Teraz jest 29 kwi 2025, o 18:43

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Problem z zamówionymi słuchawkami..

Witam, jestem nowy na forum i dokonałem pierwszego zamówienia na aliexpress.com -troche sie 'podjaralem' i zamowilem bez przeczytania czegokolwiek na forach 10 szt. sluchawek z tej aukcji http://www.aliexpress.com/snapshot/6096388488.html (zamowilem dla siebie-szybko zuzywam sluchawki.., dziewczyny i brata). Problem w tym ze one chyba nie sa orygialne .. tracking wskazuje:
2014 Collection 51810302 PL 20140522 2223
2014 Departure from outward office of exchange 51805300 PL 20140523 1437
2014 Opening 51805300 PL ...
Czytaj więcej : Problem z zamówionymi słuchawkami.. | Wyświetlone : 931 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Meizu może wydać telefon z MTK 6595 LTE w sierpniu

Mediatek i Meizu mogą być gotowi do uruchomienia swojego pierwszego telefonu już w sierpniu, urządzenie może otrzymać nowy procesor MTK 6595.

Obrazek

Meizu do tej pory korzystał z procesorów Samsunga, ale telefon średniej klasy może otrzymać procesor tajwańskiego producenta MTK .

Jeśli pogłoski okażą sie prawdziwe to telefon może zadebiutować już w sierpniu, może być pierwszym urządzeniem z procesorem MT6595 i być pierwszym telefonem Meizu obsługującym transmisje 4G LTE.
Czytaj więcej : Meizu może wydać telefon z MTK 6595 LTE w sierpniu | Wyświetlone : 1592 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

PIPO T5, budżetowy telefon z ekranem 6,95 cala

Granica pomiędzy telefonami, phabletami i tabletami się już zatarła, coraz więcej tabletów ma możliwość wykonywania połączeń telefonicznych, a znany chiński producent tabletów PIPO zaprezentował telefon z ekranem ,95 cala.

Obrazek

Pipo T5 to budżetowy telefon wielkości tabletu, jego wymiary to 188,5 x 101,6 x 8,5 mm, Pipo T5 jest nieznacznie mniejszy od najnowszego Google Nexus 7, ale Nexus 7 nie może wykonywać połączeń telefonicznych.

Obrazek
Obrazek
Pipo T5 wspiera dual-sim, ma czterordzeniowy procesor MediaTek (MTK8382) ...
Czytaj więcej : PIPO T5, budżetowy telefon z ekranem 6,95 cala | Wyświetlone : 1087 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

[Sprzedam] Jiayu F1

Czytaj więcej : [Sprzedam] Jiayu F1 | Wyświetlone : 1210 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Oppo Find 7 mini do kupienia w Chinach za 287$

Dziś Oppo wprowadził do sprzedaży w Chinach za 287 dolarów Oppo R6007 LTE, czyli mini wersję Oppo Find 7 .

Obrazek

Równocześnie z rozpoczęciem przedsprzedaży Oppo N1 Mini za 2699 Yuan, Oppo do przedsprzedaży wprowadził Oppo R6007. Oppo Find 7 Mini posiada mniejszy, bo 4,7-calowy ekran HD 720p , procesor Snapdragon 400 taktowany z częstotliwością 1,6 GHz, 1GB RAM, 8GB pamięci i tylna kamerę o matrycy 8 mega pikseli z przesłoną F2.0.

Obrazek

Telefon wyróżnia ...
Czytaj więcej : Oppo Find 7 mini do kupienia w Chinach za 287$ | Wyświetlone : 1279 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

[Sprzedam] Jiayu F1 po kosztach

Witam, do sprzedania Jiayu F1 po koszcie zakupu. Używałem 2 tygodnie w trakcie oczekiwania na g4s. Miał być dla mamy, ale przesiadka na androida z noki jednak nie wchodzi w grę :-)

Kolor czarny, stan idealny, w zestawie etui i folia idealnie naklejana pierwszego dnia. Bateria super, areo2 oczywiście śmiga, zrobiony reset fabryczny ale mogę zrobić modyfikacje dla nowego użytkownika.
Pełen zestaw z pudełkiem itp.

Cena to ...
Czytaj więcej : [Sprzedam] Jiayu F1 po kosztach | Wyświetlone : 7313 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

[Sprzedam] folie do telefonu Xiaomi Red Rice

Jak w temacie, cena 3,99.

Link do aukcji:

http://allegro.pl/folia-folie-xiaomi-ho ... 23379.html
Czytaj więcej : [Sprzedam] folie do telefonu Xiaomi Red Rice | Wyświetlone : 1040 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

NEO N003 1GB/4GB White

Czytaj więcej : NEO N003 1GB/4GB White | Wyświetlone : 1109 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

[Kupie] telefon z Dual Sim

Witam.
Jak w temacie poszukuję jakiegoś telefonu z Dual Sim.
moje wymagania :

telefon ma służyć jako rezerwowy, głównie do odbierania połączeń i sms'ów (główny SG S5)
wielkość ekranu: <= 4,7"
RAM: 512MB / 1GB
ROM: >=4GB
język polski
NIE musi obsługiwać Aero2
Kwota: 349 zł

(jeżeli nie dostanę do końca tyg. żadnej konkretnej propozycji to kupię na allegro telefon: Be United 3 za 249 zł, tak że bez ciśnienia tylko poważne oferty)
Czytaj więcej : [Kupie] telefon z Dual Sim | Wyświetlone : 1005 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

LG p880 zamiana na jakiegos chinczyka lub inny

Witam mam na zamiane LG p880 telefon w stanie bdb,folia na ekranie,brak simlocka,w zestawie sluchawki i ladowarka,jedyny mankament to problem z aparatem(wyswietla sie komunikat brak polaczenia z aparatem) nie wiem czy to wina software czy hardware(nowy modul aparatu z przesylko 57 pln na allegro)nie chce mi sie bawic w rootowanie go lub wymiane czesci dlatego chce go zamienic,ewentualnie moge sprzedac jesli ktos da normalna propozycje.

PS.dodam link z olx.pl jak pojawi sie ogloszenie
...
Czytaj więcej : LG p880 zamiana na jakiegos chinczyka lub inny | Wyświetlone : 1140 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570