Teraz jest 30 kwi 2025, o 09:47

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

TCL Momoda 4G

Chiński producent TCL zaktualizował model Momoda (S720) o obsługę 4G.
Obrazek
Dodanie modułu LTE nie jest jednak jedyną zmianą jaką poczynił TCL. Ekran został tym razem wykonany w technologii OGS oraz zostasowano lepsze aparaty (13/5 megapikseli). Reszta specyfikacji pozostała bez zmian, czyli prezentuje się następująco:
MTK6592M (1,4 GHZ)
GPU: Mali-450MP
Ekran o rozdzielczości 720p (5,5 cala)
1 GB RAM
8 GB ROM
FDD/TDE-LTE
Cena smartfonu w chinach wynosi 899 yuanów (niecałe 150 $)

Źródło:gizchina.com
Czytaj więcej : TCL Momoda 4G | Wyświetlone : 1144 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Procesor

Siemka mam pytanie który procesor będzie najwydajniejszy, pytanie z ciekawości

MediaTek MT6795
MediaTek MT6752
MediaTek MT6732
MT6595
Czytaj więcej : Procesor | Wyświetlone : 856 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Nokia Lumia 920 z Chin

WItam. Chcę sobie kupić na aliexpress Nokię Lumię 920(nową nie odnowioną) i mam w związku z tym pytanie. Czy taki telefon będę mógł oddać na gwarancję do serwisu Nokii w Polsce?
Czytaj więcej : Nokia Lumia 920 z Chin | Wyświetlone : 1936 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Chiński telefon kilka modyfikacji

Witam, od jakiegoś czasu posiadam chiński klon S4. Jest w nim kilka rzeczy, które mnie denerwują, czyli fake ram i fake pamięć oraz dziwna bateria. Procesor mtk 6577, wyświetlacz 800x480, ram raczej niecałe 512MB, aparat 5MP, jest airgestue ale działa tylko w jedną stronę. Po podłączeniu telefonu do komputera dostępne jest 2,05GB miejsca dla użytkownika. Jak widzicie w ustawieniach jest 2GB ramu oraz 16GB romu, chciałbym aby te wartości były prawdziwe. Czy ktoś z Was ...
Czytaj więcej : Chiński telefon kilka modyfikacji | Wyświetlone : 1756 | Odpowiedzi : 8 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Problem z moim ZTE v965

Cześć wam!
Dawno mnie tu nie było, jednak postanowiłem napisać ponieważ mam problem który niespodziewanie jawił sie na moim ZTE v965 dlatego prosił bym o wsparcie. Krótko, smart posiadam już będzie około roku jak nie rok , w zamówieniu pomagał mi bartezzz(którego zresztą pozdrawiam). Smart przez cały ten okres chodził fajnie i chociaż czasem miewał scinki w działaniu to znalazłem na to sposób i owe zawieszki nie są już takim problemem:) Problem pojawił sie dziś ...
Czytaj więcej : Problem z moim ZTE v965 | Wyświetlone : 3635 | Odpowiedzi : 36 | Dział : Pytania, problemy

Zopo pracuje nad telefonem z MTK6595

Chiński potentat Zopo pracuje nad telefonem opartym na MTK 6595.
Obrazek
Jak sami dobrze wiemy MTK6595 może być pierwszym prawdziwym high-endowym procesorem od Mediateka. SoC ten ma być bezpośrednim rywalem Snapdragona 801, świadczą o tym chociażby benchmarki. Przejdźmy jednak do sedna sprawy czyli zapowiedzianego flagowca od Zopo. Niestety niewiele on nim wiemy, jednak pewne jest, że SoC tajwańskiego producenta (taktowany na 2,0 Ghz) będzie wspierany przez 3GB ramu. Więcej informacji wkrótce.

Źródło:gizchina.com
Czytaj więcej : Zopo pracuje nad telefonem z MTK6595 | Wyświetlone : 1201 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Kim jest GearBest?

Witajcie przyjaciele, GearBest jest szybko rozwijającym się sklepem z najnowszymi smartfonami oraz z niewiarygodnie niskimi cenami. Zapewniamy wysokiej jakości obsługę klienta oraz darmową wysyłkę. :mrgreen: :mrgreen:
http://www.gearbest.com/
Obrazek

Na tej stronie znajdziesz najnowsze promocje: http://www.gearbest.com/gadget-deals.html :roll:
Jeśli masz jakieś pytania - zadaj je w tym ...
Czytaj więcej : Kim jest GearBest? | Wyświetlone : 80907 | Odpowiedzi : 204 | Dział : GearBest.com

Lenovo Vibe Z2 Pro znamy specyfikację

Lenovo podgrzewa atmosferę przed premierą Vibe Z2 pro. Chiński gigant nareszcie ujawnił specyfikację swojego nowego smartfona.
Obrazek
Prezentuje się ona następująco:
Procesor : Snapdragon 801 (2,5 GHZ)
GPU : Adreno 330
RAM : 3GB
ROM : 32 GB
Ekran : 6 calowy QHD (490ppi)
Aparat : 16Mpix (nagrywanie w rozdzielczości 4K)
Waga: 179 gram
Pojemność baterii : 4000mAh
Obrazek
Słuchawka ma również dwa sloty na karty sim oraz obsługuje LTE. Telefon trafi do sprzedaży jeszcze ...
Czytaj więcej : Lenovo Vibe Z2 Pro znamy specyfikację | Wyświetlone : 1909 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

InFocus M512

Nie tak dawno temu pisałem o InFocusie M810 jednej z ciekawszych premier tego miesiąca. Tym razem chiński producent zaprezentował nam tańszego brata tegoż flagowca czyli model M512.
Obrazek
Specyfikacja wygląda bardzo ciekawie na pokładzie mamy Snapdragona 400 wspomaganego przez 1GB RAM oraz 4 GB pamięci ROM. Producent pokusił się o duży 5 calowy ekran wyświetlający obraz w rozdzielczości HD. Telefon obsługuje również LTE(FDD-LTE oraz TD-LTE). InFocus M512 na pokładzie ma również moduł NFC co rzadko ...
Czytaj więcej : InFocus M512 | Wyświetlone : 1083 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Redmi Note LTE za 999 yuanów

I stało się, Xiaomi oficjalnie zaktualizowało popularnego Note'a o moduł LTE.
Obrazek
Zgodnie z informacjami z poprzedniego newsa chip MTK6592 zostanie podmieniony na Snapdragona 400. Nowy Note będzie smartfonem single sim jednak wbrew poprzednim przeciekom będzie dostępna wersja z 2GB RAM. Będzie również nieco lżejszy (10 gram). Reszta specyfikacji pozostała niezmieniona wciąż do dyspozycji mamy duży 5,5 calowy ekran(720p), dwa aparaty(13/5 mpix) i 8 GB pamięci wbudowanej. Przewidywana premiera wersji TD-LTE to 12 sierpnia zaś ...
Czytaj więcej : Redmi Note LTE za 999 yuanów | Wyświetlone : 921 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570