Teraz jest 25 kwi 2025, o 17:48

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Polonizacja Samsung Galaxy S4 mini Clone

Hej,

Dzisiaj odebrałam Samsung'a Galaxy S4 mini (oczywiście chinol :P) i borykam się z ustawieniem języka polskiego.

W głównych ustawieniach mam tylko kilka języków i nie ma tam polskiego, gdzie klawiatura i komendy głosowe posiadają opcję "język polski". Bawiłam się kilka godzin próbując sama to rozwiązać i jedyne co zrobiłam to zrootowałam telefon :P

Po odpaleniu kilku aplikacji, które nie działały przed rootowaniem coś się zmieniło, i 1/100 telefonu jest po polsku:

- Play (który ...
Czytaj więcej : Polonizacja Samsung Galaxy S4 mini Clone | Wyświetlone : 3588 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Jak wgrać ROM do GT-i9300?

Witam. Niedawno kupiłem ten telefon: http://www.sunsky-online.com/view/31521 ... 900MHZ.htm

Chciałbym do niego wgrać nowy ROM. Zauważyłem że jest tam plik do pobrania. Jak mam na niego wgrać ten ROM? Co potrzebuję? Nic przy nim nie grzebałem, nie rootowałem. Proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuje :)
Czytaj więcej : Jak wgrać ROM do GT-i9300? | Wyświetlone : 1937 | Odpowiedzi : 4 | Dział : ROMy i Modyfikacje

JaiYu F1 4-calowy telefon za 150zł?

Wśród producentów chińskich telefonów kończy się powoli wyścig na coraz większe rozmiary telefonów i ich rozdzielczości, a zaczyna panować moda na bardzo tanie aparaty.
Kolejnym z tanich telefonów jest tytułowy JaiYu F1

Obrazek

Chiński producent wyposażył pierwszego smartfona z serii F w procesor dwurdzeniowy (MT6572) taktowany zegarem 1,3 GHz wspomaganym przez 512 MB pamięci RAM (to chyba największa wada tego telefonu), 4GB ROM oraz 5 megapikselowy aparat fotograficzny z tyłu i 1.3 megapikselowy z przodu. ...
Czytaj więcej : JaiYu F1 4-calowy telefon za 150zł? | Wyświetlone : 8078 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

UMI X1 Pro 4x1,3 Ghz, 4.7 1280x720 za 365 zł, Aero2 ?

Umi X1 trafił na półki w 2012r oferując dwurdzeniowy procesor z wyświetlaczem 720p, na początku tego roku został ponownie zaktualizowany procesor do czterordzeniowego chipsetu MT6595 i przyjął nazwę Umi x 1s

Obrazek

Na początku 2014 UMI X1 doczeka się kolejnej aktualizacji procesora i zostanie wydany jako Umi X1 Pro. X1 Pro posiada chipset MT6582 o częstotliwości 1.3GHz znany nam z Zopo Zp820 , 1GB RAM i 4,7-calowy ekran IPS w rozdzielczości 1280 x 720 pikseli. ...
Czytaj więcej : UMI X1 Pro 4x1,3 Ghz, 4.7 1280x720 za 365 zł, Aero2 ? | Wyświetlone : 6390 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Pytanie laika

Witam
Jestem nowa na forum i choć szukam i szukam to nie mogę znaleźć odpowiedzi na pewne pytania:
1. Czy, gdy już kupię chińczyka to muszę coś w nim zmieniać (oprogramowanie czy coś)? (wiem, że dla większości z was to pytanie jest debilne ale ja naprawdę nie wiem ;) )
2. Czy telefon będzie odbierał moje domowe wifi?

Zaznaczę (nie wiem, czy to ważne), że kupię tel przez allegro bo jednak to mniej zachodu i ...
Czytaj więcej : Pytanie laika | Wyświetlone : 2948 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Mediatek MT6589 Problem Bardzo proszę o pomoc :(

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Ostatnio zakupiłem klona galaxy s4 , wszystko było wspaniale aż do czasu, gdy go nie zaktualizowałem(oczywiście przez wi-fi bo w pisało ,że dostępna jest nowa aktualizacja). Podstawowa wersja to v3, został zaktualizowany do wersji v6 i tu pojawia się problem. Wersja v6 ma błąd w łączeniu z aparatem - nie można robić zdjęć , pisze : nie można nawiązać połączenia z aparatem. Ale mówię sobie co tam, przecież na płytcę dostałem ...
Czytaj więcej : Mediatek MT6589 Problem Bardzo proszę o pomoc :( | Wyświetlone : 4688 | Odpowiedzi : 29 | Dział : Pytania, problemy

TCL Idol X + 8-rdzeni antutu 32606 za 1000zł

Wczoraj po południu, TCL zaprosił media do Pekinu na premierę swojego nowego 8-rdzeniowego TCL Idol X +
Koncern ten znany jest w Europie z telefonów sprzedawanych pod marką Alcatel i telewizorów Thomson.

Obrazek

Producent wyposażył słuchawkę w układ MediaTek MT6592 z ośmioma rdzeniami Cortex-A7 o taktowaniu 2 GHz i 2 GB pamięci RAM.Ponadto będzie posiadał 5-calowy ekran IPS LCD o rozdzielczości 1080p, aparat o matrycy 13 MPix z przesłoną f/2.0, główny aparat ma również szybki ...
Czytaj więcej : TCL Idol X + 8-rdzeni antutu 32606 za 1000zł | Wyświetlone : 11838 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Gta sa na telefonach z mediatekami

Witam testował już ktoś Gta Sa na telefonach z układami takimi jak mtk6589 6582 jeżeli tak podzielcie się ustawieniami i jak to na nich lata pozdrawiam
Czytaj więcej : Gta sa na telefonach z mediatekami | Wyświetlone : 1562 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Jaka karta pamięci od sprawdzonego sprzedawcy lub sklepu?

Witam,

tak jak w temacie: Jaka karta pamięci od sprawdzonego sprzedawcy z chin lub z jakiegoś innego sklepu interetowego ? zależy mi na karcie ORYGINALNEJ, pojemność 32GB, szybki odczyt i zapis.

z góry dziękuję za propozycje
Czytaj więcej : Jaka karta pamięci od sprawdzonego sprzedawcy lub sklepu? | Wyświetlone : 1989 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Pytania, problemy

Aplikacja polonizująca ?? android thl t100s

Witam posiadam telefon thl t100s tylko problem w tym że nie ma wgranego pl, jest może jakaś aplikacja, chociaż częściowo polonizująca system, system android 4.2.2 .
Czytaj więcej : Aplikacja polonizująca ?? android thl t100s | Wyświetlone : 889 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39569