Teraz jest 7 lis 2025, o 22:51

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Faea F1 nie chodzi 1 slot Sim

Cześć!
Od końca wakacji 2013 posiadam ten telefon jestem bardzo zadowolony, ale po ostatnim factory reset przestał chodzić 1 slot karty Sim.
Testowałem na tym telefonie różne softy przez ostanie półtora miesiąca miałem zainstalowany Lewa OS który najbardziej przypadł mi do gustu, ale zaczął niestety czasami się wyłączać i włączać po podłączeniu ładowarki więc postanowiłem wejsc w RECOVERY w zrobiłem data format, factory reset i wipe cache partition.
Niestety zauważyłem że nie chodzi mi 1 ...
Czytaj więcej : Faea F1 nie chodzi 1 slot Sim | Wyświetlone : 1097 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Jaki ROM do tego telefonu

Mam nadzieję że piszę w dobrym dziale.

Jaki wgrać ROM do tego telefonu. Producent nazwał go Cocci F6 ale nic takiego nie mogę znaleźć. Może ktoś bardziej doświadczony we fashowaniu podpowie jak wyszukać ROM.
Telefon jest zrootowany ale przez MobileUncleTool nie można wgrać CWM Recovery :(
Czytaj więcej : Jaki ROM do tego telefonu | Wyświetlone : 1452 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Vivo XPlay 3S przygotowane do sprzedaży !

Wyciekły pierwsze zdjęcia zapakowanych w opakowanie w jakim będą sprzedawane Vivo XPlay 3S !
Obrazek

Musicie przyznać że samo opakowanie jest równie ciekawe jak jego zawartość. Dla tych którzy nie śledzą na bieżąco informacji o tym smartfonie przypominamy podstawowe fakty o nowym flagowcu luksusowego Chińskiego producenta :

- Wyświetlacz 5,5" 2560x1440 Japan Display z powłoką Gorilla Glass 3
- CPU Quallcomm Snapdragon 800 Quad Core 2,3GHz z GPU Adreno 330
- 3GB RAM
- Łączność ...
Czytaj więcej : Vivo XPlay 3S przygotowane do sprzedaży ! | Wyświetlone : 2234 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Aplikacja jest niezgodna z Twoim urządzeniem? Rozwiązanie !

wklejasz link z google play i pobierasz !

http://apps.evozi.com/apk-downloader/

jak pomogłem kliknij pomógł ;-)

dzięki :mrgreen:
Czytaj więcej : Aplikacja jest niezgodna z Twoim urządzeniem? Rozwiązanie ! | Wyświetlone : 8937 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Samsung SIV

Dzień dobry ;-)
chyba jestem pierwszą dziewczyną na tym forum. I od razu będę błagać o pomoc. A mianowicie wczoraj dostałam piękną replikę samsunga SIV.
Niestety, wbrew temu co pisano wszystko jest po agnielsku ;((((
Moje pytanie brzmi, czy jest szansa i sens zmieniac go , zmieniac androida itp. Czy lepiej zostawic jak jest bo można go kompletnie zepsuć.
A 2 pytanie brzmi jesli zostawie telefon w ...
Czytaj więcej : Samsung SIV | Wyświetlone : 2927 | Odpowiedzi : 25 | Dział : Pytania, problemy

Newman K2S z MTK 6592 Octacore i technologią Dual Band!

Znana wielu użytkownikom tego portalu firma Newman zapowiedziała premierę odnowionej wersji swojego flagowca.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nowa wersja Newman K2S będzie wyposażona w wyświetlacz 5,5" Full HD OGS, najnowszy MTK 6592 o częstotliwości taktowania 1.7GHz,2GB RAM,32GB ROM, dobrej jakości aparat z matrycą 13MP,żyroskop, OTG oraz - co jest najciekawszym "ficzerem" nowatorską technologię Dual Band. Technologia ta umożliwia obsługę częstotliwości sieci 3G zarówno TD-SCDMA jak i WCDMA, dzięki czemu kupjąc ten smartfon będziemy mogli go ...
Czytaj więcej : Newman K2S z MTK 6592 Octacore i technologią Dual Band! | Wyświetlone : 1486 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Premiera Blu Life Pro

Mniej znany producent wysokiej jakości smartfonów wprowadził właśnie na rynek swój nowy flagowy model Blu Life Pro
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

https://www.youtube.com/watch?v=VMUTujaZTHI&hd=1

Smartfon wyposażony jest w 5 calowy wyświetlacz IPS OGS o rozdzielczości HD 1280x720,4 rdzeniowy Mediatek MT6589T,1GB RAM,16GB ROM oraz dobrej jakości kamerę 12 MP BSI,nie zabrakło też żyroskopu oraz pojemnej baterii o pojemności 2500 mAh. Całość działającą pod kontrolą Android 4.2.2 Jelly Bean zapakowano w zgrabną aluminiową obudowę o grubości zaledwie 6.9mm ! Przewidywana ...
Czytaj więcej : Premiera Blu Life Pro | Wyświetlone : 1319 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Black Friday w ZOPO MOBILE SHOP

Do grona sklepów świętujących black Friday dołączył także oficjalny sklep ZOPO !
Obrazek
Zapowiadane są gorące wyprzedaże , a dodatkowo ten właśnie dzień wybrano na premierę najnowszych ZP998 z procesorem octacore MT6592 oraz budżetowego ZP700 o których już informowaliśmy na naszym portalu.

źródło : Gizchina
Czytaj więcej : Black Friday w ZOPO MOBILE SHOP | Wyświetlone : 1344 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Jiayu G2 problem z GPS

wITAM MIAŁ JUŻ KTOŚ TAKI PROBLEM OTÓŻ JAK WŁĄCZE GPS SZUKA SZUKA ALE NIC NIE ZNAJDUJE NIE WIEM CZY JEST ZEPSUTY CZY CO , MOŻE MI KTOŚ POMÓC
Czytaj więcej : Jiayu G2 problem z GPS | Wyświetlone : 910 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165105 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39589