Teraz jest 7 lis 2025, o 07:15

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Błąd bluetooth - android 4.2.2 w Haipai P6S

Witam,
od niedawna mam HaiPai P6S posiadający Androida 4.2.2.
Wszystko działa dość dobrze z jednym wyjątkiem:
Bez problemu paruję telefon po BT z zestawem głośnomówiącym w aucie jednak co 20-30sekund następuje rozłączenie i ponowne połączenie obu urządzeń.
Wygląda tak jakby BT nie działał stabilnie i na nowo parował się z zestawem. W tym momencie radio przycicha na sekundę a ikonka BT mignie i znów jest aktywna.
Spotkał się ktoś może z podobną sytuacją na innym ...
Czytaj więcej : Błąd bluetooth - android 4.2.2 w Haipai P6S | Wyświetlone : 1130 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Gionee Elife S5.5 – najcieńszy smartfon na świecie

Code:
http://pclab.pl/news56537.html

Obrazek
Gionee, producent rodem z Chin, to firma, o której niewiele się słyszy, przynajmniej u nas, ale która robi, co może, aby świat o niej usłyszał. Głośno i, rzecz jasna, najlepiej o pozytywach. Pod koniec ubiegłego roku spółka wydała 5,5-calowy phablet, który mógł się pochwalić świetną specyfikacją – procesorem Snapdragon 800 podkręconym do 2,5 GHz, 3GB RAM-u czy 16-megapikselowym aparatem cyfrowym, a czym teraz zwraca uwagę? Najcieńszą smartfonową obudową na świecie, którą ma model ...
Czytaj więcej : Gionee Elife S5.5 – najcieńszy smartfon na świecie | Wyświetlone : 1514 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

kiepska jakość słuchawek

Słuchawki mają kiepską jakość, ale po naciśnięciu przycisku odbierz na słuchawkach jest normalny dźwięk. Co zrobić?
Czytaj więcej : kiepska jakość słuchawek | Wyświetlone : 1649 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

JiaYu G4C kolejny tani i dobry telefon za 130$

JiaYu podobnie jak wcześniej zrobił iOcean z modelem X7HD wykona ten sam zabieg, na bazie flagowego modelu zbuduje budżetowy telefon zachowując przy tym wiele funkcji swojego pierwowzoru.

Obrazek

Oryginalny JiaYu G4 ma 4,7-calowy wyświetlacz: 1280 x 720 od LG pokryty szkłem Corning Gorilla Glass 2 , 3-megapikselowy aparat fotograficzny, z przodu i 13-megapikselowy tyłu. Nowy JiaYu G4C ma dostać to samo, zmieni sie jedynie procesor na czterordzeniowy MT6582,a pamięć będzie wielości 1 GB RAM i ...
Czytaj więcej : JiaYu G4C kolejny tani i dobry telefon za 130$ | Wyświetlone : 4459 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Contact Menager - aktualizacjalenovo A850

Witam, dostałem kilka dni temu telefonik z chin, ogólnie chyba każda aplikacja, wszytko na nim działa, nie wszystko jest po polsku są też angielskie napisy
Z każdym zalogowaniem do Wi-Fi proponuje mi aktualizację contact menagera z wersji 1.12.512.0729.f9eld na wersję 1.18.602.131230.8e424b9_hdpi I moje pytanie jest taki czy jak zrobię akutalizację to zmieni mi się jezyk w contact menagerze i bede mieć np wszystko po angielsku? Czy może to negatywnie wypłynąć na użytkowanie telefonu ? Czy ...
Czytaj więcej : Contact Menager - aktualizacjalenovo A850 | Wyświetlone : 899 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

gps tracker szukam

Duzo tu ludzi, byc moze ktos podzieli sie doswiadczeniem/uzytkuje
Szukam lekkiego (a wiec i malego) GPS trackera, jesli ktos ma doswiadczenie - to prosze :-) o podzielenie sie nim

Glowne zalozenie maly i LEKKI - i z GPS (a nie z agps)

wiadomo chyba dlaczego, gps to dokladnosc kilku metrow, a agps to czasami kilkaset (mozna odszukac auto - ale nie zgubiony model)
fajnie jakby mial soft ...
Czytaj więcej : gps tracker szukam | Wyświetlone : 1121 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Widzę ciemność!MT6589clone S4 PROSZĘ O POMOC!!

Witam!
Przed kilkoma dniami kupiłem łepkowi na stronie Efox clona s4 MT6589(pod baterią na naklejce Model H9500?,i teraz bądz mądry który z tych numerów jest ważniejszy).Telefon niczego sobie,ładny z wyglądu,cienki itd.Śmiga jak rakieta...a właściwie śmigał jak rakieta bo po 3 dniach chłopak wraca ze szkoły zapłakany(myślę sobie buchneli mu go :lol: ),pytam co się stało?,odpowiedź:nic nie widać na wyświetlaczu.Nie wiem ile w tym prawdy, ale chłopak twierdzi ...
Czytaj więcej : Widzę ciemność!MT6589clone S4 PROSZĘ O POMOC!! | Wyświetlone : 1017 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Wyłącznik czasowy

Czy istnieje jakaś aplikacja dzięki której będę mógł ustawić np. godzinę włączenia i wyłączenia trybu samolotowego o ustalonych przeze mnie wcześniej porach?
Czytaj więcej : Wyłącznik czasowy | Wyświetlone : 2072 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

ZOPO ZP990+ 2GB RAM 32GB ROM Android 4.2 3G/GPS OTA/OTG

Chińska firma ZOPO postanowiła zmodernizować model ZOPO ZP990, znany również jako Captain S.

Obrazek

Do tej pory mocy obliczeniowej dostarczał 4-rdzeniowy procesor MediaTek MT6589T z zegarem 1.5 GHz, ale został zastąpiony przez MediaTek MT6592 wyposażony w osiem rdzeni w architekturrze ARM Cortrex-A7 taktowane zegarem 1.7 GHz. Ucieszy to graczy ponieważ jednordzeniowy PowerVR SGX544 zostanie zastąpiony 4-rdzeniowym Mali-450MP4 o taktowaniu 700 MHz.
ZOPO ZP990+ posiada 5.95 -calowy wyświetlacz OGS w rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 ...
Czytaj więcej : ZOPO ZP990+ 2GB RAM 32GB ROM Android 4.2 3G/GPS OTA/OTG | Wyświetlone : 8237 | Odpowiedzi : 28 | Dział : Nowości

Omega Mercury S50 od Platinet już od 599 zł

Witam, chciałbym wam przedstawić dość nowy model Omega, wydany 25 listopada 2013 r.

Obrazek

Zacznę od skróconej specyfikacji, napiszę o tym co najważniejsze :
System operacyjny Android 4.2.1
5-calowy ekran dotykowy o rozdzielczości 1280x720
Procesor MTK 6589 Quad Core o taktowaniu 1,2 GHz
GPU PowerVR 544MP
1GB RAM DDR3
4GB pamięci wewnętrznej flash
Zakres GSM: 850/900/1800/1900 MHz
Transfer danych w standardzie 3G
HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
Dual SIM Dual Stand-by
MicroSD Slot
Łączność ...
Czytaj więcej : Omega Mercury S50 od Platinet już od 599 zł | Wyświetlone : 3691 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165104 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39588