Teraz jest 27 kwi 2025, o 00:56

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Singapore Post - sledzenie paczki

Witam!

Na jakiej stronie śledzić paczkę? Żadna nie chce mi działać.
Czytaj więcej : Singapore Post - sledzenie paczki | Wyświetlone : 2737 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

MTKLogger

Witam,
po włączeniu telefonu zaczął mi się pojawiać komunikat, że wszystkie logi zostały zatrzymane i czy chcę wznowić wszystkie narzędzia do logów. Mogę wybrać ok lub cancel. Niezależnie od wyboru przy każdym włączeniu telefonu komunikat ponownie się pojawia. Czy wiecie o co biega i co zrobić aby dał sobie spokój z tym komunikatem ?

pozdrawiam
Beny
Czytaj więcej : MTKLogger | Wyświetlone : 2574 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

klon I9500 dev/radio brak plików nie wykrywa sim

Witam

Pierwszy post i od razu wołanie o pomoc!
Mam klona s4 I9500
mtk6589 android 4.2.9

niestety będąc laikiem za dużo się bawiłem.
teraz telefon nie wykrywa sim, brak imei.
doszedłem do tego iż nie ma plików w katalogu dev/radio
MTK Droid root & tools jak chcę odzyskać imei pokazuje coś takiego:
--- ERROR :dev/radio/pttycmd1 inaccessible , should be Root Shell
--- ERROR :pttycmd1 device NOT found!

macie jakieś pomysły czy mam przycisk do papieru? ...
Czytaj więcej : klon I9500 dev/radio brak plików nie wykrywa sim | Wyświetlone : 1361 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Bambook S1 - problem z aktualizacją i sklepem Play

Witam !

Od wczoraj jestem posiadaczem Bambooka S1.

Smartfon pracuje na Andku 2.3.5. Chciałem zmienić w nim soft ponieważ większość opcji jak i menu jest po Chińsku.

Próbowałem wgrać aktualizację do 4.1.2 przez BambookFlasher (http://www.beike8.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=12213), niestety nie mogę zainstalować jednego sterownika - libusb (Nutshell normalnie instaluje i działa) (na Win XP, Win 7 32-bit, Win 7 64-bit). Niby instaluje ale ostatecznie go nie ma. Nawet jak skopiuję pliki systemowe w odpowiednie foldery to nadal wyrzuca ...
Czytaj więcej : Bambook S1 - problem z aktualizacją i sklepem Play | Wyświetlone : 980 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

HTC One X z aliexpress

Witam forumowiczów,

dzisiaj zauważyłem ciekawą promocję na aliexpress, HTC One X - niby oryginalny za 239$. Jest to promocja związana z dniami wyprzedaży na aliexpress. Mam pytanie do Was w związku z tym. Nigdy na aliexpress nie widziałem oryginalnych telefonów, czy myślicie że to podróba mimo opisu że jest oryginalny? Cena jest niewiele niższa niż w Polsce więc nie wygląda tak podejrzanie. Pytanie 2: Czy zamawiając telefon oryginalny narażę się na ekscesy z celnikami? Czytałem, ...
Czytaj więcej : HTC One X z aliexpress | Wyświetlone : 3118 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Vivo 3S Xplay

Dotarły do nas informacje że następca Vivo Xplay będzie nazwany Vivo 3S Xplay.

Obrazek

Pogłoski mówią że Vivo pracuje nad następcą bardzo dobrego Xplay Vivo. Wielu uważa, że ​​nowy telefon będzie się nazywał Xplay Vivo 2.

Nowy flagowy telefon Vivo zaoferuje wiele nowych aktualizacji i funkcji. Vivo sugeruje, że 3S Xplay będzie "Królem wszystkich telefonów"!
Na pewno telefon będzie reagował na gesty wydawane z powietrza, ma możliwość dodawania znaków wodnych do zdjęć i ma posiadać ...
Czytaj więcej : Vivo 3S Xplay | Wyświetlone : 1671 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

THL Monkey King 2 z LTE 4G ?

THL obecnie prowadzi wyścig z rywalem Zopo aby uruchomić pierwszy na świecie 8-rdzeniowy telefon Mediatek MT6592, kto będzie pierwszy?

Obrazek

Zaledwie sekundy po wysłaniu pierwszego zdjęcia szpiegowskiego nowej generacji 8-rdzeniowego telefonu Zopo, wyciekły screeny nowego Monkey THL King 2 ! Podobnie jak na screenach z Zopo niektóre szczegóły zostały ukryte, ale po szczegółach widzimy, że jest to prowadzeniwy procesor 8-core MT6592 .
Pojawiły się spekulacje , że Monkey King 2 może również być jednym z ...
Czytaj więcej : THL Monkey King 2 z LTE 4G ? | Wyświetlone : 2646 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Umi X2S z najnowszym procesorem MediaTek MT6592

Umi planuje dwie premiery, 6,4-calowy phablet UMI Cross który już trafia na półki sklepowe i Umi X2S z najnowszym ośmiordzeniowym procesorem MediaTek MT6592

Obrazek

Umi X2S, posiada taką samą konstrukcję jak obecnie UMI X2, ale wyposażony jest w mocniejszy 8-rdzeniowy chipset Mediatek MT6592 i wbudowano wsparcie dla NFC!
X2S Umi można było zobaczyć tym tygodniu na wystawie elektroniki w Hong Kongu, gdzie te zdjęcia zostały wykonane. Inne szczegóły to przeprojektowany przycisk Home, który jest teraz ...
Czytaj więcej : Umi X2S z najnowszym procesorem MediaTek MT6592 | Wyświetlone : 2350 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

NEWMAN uruchomi 3 8-rdzeniowe telefony

Newman ogłosił, że uruchomi 3 8-rdzeniowe smartfony oparte na tajwańskim procesorze MediaTeka MT6592.
Obrazek

Z trójki 8-rdzeniowych telefonów 2 modele będą zaktualizowaną wersją obecnych telefonów.
Newman K18 jest zaktualizowana wersja popularnego Newman K1 z szybszym 8-core MT6592 chipset. 5,5-calowy telefon to Newman K2S , który szczyci się 5,5-calowym panelem 1920 x 1080,aparatem 13 mega pikseli i 2GB RAM czyli jak obecny K2 z MT6592 chip.
6-calowy smartfon pozostaje na razie tajemnicą, jednak można się spodziewać ...
Czytaj więcej : NEWMAN uruchomi 3 8-rdzeniowe telefony | Wyświetlone : 2704 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Utracony IMAI dla DualSIM! pomocy!

witam,
chciałbym prosić o pomoc. zaczeło się od problemu z oprogramowaniem, co zmusiło mnie do morderczego flashowania ROMu.
Po udanym (prawdopodobnie) flashowaniu okazało się, mój nowy ROM nie wykrywa żadnej karty SIM. Po dłuższym drążeniu tematu, okazało się, że nie mam ustawionego aresu IMEI dla żadnej z kart :(
Posiadam numer i mogę go wpisać, jednak mój tel nie przyjmuje zmian (sprawdzę jeszcze czy jest zrobiony root). próbowałem edytować IMAI za pomocą komendy *#*#3646633#*#* i ...
Czytaj więcej : Utracony IMAI dla DualSIM! pomocy! | Wyświetlone : 3770 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570