszarach. Najważniejsze różnice to chipset Snapdragon 855, kamera główna IMX586 48MP i szybkie ładowanie 27 Watt. Jeśli chodzi o wygląd, Redmi K20 Pro oferuje dość atrakcyjny szklany tył, a także ekran OLED o przekątnej 6,39 cala z wbudowanym czujnikiem linii papilarnych. Pełny ekran jest włączony dzięki wyskakującemu aparatowi o rozdzielczości 20 MP, który może pojawić się ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi K20 Pro vs Xiaomi Redmi K20 | Wyświetlone : 1486 | Odpowiedzi : 0 | Dział : gearvita.com

Elephone u pro czy.. no własnie?

Cześć, rozgladam się za nowym telefonem. W jednym ze sklepów jest elephone u pro za około750pln. Czytam i oglądam recenzje- raczej mało zachęcające, choć powstawały, kiedy ten telefon kosztował około1500pln.
I teraz pytanie- on jest aż taki zły? A jesli tak to co byście polecili - najlepiej w szkle i koniecznie AMOLED. Tak to cen polskich Xiaomi mi9 se. Swoja drogą zobaczyłem jakąś dziwną tendencję ostatnio ten mi9se jest nawet tańszy w Polsce niż w ...
Czytaj więcej : Elephone u pro czy.. no własnie? | Wyświetlone : 1811 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Retro games, którą wersję?

Witam, z racji, że ja rocznik 83 i moje lata dzieciece i młodzieńcze przypadają na lata 80 i 90 :-) a wtedy panował Pegasus :-) postanowiłem sobie sprawić prezent i zakupić retro games w Chinach.
Z tego co widzę sa 3 wersje jedna zaokraglony pegasus z 2 opcjami 8bit i duzo gier a druga to 16bit i mniej gier ...
Czytaj więcej : Retro games, którą wersję? | Wyświetlone : 2564 | Odpowiedzi : 8 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Microwear L7 - EKG, ciśnienie krwi, Bluetooth zadzwoń

Microwear L7 ma wszystkie niezbędne parametry dla smartwatche i szeroki zakres możliwości, dzięki czemu jest bardzo korzystnym urządzeniem w codziennym życiu. Wśród wielu innych inspirujących funkcji, może śledzić twoją kondycję, jednocześnie monitorując swoje działania. Na zewnątrz Microwear L7 niemal jeden na jeden replikuje popularny zegarek Huawei Watch GT, ale zestaw funkcji i funkcji znacznie się różni. Oprócz zwykłych funkcji, umożliwia połączenia Bluetooth, słuchanie muzyki i EKG, tętno, ciśnienie krwi, pomiar poziomu tlenu we krwi.

Główne ...
Czytaj więcej : Microwear L7 - EKG, ciśnienie krwi, Bluetooth zadzwoń | Wyświetlone : 2163 | Odpowiedzi : 0 | Dział : gearvita.com

Redmi K20:pop-up kamera przednia, 48MP potrójne tylne kamery

Po długim okresie przebywania w cieniu, Redmi K20 128GB ostatecznie zabrał tajemnicze okłady. Nazywany „Flagship Killer 2.0”, Redmi K20 jest tak bogato wyposażony, jak każdy inny smartfon premium w 2019 roku, skupia się na aspekcie projektowym, a nie tylko na chipsecie i wydajności. Dlatego w porównaniu do zeszłorocznej, przystępnej oferty flagowej - Poco F1, Redmi K20 ma znacznie więcej niż tylko specyfikacje. Nacisk kładziony jest na dostarczanie ogólnego doświadczenia premium, nie zaniedbując wydajności w żaden ...
Czytaj więcej : Redmi K20:pop-up kamera przednia, 48MP potrójne tylne kamery | Wyświetlone : 1499 | Odpowiedzi : 0 | Dział : gearvita.com

Redmi K20 pro

Witam
Gdzieś można już dorwać w normalnej cenie ??
Czytaj więcej : Redmi K20 pro | Wyświetlone : 2690 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Xiaomi

Ticwatch TicPods Free - detekcja w uchu, sterowanie dotykowe

TicPods Free to prawdziwe bezprzewodowe słuchawki douszne, które zostały zaprojektowane z najwyższą kontrolą dotykową, zoptymalizowaną łącznością Bluetooth i czystym, wyraźnym dźwiękiem dla słuchacza. Są to najbardziej interaktywne dostępne słuchawki douszne, dzięki czemu masz większą kontrolę podczas podróży.

Cechy produktu:
● Ergonomicznie zaprojektowany, aby wygodnie i bezpiecznie pasował do uszu.
● Dotknij przycisku, aby przełączyć muzykę, wyregulować głośność, odebrać / zawiesić połączenie i obudzić asystenta głosowego.
● Wykrywanie douszne, automatyczne zatrzymanie lub rozpoczęcie odtwarzania muzyki po ...
Czytaj więcej : Ticwatch TicPods Free - detekcja w uchu, sterowanie dotykowe | Wyświetlone : 1537 | Odpowiedzi : 0 | Dział : gearvita.com

Nitecore TUP sprawia, że po prostu chcesz dostać drugą

Nitecore TUP pocket flashlight zapewnia bardzo jasny promień 1000 lumenów z odległościami do 197 jardów, ale wygodnie mieści się w kieszeni. Dzięki dwóm przełącznikom bocznym TUP umożliwia szybkie przełączanie między 5 poziomami jasności z bezpośrednim dostępem do Turbo. Latarka kieszonkowa prezentuje wyświetlacz OLED, dostarczając kluczowych informacji, w tym poziomu jasności, trybu, światła, napięcia akumulatora, czasu pracy i stanu blokady. Akumulator USB z akumulatorem litowo-jonowym 1200 mAh pozwala tej potężnej latarce osiągnąć maksymalny czas pracy 70 ...
Czytaj więcej : Nitecore TUP sprawia, że po prostu chcesz dostać drugą | Wyświetlone : 1592 | Odpowiedzi : 0 | Dział : gearvita.com

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571