Teraz jest 28 kwi 2025, o 17:42

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

iWING WTD2

Obrazek

wygląda jak NEO n003 z procesorem MTK6582 rozdzielczością 1280 x 720 pikseli i baterią 2000 mAh ale za 110$
czy to możliwe, czy zbyt piękne?
Do kupienia tutaj:
http://www.tinydeal.com/(iwing)-wtd2-5-ips-hd-ogs-mtk6582-4-core-android-422-3g-phone-p-120762.html?sk=72893349GT
Czytaj więcej : iWING WTD2 | Wyświetlone : 1947 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Vifocal z najtańszym 8-rdzeniowym klonem Note 3

Telefony popularnych producentów takich jak Iphone i Samsung są często podrabiane przez chińskie wytwórnie. Ostatnio klona Galaxy S5 zaprezentował goophone a teraz to może zrobić nieznany u nas do tej pory producent Vifocal

Obrazek

Vifocal ma własne fabryki i sieć dystrybucji , co oznacza że mogą zaoferować niskie ceny. Pierwszy model to Vifocal V8800, który jest klonem Note 3 wyposażonym w 8-rdzeniowy procesor, 5.5-calowy ekran i 13-megapikselowy aparat fotograficzny.

Dane techniczne nie są take same ...
Czytaj więcej : Vifocal z najtańszym 8-rdzeniowym klonem Note 3 | Wyświetlone : 1394 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

ROM dla MT6572

Witam, mam klona Note3 o parametrach odpowiadających SGSIII MktDroid pokazuje mi po podłączeniu: MT6572_S00, LCD IC 1-otm9605_dsi_vdo_qhd, Bulid numer JDQ39.I9500XXUAMDE, Bulid date UTC 20130914-085750, Baseband pokazuje ----- wgrywałem już kilkanaście romów z needrom.com przez Flasch Tool ale telefon jest cegła, tzn po wgraniu jednego romu telefon po właczeniu wydaje dźwięk włączania blokowania i odblowokywania wyświetlacza i nic więcej - ekran cały czas jest czarny czy ktoś z Was jest w stanie coś poradzić podpowiedzieć w ...
Czytaj więcej : ROM dla MT6572 | Wyświetlone : 2078 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Anulowanie zamówienia - co z pieniedzmi

Witam serdecznie

Tydzien temu kupiłem http://www.aliexpress.com/item/JiaYu-G3 ... 78807.html za 155$. Sprzedawca wydawał się być sprawdzony 98% pozytywnych ale leci w ch*ja niemilosiernie i strasznie mnie to irytuje. W opisie bylo napisane oczywiscie in stock, czekam dwa dni napisalem do niego i odpisal ze to zamowienie pre-sell, no dobra to spytalem sie kiedy mniejwiecej bedzie telefon u niego, odpisal ze ASAP, ponowilem pytanie czy to miesiac, rok, trzy dni, znow ...
Czytaj więcej : Anulowanie zamówienia - co z pieniedzmi | Wyświetlone : 1392 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Pomp C6S 5,5-calowy FHD 2GB RAM 32GB ROM za 280 $

Pomp C6 zadebiutował pod koniec ubiegłego roku, zaskakując przyzwoitymi parametrami i dobrą jakością wykonania! Kolejna wersja ma być jeszcze lepsza, zmodernizowano procesor na 8-rdzeniowy.

Obrazek

Pomp C6 był ich pierwszym flagowym telefonem, ale gdy był sprzedawany z procesorem MT6589T to konkurencja oferowała już telefony z procesorami octacore .

