Teraz jest 26 kwi 2025, o 12:23

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Modem do Aero2 z ali

Witam.
Moglibyście polecić coś do 80 zł (możliwie za najmniejsze pieniądze) do obsługi Aero2? Tzn. modem, aby miał kilka pozytywnych opinii i aby to był sprawdzony sprzedawca. Niestety mój Beeline E171 Huawei nie jest kompaktybilny. Potrzebuję coś o paśmie pewnie 900.
Czytaj więcej : Modem do Aero2 z ali | Wyświetlone : 2881 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Komputery i internet

czarny ekran podczas połączeń

witam mam bardzo duży problem z moim zte v967s kupiony niedawno na alie od wczoraj podczas połączenia z kimkolwiek pojawia się czarny ekran i nic nie można zrobić,to samo się dzieje jak ktoś próbuje sie ze mną skontaktować. Przywróciłem ust.fabryczne lecz nic nie dały ;/ Proszę o pomoc
Czytaj więcej : czarny ekran podczas połączeń | Wyświetlone : 7530 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Pytania, problemy

Odzież i obuwie markowa ZBIORCZY

tak więc ,przeglądając ilość stron w postaci niewiadomej X ,natknąłem na różne opinie o ściaganiu podróbek odzieży i butów.
To wkońcu może tutaj jasno ustalmy jak to jest z tymi podróbkami ,czy jeżeli ktoś zamówi sobie koszulkę na własny użytek z logiem konia (dla przykładu ) to jest to karalne czy możliwa jest opcja że przepuszczą paczke, nie mowie tu oczywiscie o NIKE ADIDAS itp ,bo taka marke to nawet degustator denaturatu spod sklepu pozna ...
Czytaj więcej : Odzież i obuwie markowa ZBIORCZY | Wyświetlone : 128917 | Odpowiedzi : 497 | Dział : Odzież, obuwie i galanteria Z Chin

Lenovo sprzedaje 4 urządzenia na sekundę

Lenovo, jeden z największych chińskich producentów elektroniki ma powody do radości. Giganta ogłosił rekordową sprzedaż 4 urządzeń na sekundę w drugim kwartale br.

Obrazek

Inteligentne telewizory, smartfony i komputery PC stanowiły 15% przychodów ogółem, segment wzrósł o 8% w stosunku do poprzedniego roku. Firma posiada teraz 18% udział w branży PC na świecie. Lenovo prowadził rozmowy z BlackBerry celem przejęcia firmy do której dojdzie o ile rząd kanadyjski nie interweniuje, powołując się na obawy dotyczące ...
Czytaj więcej : Lenovo sprzedaje 4 urządzenia na sekundę | Wyświetlone : 1221 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Neo N003 romy wersja 1 gb

Z racji tego, że nigdy nie wgrywałem romów mam prośbę , gdzie to mogę pobrać i jak to zrobić??
Czytaj więcej : Neo N003 romy wersja 1 gb | Wyświetlone : 1144 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Jiayu G4T i problem z ROMem

Witam,
chciałem wgrać ROM który udostępnia solak na tym forum >

Postępując według instrukcji i wybraniu jednej dostępnej aktualizacji telefon sie wyłącza, włącza i po chwili wyskakuje następujący komunikat:
CWM-based Recovery v6.0.2.8
E:Invalid command argument
Finding update package...
E:unknown volume for path
E:Can't mount /sdcard2/update.zip
Installation aborted

Co zrobić w takiej sytuacji?
Czytaj więcej : Jiayu G4T i problem z ROMem | Wyświetlone : 1048 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

ZTE Nubia Z5S z procesorem Snapdragon 800

Wyciekły zdjęcia nowej generacji ZTE Nubia Z5S z procesorem Snapdragon 800 !

Obrazek

Projekt Z5S będzie oparty na poprzednich modelach Nubii, Z5 i Z5 minivan. W przeciwieństwie do innych urządzeń mających debiutować w tym miesiącu Z5S nie będzie wyposażony w 8-rdzeniowy procesor firmy MediaTek MT6592, lecz w 4-rdzeniowy Snapdragon 800 taktowany zegarem 2.3GHz z grafiką Adreno 330 GPU. Z innych ważnych funkcji telefon ma posiadać 5-calowy ekran 1080p oraz wsparcie dla TD-LTE i FDD-LTE . ...
Czytaj więcej : ZTE Nubia Z5S z procesorem Snapdragon 800 | Wyświetlone : 1929 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

GooPhone SmartWatch

GooPhone jest bardzo dobrze znany z podróbek telefonów Apple i Samsung, tym razem zaskoczyli nas zapowiedzią telefonu w zegarku- SmartWatch
Obrazek

SmartWatch GooPhone zaoferuje 1,54-calowy ekran w rozdzielczości 240x240 , dwurdzeniowy procesor MT6577 1,2 GHz, 512MB RAM, pamięć ROM 4GB i aparat 2 megapikselowy . Ci z Was, którzy śledzą chińskie telefony pamietaja że MT6577 był używany w większości flagowych chińskich telefonów w zeszłym roku i posiadał wbudowany moduł 3G, WiFi i GPS .
Ceny ...
Czytaj więcej : GooPhone SmartWatch | Wyświetlone : 1527 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Klon samsunga note II Gt-N7102 problem z WIFI

Witam
Nabawiłem się takiej repliki Samsunga Note II
Telefon ma poważny problem z WIFI.
Za każdym razem po włączeniu WIFI telefon się zawiesza, trzeba wyjąć baterię. Po ponownym uruchomieniu WIFI już jest aktywne i internet śmiga normalnie, do czasu aż włączy się wygaszacz i ekran zrobi się czarny, wtedy jedynie znowu wyjęcie baterii.
Podłączyłem go do lapka i programem MTKDroidTools uzyskałem takie oto info :
gtn7102.GIF

Ponadto zapodałem mu AnTuTu benchmark, ...
Czytaj więcej : Klon samsunga note II Gt-N7102 problem z WIFI | Wyświetlone : 1368 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Vivo 3S Xplay z czytnikiem linii papilarnych

Wieści na temat Vivo 3S Xplay stale nas czyś zaskakują, ostatnia mówi że telefon będzie wyposażony w czytnik linii papilarnych!

Obrazek

Przypomnijmy że smartfon będzie miał ekran o ultra wysokiej gęstości pikseli z 515ppi , Szkło Gorilla po obu stronach , może nawet 3 GB pamięci RAM ! Teraz doszły wieści o czytniku linii papilarnych.
W przeciwieństwie do iPhone 5S, który ma czytnik linii papilarnych z przodu urządzenia, Vivo 3S Xplay może mieć go w ...
Czytaj więcej : Vivo 3S Xplay z czytnikiem linii papilarnych | Wyświetlone : 1169 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39569