Teraz jest 28 kwi 2025, o 16:44

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Lenovo S860 z dużą baterią na 43h rozmów, 40 dni czuwania

Najczęściej wymieniana wadą smartfonów jest krótki czas pracy pomiędzy ładowaniami baterii. Na szczęście chiński gigant zaprezentował LENOVO na targach MWC Lenovo S860, telefon z pojemną baterią.

Obrazek

Do tej pory telefony z dużymi bateriami nie uchodziły za stylowe, Lenovo S860 zmieni sposób myślenia o telefonach z dużymi bateriami !

Lenovo udało się upchać akumulator o pojemności 4000mAh w bardzo atrakcyjnej obudowie która w najgrubszym miejscu ma 10.3mm. Na tej baterii Lenovo ma pozwolić na 43 ...
Czytaj więcej : Lenovo S860 z dużą baterią na 43h rozmów, 40 dni czuwania | Wyświetlone : 6467 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Lenovo S850 ładny telefon pokryty szkłem

Projektanci lenovo stworzyli piękny telefon Lenovo S850.

Obrazek

Podczas inauguracji Lenovo S860 który to charakteryzuje się ogromną baterią , firma zaprezentowała też pięknego Lenovo S850. Telefon ten ma cienki korpus o grubości 8.2 mm który w całości jest pokryty szkłem pod którym zobaczymy obudowę w kolorze różowym lub białym.
Lenovo S850 ma mniejsza baterią jak S860, bo ma tylko połowę pojemności czyli zaledwie 2000mAh, ale nadrabia za to pięknym wyglądem , lepszym 13-megapikselowym aparatem z ...
Czytaj więcej : Lenovo S850 ładny telefon pokryty szkłem | Wyświetlone : 3269 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

JiaYu F1 w wersji WCDMA nadchodzi.

Kilka miesięcy temu specjalistyczne serwisy obiegła informacja że JiaYu F1 ma kosztować w Chinach 50 dolarów, lecz była to wersja TD-SCDMA stosowana w Chinach.Teraz nadeszła dobra wiadomość !Jiayu F1 w wersji WCDMA otrzymał licencję sieciową i może się pojawić w sprzedaży już wkrótce.

Obrazek

JiaYu F1 jest tanim telefonem Dual SIM, ale specyfikacje ma zaskakująco dobrą.
Oficjalne dane Ministerstwa mówią że Jiayu F1 przedstawił telefon mierzący tylko 124 × 62 × 10 (mm) przy wadze ...
Czytaj więcej : JiaYu F1 w wersji WCDMA nadchodzi. | Wyświetlone : 13853 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Xiaomi Hongmi S1 z Qualcomm Snapdragon w antutu 21500

Xiaomi rozpoczął sprzedaż telefonu Hongmi S1 z procesorem Qualcomm Snapdragon który oferuje znacznie większą wydajność w porównaniu do poprzednio zastosowanego procesora Mediatek.

Obrazek

Xiaomi Hongmi 1S posiada procesor taktowany zegarem 1,6 GHz ( Snapdragon MSM8628 ), oprócz procesora zaktualizowano system, i bedzie to MIUI V5 oparty na Androidzie 4.3, a nie Android 4.2.1 jak w poprzedniej wersji .
Znacznie wzrosła wydajność telefony przy zachowaniu tej samej ceny - 799 Yuanów! Hongmi z procesorem Mediatek MT6589T ...
Czytaj więcej : Xiaomi Hongmi S1 z Qualcomm Snapdragon w antutu 21500 | Wyświetlone : 4325 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Nowości

Brak aparatu

Witam. Zakupiłem klona Note2 o dumnej nazwie Note Android 2, model jaki podał sprzedawca MTK6589. Gość zaznaczył, że zmieniał ROM na 4.2.1 i zniknął aparat.
Co próbowałem robić żeby przywrócić :

- Od nowa rootowałem telefon jakimś chińskim programem - ZhuoDaShi - wszystko okej.
- Pobrałem camera.apk i camera.odex, wrzuciłem przez root explorer do system/app, nadałem uprawnienia - restart, dalej nie ma aparatu
- W ustawieniach aplikacji nie ma w ogóle aparatu.
- Instalowałem inne ...
Czytaj więcej : Brak aparatu | Wyświetlone : 915 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Newman K18

Wojna cenowa w chinach doprowadziła do szybkiego spadku cen za telefony z 8-rdzeniowym procesorem.

Obrazek

Doskonałym tego przykładem jest smartfon Newman K18 który będzie dostępny za jedyne 165 dolarów! Newman K18 jest drugim 8-rdzeniowym smartfonem obok phabletu K2S. K18 jest wyposażony w 5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości HD 1920 x 1080, co daje koncentracje pikseli na poziomie 441ppi. Pod wyświetlaczem znajduje się ośmio-rdzeniowy procesor MediaTek MT6592, który jest taktowany zegarem o częstotliwości 1.7GHz. Z tyłu obudowy ...
Czytaj więcej : Newman K18 | Wyświetlone : 3293 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Pomożecie??

Witajcie pomożecie znaleźć Polski rom do Amoi n850 może być miui
Czytaj więcej : Pomożecie?? | Wyświetlone : 1591 | Odpowiedzi : 3 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Błąd bluetooth - android 4.2.2 w Haipai P6S

Witam,
od niedawna mam HaiPai P6S posiadający Androida 4.2.2.
Wszystko działa dość dobrze z jednym wyjątkiem:
Bez problemu paruję telefon po BT z zestawem głośnomówiącym w aucie jednak co 20-30sekund następuje rozłączenie i ponowne połączenie obu urządzeń.
Wygląda tak jakby BT nie działał stabilnie i na nowo parował się z zestawem. W tym momencie radio przycicha na sekundę a ikonka BT mignie i znów jest aktywna.
Spotkał się ktoś może z podobną sytuacją na innym ...
Czytaj więcej : Błąd bluetooth - android 4.2.2 w Haipai P6S | Wyświetlone : 1036 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Gionee Elife S5.5 – najcieńszy smartfon na świecie

Code:
http://pclab.pl/news56537.html

Obrazek
Gionee, producent rodem z Chin, to firma, o której niewiele się słyszy, przynajmniej u nas, ale która robi, co może, aby świat o niej usłyszał. Głośno i, rzecz jasna, najlepiej o pozytywach. Pod koniec ubiegłego roku spółka wydała 5,5-calowy phablet, który mógł się pochwalić świetną specyfikacją – procesorem Snapdragon 800 podkręconym do 2,5 GHz, 3GB RAM-u czy 16-megapikselowym aparatem cyfrowym, a czym teraz zwraca uwagę? Najcieńszą smartfonową obudową na świecie, którą ma model ...
Czytaj więcej : Gionee Elife S5.5 – najcieńszy smartfon na świecie | Wyświetlone : 1378 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570