Pomp C6 zostanie wyposażony w ośmiordzeniowy procesor MT6592 taktowany zegarem 1.7GHz. Ten nowy model będzie sprzedawany jako Pomp C6S i pozostała specyfikacja pozostanie taka jak w oryginalnym ...
Czytaj więcej : Pomp C6S 5,5-calowy FHD 2GB RAM 32GB ROM za 280 $ | Wyświetlone : 1278 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Kupiłem telefon z androidem jak zrobić kopię w razie W

Witam serdecznie zakupiłem telefon Jiake 814EA I9500W 5.0 z focalprice (doszło jako gift z 2 tygodnie) i chciałbym zapytać jak zrobić kopię w razie jak już namota w telefonie i ew. jak wgrać nowego androida i czy jak wrócę do ustawień fabrycznych to stracę jezyk PL?
Czytaj więcej : Kupiłem telefon z androidem jak zrobić kopię w razie W | Wyświetlone : 1292 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi MI3S od 9 kwietnia

Szef Xiaomi , Lei Jun, zapowiedział że 9 Kwietnia zaprezentowanych zostanie kilka nowych modeli telefonów w tym nowy Redmi i Xiaomi Mi3S.

Obrazek

Następca Xiaomi MI3 nazwany Xiaomi Mi3S będzie posiadał wsparcie dla sieci 4G LTE, więcej pamięci i zaktualizowany moduły kamer z przodu i z tyłu. Oprócz Mi3S zaprezentowane zostaną również 2 nowe modele Xiaomi Redrice wyposażone w 8-rdzeniowe procesory.

Mi3S będzie kosztował 1999 juanów w wersji podstawowej i telefony Redrice będą dostępne w ...
Czytaj więcej : Xiaomi MI3S od 9 kwietnia | Wyświetlone : 2337 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Spowolnione Flappy Bird :o

Cześć, czy ktoś może poradzić coś na wolne działanie Flappy Bird?
Nigdzie indziej się z tym nie spotkałem, tylko u mnie.
Telefon do słabych nie należy, więc nie powinno być problemu.
Chciałbym pograć tak jak każdy, a nie w zwolnionym tempie...

Gra działa tak:
http://www.youtube.com/watch?v=u5Ch4npXKmc

Nie, nie mam włączonego żadnego trybu oszczędzania energii czego nawet nie ma w moim Cubocie One.
Nie mam zielonego pojęcia co zrobić, dlaczego tak się dzieje. Kumpel z MT6577 nie ...
Czytaj więcej : Spowolnione Flappy Bird :o | Wyświetlone : 1395 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zegrek z Chin a UC

Witam,
chciałbym sobie zakupić na aliexpress zegarek np. taki: http://www.aliexpress.com/item/NEW-EF-5 ... 85680.html
Sądząć po cenie i zamazanym logo jest to podróbka. Chciałbym zapytać jak się ma sprawa zakupu takiego zegarka i wysyłki go do Polski. Czy Urząd Celny może zatrzymać paczkę i naliczyć dodatkowe opłaty (cło, vat) ? I czy jest się czego obawiać w związku z tym że chodzi tu o replikę, w sumie na zdjęciach z aukcji ...
Czytaj więcej : Zegrek z Chin a UC | Wyświetlone : 1818 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

M-HORSE 9500mini problem

witam

mam problem z takim telefonem M-HORSE 9500mini sc6820 (SPHS on Hsdroid) dokladny opis :http://dx.com/p/m-horse-9500mini-sphs-on-hsdroid-android-4-0-gsm-smartphone-w-3-5-screen-quad-band-and-wi-fi-221779#.UxRFR3xM9NE .dostalem go aby go reanimowac poniewaz nie chcial sie wlaczac ani ładowac,komputer tez go nie widział.przy uzyciu specjalnego kabla usb oraz programu research download wgrałem odpowiedni rom.wszystko poszlo elegancko bez zadnego bledu.problem jest w tym ze nie dziala przycisk power czyli nie moge go po prostu właczyc.pozostałe przyciski działają bez problemu,telefon jest wykrywany prze kompa jako spreadtrum phone bez żółtych ...
Czytaj więcej : M-HORSE 9500mini problem | Wyświetlone : 2278 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570