Teraz jest 9 paź 2025, o 20:46

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Oukitel C8 - fabryczne malware

Hej,

Zna ktoś stronkę z modyfikowanym softem(firmware) lub apkę, która wykryje jaka aplikacja włącza:
- tryb cichu
- nowe karty w przeglądarce
Może robiąc root dałbym radę skasować badziewie, ale nie mam pojęcia co skasować.

Wszystko dzieje się kilka sekund po podłączeniu do neta.
Telefon ma z 7 miesięcy i problem pojawił się na początku sierpnia.
W necie znalazłem info, że U8 też miał preinstalowane apki malware
.. przez samego producenta. Nie widzę o takiej ...
Czytaj więcej : Oukitel C8 - fabryczne malware | Wyświetlone : 2016 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Oukitel C8

Hej,

2 oukitele kupione od różnych dostawców po połączeniu do internetu otwierają randomowe stronki i wlącza się tryb cichy telefonu.
Albo to przez brak update dla tego telefonu albo chińczycy zainstalowali jakiś syf od siebie.
Jak wykryć jaki program coś takiego wymusza?
Czytaj więcej : Oukitel C8 | Wyświetlone : 1903 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Oukitel

Xiaomi Mi9T opinie użytkowników

Moze ktoś coś napisze o tym modelu? Jakość fotek , czy aparat bez OIS daje radę? Czy Gcam duzo daje w tym modelu? Jaka jakość muzyki przez słuchawki? Porównanie np. z Mi9 czy flagowcami z rynku europejskiego.
Czytaj więcej : Xiaomi Mi9T opinie użytkowników | Wyświetlone : 6739 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Xiaomi

Telefon do 1000zł z najlepszym aparatem -absolutny priorytet

Cena (bez VAT): do 1000zł
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: dowolny
Ilość RAM/ROM/Procesor: 3/64 minimum
Dual/Single sim: nie
Preferowane marki: dowolne
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): chiny
Wymagania (parametry, funkcje): aparat, aparat i jeszcze raz aparat, w miare dobra bateria.
Opis: Ładny z wyglądu też by mógł być, jak możliwe, to potrójny aparat z tyłu
Czytaj więcej : Telefon do 1000zł z najlepszym aparatem -absolutny priorytet | Wyświetlone : 2248 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Przenośny odtwarzacz muzyczny Fiio M11 Pro Dual AK4497EQ Blu

CanJam Global 2019 osiągnął czwarty przystanek: London. FiiO, jako jeden z uprzywilejowanych wystawców, zaprezentował swój nowy flagowy przenośny odtwarzacz M11 Pro na stoisku A3.

Obrazek

Więcej kluczowych funkcji FiiO M11 Pro to:

* Duża ilość pamięci RAM i pamięci (3 GB pamięci RAM + 64 GB pamięci ROM)
* Obsługuje do PCM 384 kHz + Natywny DSD256
* Obsługuje wszystkie do DSD
* Dwukierunkowy Bluetooth z LDAC
* Asynchroniczny przetwornik cyfrowo-analogowy USB obsługujący do 384 ...
Czytaj więcej : Przenośny odtwarzacz muzyczny Fiio M11 Pro Dual AK4497EQ Blu | Wyświetlone : 2165 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Nadchodzą telefony z aparatami 64 MPx

Wyścig na megapiksele trwa w najlepsze, już niebawem zobaczymy pierwsze telefony z aparatami wyposażonymi w matryce z 64 megapikselami.

Już dwie firmy zapowiedziały telefony z kamerą 64MP, zarówno Redmi (Xiaomi) jak i Realme (OPPO) twierdzą że będą pierwszym producentem takiego telefonu!
Realme pierwszy telefon z aparatem 64 MP chce wydać w Indiach, razem z dwoma innymi telefonami wyposażonymi w z cztery obiektywy!

Czytaj dalej

Telefony z aparatami 64MP

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Nadchodzą telefony z aparatami 64 MPx | Wyświetlone : 2528 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Proszę o pomoc w dalszym prowadezeniu relamacji

Witam. Natrafiłem na problem z reklamacją w Banggood.
Docelowo poszukuję osoby która by mi pomogła zareklamować nabyty tam telefon, jestem skłonny wynagrodzić osobie zainteresowanej poświęcony czas w tej sprawię.
Spory czas temu podjąłem takową próbę lecz odpisano mi że robię to błędnie i odpuściłem temat po kilku bezsensownych wymianach mailowych.
Teraz jednak postanowiłem się zawziąć i nie odpuścić - nie ukrywam że potrzebuję wsparcia. :oops:
Czytaj więcej : Proszę o pomoc w dalszym prowadezeniu relamacji | Wyświetlone : 2479 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Banggood.com

OUKITEL C17 Pro z trzema obiektywami i ekranem 6.35 cali

UKITEL C17 Pro będzie posiadał ekran 6.35 - cali (19.5:9). Jego największą zaletą ma być aparat z trzema obiektywami z sensorem Sony 13MP, aparat na froncie ma posiadać sensor 5MP. Co ciekawe telefon ma posiadać rozpoznawanie twarzy, dzięki aparatowi na froncie. Sercem C17 Pro bedzie ośmio-rdzeniowy procesor MediaTek MT6763 o taktowaniu 2.0GHz, wsparty 4GB pamięci RAM oraz 64GB pamięci ROM storage. Całość zasilana będzie baterią o pojemności 3900mAh, więc bez problemu powinien wytrzymać pełen dzień ...
Czytaj więcej : OUKITEL C17 Pro z trzema obiektywami i ekranem 6.35 cali | Wyświetlone : 2622 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Interesuje mnie zakup miernika lakieru jaki polecacie?

Witam kupował ktoś na aliexpress miernik do lakieru info testował?możecie jakiś polecić?
Czytaj więcej : Interesuje mnie zakup miernika lakieru jaki polecacie? | Wyświetlone : 2386 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Akcesoria Rowerowe, motocyklowe i samochodowe

Lenovo Z6 Lite vs. Meizu x8

Witam serdecznie,
czy któryś z szanowanych współforumowiczów posiada Lenovo Z6? lub niebywałym trafem miał w dłoniach oba modele?
Chciałbym zamienić swojego Pro 6 Plus na coś nowszego i rozważam powyższe modele, myślałem też na Sharpem ale jakoś mi przeszedł.
Za Lenovo przemawia przede wszystkim większa bateria, ale moje doświadczenia z tą marką zatrzymały się na modelach A800 i A850+ więc nie wiem jak teraz wygląda sprawa optymalizacji systemu i energooszczędności :) Kole w oczy również ...
Czytaj więcej : Lenovo Z6 Lite vs. Meizu x8 | Wyświetlone : 2596 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Porównania telefonów

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165056 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583