Teraz jest 27 kwi 2025, o 23:13

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[gearbest] 15000mAh powerbank

witaj,

Pytanie czy warto się zainteresować czymś takim za 10$ ??

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_61701.html

Wiem, ze xiaomi powerbank najlepszy, ale, jednak 2,5 raza drozszy...
Czytaj więcej : [gearbest] 15000mAh powerbank | Wyświetlone : 1861 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Cubot S308 1.3GHz 2GB RAM 5 cali

Cubot to marka znana z produkcji budżetowych telefonów z zachowaniem przyzwoitej jakości. Własnie w ofercie 1949deal.com pojawił się Cubot S308 który dostępny jest w kolorze białym i czarnym.

Obrazek

Ostatnio testowałem Cubot S168 który wywarł na mnie dobre wrażenie, zważając na fakt że kosztował tylko 275zł
Kolejną ciekawa propozycja jest Cubot S308 który posiada 5 calowy wyświetlacz HD (1280 * 720) pod którym sie kryje czterordzeniowy procesor MTK6582 o taktowaniu 1.3 GHz. co zaskakuje najbardziej ...
Czytaj więcej : Cubot S308 1.3GHz 2GB RAM 5 cali | Wyświetlone : 3209 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Jakie polecacie gry edukacyjne na Androida?

Cześć,
pod choinkę chcę dać czterolatkowi tablet z grami edukacyjnymi. Problem w tym, że wyniki z google nie do końca mnie zadowalają. Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenie z grami dla dzieci. Chodzi mi głównie o naukę liter, cyfr i innych podstaw dla dzieci. Polećcie mi jakieś tytuły. Podejrzewam, że nie tylko mi się to przyda.
Czytaj więcej : Jakie polecacie gry edukacyjne na Androida? | Wyświetlone : 1706 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Kto kupi ?

Nie wiem czy zakładam temat w dobrym miejscu , ale szukam kogoś sprawdzonego kto dokona za mnie zakupy na ali, ja pokryje cały koszty oczywiście.
Czytaj więcej : Kto kupi ? | Wyświetlone : 1587 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Xiaomi Redmi 2

Xiaomi co jakiś czas jest w centrum uwagi, a to za sprawą obniżki cen , a to informując o nowym telefonie. Nie inaczej jest tym razem.

Obrazek

Pojawiły się właśnie informacje na temat Xiaomi Redmi 2 który ma mieć nowy projekt i większą wydajność. Pewne źródła podają, że telefon może być zasilany przez ośmiordzeniowy Snapdragon 615 wspomagany przez 2 GB pamięci RAM i posiadać wsparcie dla LTE.

Do niedawna sądzono że nowy Redmi może mieć ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 2 | Wyświetlone : 2416 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

IUNI obniża cenę poprzedniego flagowca

Chiński rynek jest pełen producentów, o niektórych warto czasem wspomnieć. Jednym z nich jest IUNI, marka GIONEE.

Obrazek

Firma w związku z premierą ich najnowszego modelu IUNI U3 postanowiła zmniejszyć cenę modelu U2. Obniżki rozpoczną się 11.11, ceny w przypadku wersji z 16GB pamięci zostaną obniżone z 1499 Yuan do 999 Yuanów (ok 164$), zaś 32GB do 1199 Yuanów (ok 196$). Po obniżce telefon stanie się prawdopodobnie najtańszym urządzeniem wyposażonym w Snapdragon 800.

Przypomnienie specyfikacji: ...
Czytaj więcej : IUNI obniża cenę poprzedniego flagowca | Wyświetlone : 13519 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Nowości

Wymiana WCDMA 850 na 900

Witajcie,

wielokrotnie natrafiamy na telefony z praca na czestotliwosci 850 zamiast 900, teraz pytanie, jak ingerencyjnym zabiegiem bylaby zamiana w obojetnie jakim telefonie czestotliwosci tej pracy? Co trzeba wymieniac, jak ingerencyjny jest to zabieg, czy przy uzyciu odpowiednich urzadzen mozliwy?

Bo trafia sie na to, ze dany tel ma 850, a np. nagle wychodzi jakas podrobka ktora dziala na 900, wiec przy zacowaniu tych samych podzespolow glownych istnieje taka mozliwosc..

Prosze o wypowiedzi
Czytaj więcej : Wymiana WCDMA 850 na 900 | Wyświetlone : 1771 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Słaby sygnał wifi w starze

Witam,
mam problem otoz moj star mimo niewielkiej odleglosci od routera ma 2 kreski zasiegu wifi, po chwili w ogole traci zasieg i nie lapie go przez chwile a pozniej znowu. strony nie chca sie wczytywac. w jaki rozwiazac ten problem?

Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Słaby sygnał wifi w starze | Wyświetlone : 1607 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

JingDong Dphone - bezramkowy smartfon.

znamy juz zapowiedzi samsunga, aparatu z zakrzywionymi brzegami, oraz zapowiedz sony dla modelu Aquos Crystal, ale to chyba nowość, aparat bezramkowy i to jeszcze w tym roku?

Obrazek

JingDong - czy będziemy się uczyć tej nazwy i pytać o jego parametry ? fixy i herze ?
Na razie wiadomo tylko, ze ma mieć 5.3" - czekam na dalsze informacje, bo wydaje się pomysł intrygujący.

za gizchina.com
Czytaj więcej : JingDong Dphone - bezramkowy smartfon. | Wyświetlone : 3229 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

GooPhone I6 Plus klon iPhona I6 Plus

GooPhone zazwyczaj zaraz po premierze nowego telefonu iPhone wypuszczał jego klona. Tym razem na kopie iPhone I6 Plus czekaliśmy wyjątkowo długo.

Obrazek

GooPhone I6 Plus jak sugeruje nazwa ma być repliką 1: 1 iPhona i oferuje 5,5-calowy wyświetlacz HD 720p, cztero-rdzeniowy procesor, 1GB RAM, aparat z matrycą 5 mega pikseli a pracuje pod kontrola Androida 4.2

Telefon można kupić w Chinach za 150 dolarów. W tej cenie możemy kupić znacznie lepsze telefony chińskich marek które ...
Czytaj więcej : GooPhone I6 Plus klon iPhona I6 Plus | Wyświetlone : 2335 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570