Teraz jest 14 sie 2025, o 03:32

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Huawei Honor 3X 8x1,7 GHz za 280$ w Chinach od 8 stycznia.

Niedrogi ośmiordzeniowy Huawei Honor 3X trafi oficjalnie do sprzedaży w Chinach w dniu 8 stycznia za 280 dolarów.

Obrazek

Huawei 3X to mocniejszy brat Huawei Honor 3C który sprzedaje sie doskonale już od kilku tygodni. Co odróżnia 3X od 3C to większy 5,5-calowy wyświetlacz 720p i czterordzeniowy procesor MT6592 taktowany zegarem o częstotliwości1.7GHz.
Huawei Honor 3X posiadae również 2GB RAM, 32GB pamięci wbudowanej, 13-megapikselowy aparat główny z ochroną przeciw odciskom palców na obiektywie, 5 mega ...
Czytaj więcej : Huawei Honor 3X 8x1,7 GHz za 280$ w Chinach od 8 stycznia. | Wyświetlone : 1502 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Przydatne aplikacje-Wasze propozycję

Cześć! Jako, że dotarł mój telefonik, a to mój pierwszy poważniejszy model z androidem, chciałem się dopytać jakie aplikacje polecacie do różnych zadań. Używam telefonu do wszystkiego: gps, muzyka, internet, studia itd. Do każdej czynności wgrywacie swoje odpowiedniki czy oferowane przez producentów Wam wystarczają?
Czytaj więcej : Przydatne aplikacje-Wasze propozycję | Wyświetlone : 8285 | Odpowiedzi : 21 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

strony ruskie

Witajcie
Potrzebował bym z Rosji/Ukrainy sprowadzić trochę stopów lutowniczych niskotopliwych. Czy znacie może jakieś strony za wschodniej granicy działające na zasadzie allergo/aliekspress? Chodzi mi o zabezpieczenie na wypadek jak by sprzedawca nie wywiązał się z umowy.
Czytaj więcej : strony ruskie | Wyświetlone : 1055 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Pamięć ROM

Jeśli telefon ma 4GB ROM to ile powinien mieć jej faktycznie widocznej w ustawieniach- pamięć- phone storage?
Teoretycznie zblizoną ilość to dlaczego mam tylko 1,6GB? ja czegoś nie rozumiem czy mam 2GB ROM?
Czytaj więcej : Pamięć ROM | Wyświetlone : 1333 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

jak zwiększyć moc świecenia diody w telefonie ?

Witam,
czy jest jakiś program typu uncletools, w którym można zwiększyć moc świecenia diody flash w telefonie ?
Jeśli znacie odpowiedni program, wskażcie mi proszę gdzie tego szukać w ustawieniach. Dioda w trybie latarki w zasadzie nie świeci, ponieważ jej światło jest za słabe. Próbowałem już zmieniać programy do obsługi latarki ale nic to nie dało.

Pozdrawiam
Beny
Czytaj więcej : jak zwiększyć moc świecenia diody w telefonie ? | Wyświetlone : 1640 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Lenovo S930 6 calowy, 4 rdzeniowy

Kolejną nowością rodem z Państwa Środka która zadebiutuje na targach CES jest Lenovo S930

Obrazek

Lenovo S930 to smartfon wyposażony w duży, bo aż sześciocalowy wyświetlacz prezentujący obraz w rozdzielczości HD (1280x720 pikseli).Telefon napędzany będzie przez dobrze znany czytelnikom telchina.pl chip MediaTeka MT6582 o częstotliwości taktowania 1.3 GHz z dwurdzeniowym układem graficznym Mali-400MP2 wspomagane przez 1 GB pamięci RAM, i 8 ROM
W telefonie znalazło się miejsce dla 8-megapikselowego aparatu głównego z diodą doświetlającą, kamery ...
Czytaj więcej : Lenovo S930 6 calowy, 4 rdzeniowy | Wyświetlone : 2162 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Lenovo Vibe Z z procesorem Qualcomm Snapdragon 800

6 stycznia rozpoczną się targi CES w Las Vegas, na których to Firma Lenovo zaprezentuje 4 smartfony.

Obrazek

Na górnej półce na stoisku lenowo brylował bedzie Lenovo Vibe Z, który został wyposażony w 5.5-calowy wyświetlacz wykonany w technologii IPS w rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli).Telefon wyposażono w 4-rdzeniowy procesor Qualcomm Snapdragon 800 o częstotliwości taktowania 2.2 GHz z układem graficznym Adreno 330, wspomagany przez 2GB pamięci operacyjnej RAM.
W telefonie znalazło się też ...
Czytaj więcej : Lenovo Vibe Z z procesorem Qualcomm Snapdragon 800 | Wyświetlone : 4249 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Modecom xino z46x4 4- rdzeiowy smartphone z polski

Witam, jestem ciekawy jak wypadnie ten telefon Szczerze mówiać zastanawiam się nad tym czy zamawiac lenovo a850 czy moze poczekac na testy tego telefonu ? ma obslugiwać 2 karty sim niestety WCDMA tylko 2100 czyli niema 900 - na której pracuje AERO2 i ciekawe jak długo będziemy musieli czekać na romy umożliwiające zapis programów na karcie pamięci http://www.modecom.pl/modecom_xino_z46_ ... /produkty/
Czytaj więcej : Modecom xino z46x4 4- rdzeiowy smartphone z polski | Wyświetlone : 1931 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Myszka z Ali

Cześć wszystkim!
Jestem w trakcie sporu z jednym ze sprzedawców i czekam na zwrot pieniędzy za zakup. Czekając na nie jedno pytanie nie daje mi spokoju, a mianowicie czy kupując myszkę np. Razer Deathadder, jaką mam szansę, że zostanie ona oclona, albo zatrzymana?
Za odpowiedzi dzięki i pozdrawiam :D
Czytaj więcej : Myszka z Ali | Wyświetlone : 4141 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Komputery i internet

Klon S4 mtk6577 /4GB ROM/512 mb RAM [rom]

Przypadkiem jako prezent dostałem telefon od takich parametrach :

General Specifications
Manufacturer: GT-I9500
Model:
Android: 4.2.2; eng.root.1376803191; SDK15
Display: 800 x 480; DPI: 240; Evaluated Size: 3,9"
Touch Screen: Multitouch 2 points
GPU: PowerVR SGX 531; Imagination Technologies; OpenGL ES-CM 1.1; OpenGL ES 2.0 build 1.8@2116011
RAM: 512 MB (484 MB available)
Flash: 4 GB (3.589 GB actual); 32 GB (29.440 GB actual)
Processor: 4 cores; UNIVERSAL5410 SMDK4x12; Max: 1890,0 MHz; Min: 384,0 MHz
Communications ...
Czytaj więcej : Klon S4 mtk6577 /4GB ROM/512 mb RAM [rom] | Wyświetlone : 1899 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164964 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580