Teraz jest 21 lut 2026, o 21:26

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Klon Samsung Galaxy Note 3 5,7-cala Quad-core MTK6589

Samsung Galaxy Note 3 nie został jeszcze uruchomiony, ale to nie przeszkodziło Chińczykom aby wypuścić klona z procesorem quad-core MT6589 .

Obrazek

Sprzedawany jest jako Note 3 , wygląda bardzo podobnie do konstrukcji GooPhone N2, ale wykorzystuje bardziej wydajny czterordzeniowy chip Mediatek MT6589 .

Obrazek
W Note 3 ekran ma 5,7-calowy wyświetlacz 720p w technologi IPS, ma 5 megapikselowy aparat z przodu i 8 mega pikseli z tyłu, 1GB RAM wspomaga 4-rdzeniowy procesor ...
Czytaj więcej : Klon Samsung Galaxy Note 3 5,7-cala Quad-core MTK6589 | Wyświetlone : 4501 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Nowości

Gorilla Glass 2 - które nie jest gorillą

Stało się... upadek mojego Jiayu G2 z 30cm na terakotę spowodował pęknięcie po długości szybki ekranu. Chińczyk przed moim zakupem twierdził że jest 100% przekonany że telefon posiada Gorilla Glass 2. W jaki s posób mogę teraz próbować reklamować telefon żeby zostało to uznane przez chińczyka? Zdaję zobie sprawę że to uszkodzenie mechaniczne powstałe z winy użyszkodnika, ale moment... kupowałem przecież Gorilla Glass 2. Wszyscy dobrze wiemy z YouTube jak wyglądają testy GG2, czyli upadek ...
Czytaj więcej : Gorilla Glass 2 - które nie jest gorillą | Wyświetlone : 2435 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[chin] Wasze opinje

Witam jakiś czas temu zaczęły interesować mnie telefony z chin i tak trafiłem na waszą stronkę zamierzam kupić konkretny telefon gdzie kolorki będą wyraźne spory wyświetlacz i nie popsuje się po miesiącu używania jak na razie najbardziej podoba mi się Star N9589 co wy o nim myślicie wie może ktoś gdzie znajdę jakiś test a może ma ktoś lepszy pomysł w podobnej cenie.

Dodam ze teraz znalazłem telefon UMI X2
Czytaj więcej : [chin] Wasze opinje | Wyświetlone : 1888 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Uchwyt do samochodu dla smartphona

http://www.aliexpress.com/item/For-ipho ... 35048.html
Polecam, bo bardzo dobry. Kupiłem na tej aukcji i jestem zadowolony. Bardzo dobre trzymanie i blokada. Do tego uniwerslny.
Czytaj więcej : Uchwyt do samochodu dla smartphona | Wyświetlone : 1593 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Wgrywanie nr IMEI?

Witajcie
Otóż mam takie pytanie ponieważ mam problem z pxphone I9300 ponieważ sięć gms go odnajduję lecz nie mogę dzwonić ani smsować...
Wiem powiem temat
http://telchina.pl/android-telefon-i930 ... vt2215.htm
Lecz chciałbym zapytać jak to wygląda na pxphone, ponieważ sprzedawca mi napisał abym wcisnął *#06# i wyskoczy mi nr IMEI i prosili mnie aby nadpisał nr IMEI o co w tym chodzi?
Czytaj więcej : Wgrywanie nr IMEI? | Wyświetlone : 1847 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

[Aplikacje]Przydatne aplikacje na chińskie dualsimy

Proszę aby wklejać do tego tematu przydatne aplikacje na androida z opisem działania i linkiem do pobrania.
Czytaj więcej : [Aplikacje]Przydatne aplikacje na chińskie dualsimy | Wyświetlone : 3128 | Odpowiedzi : 3 | Dział : ROMy i Modyfikacje

[android] GT-I93000

Witam

Już drugi raz mam problem z autoodwracaniem ekranu w telefonie.
Próbowałem włączać i wyłączać opcję odwracania, włączać i wyłączać telefon oraz resetować go jednak nic nie pomaga.
Poprzednio po całym dniu ekran zaczął sam reagować poprawnie.
Wersja andka 4.1.1 procesot MTK6577

Jak rozwiązać ten problem?

Pozdrawiam

Dla potomnych:

Pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych i kilkukrotna kalibracja. :mrgreen:

Pozdrawiam
Czytaj więcej : [android] GT-I93000 | Wyświetlone : 1686 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Vivo X5

Chiński producent telefonów marki Vivo w najbliższym czasie zaprezentuje telefon pozbawiony bocznych ramek.

Obrazek

W serwisie gizchin apojawiło się zdjęcie frontowego panelu Vivo X5, na którym wyraźnie widać, że nadchodzący smartfon, będzie pierwszym na świecie, który pozbawiony zostanie bocznych ramek. Vivo X5 zaoferuje nabywcy 5-calowy wyświetlacz, który będzie o nieco innych proporcjach, aniżeli obecnie debatujące modele.

Wyświetlacz prezentować będzie obraz w rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli), a zdjęcia wykonywane będą przy użyciu ...
Czytaj więcej : Vivo X5 | Wyświetlone : 1779 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Angielski język w telefonie z chin

Witam serdecznie.

Mam pytanie, chcę zamówić telefon z Chin, wybór padnie najprawdopodobniej 99% na THL W5. Nie mogę jednak spotkać wersji z polskim językiem, co pytam sprzedawców piszą że polskiego nie ma. W takim wypadku zdecyduję się po prostu na angielską wersję.

Zadam teraz może laickie pytanie, ale czy otrzymując taki tel z językiem chińskim i angielskim wszystko powinno działać? Mówię o prostych smsach (nie musi byc polskich znakow) , dzwonienie, android market?

czekam na ...
Czytaj więcej : Angielski język w telefonie z chin | Wyświetlone : 2060 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152255 • Liczba wątków: 4639 • Liczba użytkowników: 39596