Teraz jest 9 paź 2025, o 01:11

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Aliexpress Tanie zakupy na przykladzie telefonu

Aliexpress - Największa platforma handlowa na świecie dla detalistów.

Przewodnik "Jak kupować w chinach" jest napisany tak aby zakupy i płatności były jak najtańsze bez zbędnych kosztów i prowizji.

Przed rozpoczęciem zakupów powinieneś wyrobić sobie wirtualną kartę (internetową) rozliczanych w dolarach aby uniknąć kosztów przewalutowania i transakcja była bezpieczna.
Kartę taką dostaniesz do bezpłatnego eKonta lub jak jesteś jeszcze niepełnoletni to do darmowego izzyKonta
Możemy bez kosztów posiadać te konta nawet bez stałych wpływów np ...
Czytaj więcej : Aliexpress Tanie zakupy na przykladzie telefonu | Wyświetlone : 135173 | Odpowiedzi : 188 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Przerwa w dostępie do forum

kilkudniowa przerwa w dostępie do forum była spowodowana awarią serwera i w dalszej kolejności jego przenosinami z USA do polski
Czytaj więcej : Przerwa w dostępie do forum | Wyświetlone : 8276 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

telefon Q5 problemy z nim

Telefon Q5 nie ładuje mi baterii. Próbowałam na USB do komputera i na złączkę dołączoną do zestawu..

Wie ktoś co zrobić z tym, prócz odsyłania do Chin spowrotem?

Nie ma też gwiazdki na klawiaturze, jaka jest standardowo na telefonach w PL.
Nie mam jak wpisywać kodów,które sa u operatorów..
Jest jakiś klawisz zastępczy?

to taki model
http://img259.imageshack.us/img259/6545/90674842.jpg
Czytaj więcej : telefon Q5 problemy z nim | Wyświetlone : 3153 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dual SIM

Funkcje w telefonie E71 mini dual sim

Mam prośbę bo ja mam telefon Nokla E71 mini dual sim i jak wchodzę w menu,multimedia do tam ma takie funkcje jak m.in. kamera,TV mobile ,nagrywarka dżwięku no i właśnie ma też coś takiego jak popular book czy funny ringtone i co to znaczy bo ja włączam na przykład popular book to pokazuje się mi jakiś błąd dokładnie to pisze NO SERVICE z tym drugim jest dokładnie tak samo i nie wiem o co chodzi.Jeśli ...
Czytaj więcej : Funkcje w telefonie E71 mini dual sim | Wyświetlone : 3822 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Poradniki

[dual Sim] Xin Tai T800

Kupiłem telefon, T800 chiński dosyć fajny i mega duży.

Problem jest taki że pisze "niewłaściwa karta sim"
czasem działał 2 lub 55 minut ale w 99% pojawia się ten komunikat...

tv działa poprawnie itd...
Czytaj więcej : [dual Sim] Xin Tai T800 | Wyświetlone : 3017 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dual SIM

Star X18i 3G Multitouch Android Dual SIM GPS

<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1lU3ktwjTyc?version=3&hl=pl_PL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1lU3ktwjTyc?version=3&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

GSM: 850/900/1800/1900MHz WCDMA:900/2100MHz
*Operation System:Google Android 2.3
*Dual sim cards dual standby
*CPU:MTK6573 dual core
*WIFI:802.11b/g wireless internet
*Built in GPS and support voice navigation

*4.1 inch Capacitive multi-touch screen,WVGA PX:480*800
*256MB ROM+512MB RAM extend to 32GB max
*5.0 Mega pixel camera for Picture & Video capability, put out biggest size is 2592*1944,0.3MP front camera
*MP3 & MP4 player ...
Czytaj więcej : Star X18i 3G Multitouch Android Dual SIM GPS | Wyświetlone : 3542 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

problem

witam wszystkich uzytkownikow forum.poszukuje wyswietlacza do telefonu zalaczonego ne zdj ,telefon jest na dwie karty sim i ma wbudowany tv.(chinczyk) ale niestety nieznam jego nazwy.jezeli zna ktos ten telefon to prosze dac namiar na takim wyswietlacz bo juz caly internet przeszukalem i nic, z gory dziekuje

http://chomikuj.pl/pokorek81/Galeria+
Czytaj więcej : problem | Wyświetlone : 3182 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Czy warto kupic telefon N8 dual sim?

Witam czy warto kupic ten telefon http://allegro.pl/telefon-n8-2-x-sim-wy ... 66338.html ? jak wiecie to opiszcie jakie ma wady, Z góry Dzieki:) :-)
Czytaj więcej : Czy warto kupic telefon N8 dual sim? | Wyświetlone : 4298 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[ dwie karty SIM] dual sim nokia e71 china jak uruchomic dwi

mam problem nie moge włączyc dwuch kart sim dziala tylko jedna i jest pokazana zamknieta kłódka obok zasiegu,,, moze mi ktos pomóc bede wdziec zny ;]
Czytaj więcej : [ dwie karty SIM] dual sim nokia e71 china jak uruchomic dwi | Wyświetlone : 4390 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dual SIM

udostępnienie internetu na 2 telefon

Witajcie nie wiem jak napisać nowy temat w telefonie ale zapytam się tutaj :D wiecie może jak połączyć dwa telefony żeby korzystać z jednego pakietu danych np łączymy lg +samsunga a korzystamy na oby dwóch z neta lg może przez bluetooth ? Jak tam mógł bym mały opis
Czytaj więcej : udostępnienie internetu na 2 telefon | Wyświetlone : 2918 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165055 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583