Teraz jest 27 kwi 2025, o 23:26

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Laude Pulse S800

Witam,
Od dluzszego czasu przymierzam sie do kupna G2F dla siostry - super cena/jakosc, lecz niedawno trafilem na ten produkt:
http://www.aliexpress.com/store/product ... 01737.html

Niestety telefon jest widmo gdyz nigdzie nic o nim nie ma poza kilkoma filmikami na yt. Parametry ma bardzo podobne do G2F, a wiekszy ekran i nizsza cena 'zacheca'. :)

Czy ktos moze cos wiecej o nim napisac? :)
Czytaj więcej : Laude Pulse S800 | Wyświetlone : 3335 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Uszkodzona antena Jiayu G4S ?

Witam,
Mam problem, który sam spowodowałem najprawdopodobniej. Podłączyłem mojego Jiayu G4S (octa core, 2gb ram) do ładowania, ale pomyliłem ładowarki. Po może dwóch minutach musiałem go odłączyć i telefon nie miał już sygnału. Czasami da rade się zarejestrować w sieci, pojawi się jedna kreska, ale o wykonaniu połączenia nie ma mowy. W ustawieniach, stan karty sim pokazuje siłę sygnału praktycznie cały czas 0 dBm, ~18 asu, skacze raz na jakiś czas do -80 dBm (wtedy ...
Czytaj więcej : Uszkodzona antena Jiayu G4S ? | Wyświetlone : 1465 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Chinczyki a zewnetrzne mikrofony

Czy ktos ma doswiadczenie z podlaczaniem do telefonów na androidzie zewnetrzych mikrofonow ? Probowalem podlaczyc moje mikrofony binuarne (wejscie jack) do Cubota do Umi C1 i nic telefon mysli ze sa podlaczone sluchawki a recorder dzwieku nagrywa z mikrofonu wbudowanego w telefonie . Moze trzeba uzyc jakiegos specjallnego oprogramowania aby nagrywac z zewnetrznych mikrofonów ? Dodam ze wczesniej je uzywalem pod amplifierem TASCAM podlaczanym do Ipada lub Iphona i sprawowaly sie swietnie , ale jak ...
Czytaj więcej : Chinczyki a zewnetrzne mikrofony | Wyświetlone : 1667 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Uwaga, podróbki JiaYu zalewają aliexpress

Telefony Jiayu zdobyły dobrą reputacje dzięki dobrej jakości i przystępnym cenom. Niestety na marce uwagę skupili producenci klonów, aliexpress jest zalewane klonami Jiayu.

Obrazek

Jiayu poinformowało, że ich popularne modele Jiayu G4S i Jiayu G5S są fałszowane, duże ich ilości zostały dostrzeżone na Aliexpress , nie wyglądają jak prawdziwe produkty Jiayu, ale klienci, którzy nie znają marki mogą łatwo nabrać się na zakup podróbek.
Poniższe zdjęcia pokazują zarówno fałszywe jak i prawdziwe Jiayu G4S i ...
Czytaj więcej : Uwaga, podróbki JiaYu zalewają aliexpress | Wyświetlone : 4135 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Great God F2 z 64 bitowym procesorem Snapdragon 615

Coolpad zapowiedział, że wyda drugą wersję Great God F2 zwanego też zabójcą Xiaomi Redmi .

Obrazek

Great God F2 oferuje 5,5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 1280 x 720, 2GB RAM, 13-megapikselowy aparat F2.0 64 bitowy procesor Snapdragon 615
Wielu z was ucieszy informacja że telefon używa 8-rdzeniowego procesora Snapdragon 615 z taktowaniem 1.5GHz i wsparciem Dual SIM dla sieci FDD-LTE i WCDMA
Coolpad Great God F2 w chinach będzie kosztował 999 Yuan, klienci zagraniczni będą musieli ...
Czytaj więcej : Great God F2 z 64 bitowym procesorem Snapdragon 615 | Wyświetlone : 11240 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

pomocy kingsing s 2

Ludzie pomocy kupiłem kingsing chciałem zmienić mu Roma z rootem więc pobrałem Rom z needroom sterowniki już miałem bo sp flesh tool też miałem więc Oki wszystko zrobiłem jak trzeba i jest problem a mianowicie gdy odpalam Tele jest tylko niebieskiniebieski ekranekran:-(:-(:-(:-( pomocy:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Czytaj więcej : pomocy kingsing s 2 | Wyświetlone : 1998 | Odpowiedzi : 9 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Telefon z Chin a Polska gwarancja - Huawei

Witam

Prawdopodobnie będę musiał oddać telefon do serwisu bo nie działa mi mikrofon. Telefon zakupiłem w chinach.
Model to Huawei P7. Oczywiście nie dysponuję rachunkiem ani podbitą gwarancją.

Jak do tego podchodzą oficjalne serwisy? Przyjmą taki telefon do naprawy?
Czytaj więcej : Telefon z Chin a Polska gwarancja - Huawei | Wyświetlone : 5205 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Lenovo chce kupić kolejne firmy.

Lenovo to na razie trzeci na świecie producent smartfonów, ale ta pozycja giganta z Chin nie zadowala. Prawdopodobnie nie będziemy musieli długo czekać aż zajmie miejsce lidera. Lenovo wdraża sprawdzony schemat, kiedyś kupiło część IBM odpowiedzialną za produkcje komputerów osobistych, w konsekwencji stając się największym na świecie producentem komputerów.

Obrazek

Teraz robi to samo na rynku smartfonów. Nie tak dawno Lenovo nabyło od Google Motorolę Mobility, co ma być furtką do amerykańskiego i zachodnioeuropejskiego rynku. ...
Czytaj więcej : Lenovo chce kupić kolejne firmy. | Wyświetlone : 7524 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Jiayu S4

Po długim okresie milczenia popularne Jiayu przyśpieszyło i już mamy pierwsze informacje o następcy modelu S3.
Obrazek
W przeciwieństwie do poprzednich modelów z serii "S" S4 będzie stosunkowo małym telefonem, bowiem długość przekątnej ekranu wyniesie tylko 4,7 cala. Sercem smartfonu będzie 64 bitowy procesor od mediateka prawdopodobnie będzie to MTK6732 (quad core) lub MTK6752 (octa core). Na pokładzie znajdziemy również 2GB ram, slot na kartę pamięci, dwa sloty na kartę sim. Potwierdzona została obsługa LTE. ...
Czytaj więcej : Jiayu S4 | Wyświetlone : 1517 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Lenovo Golden Warrior A8 w odchudzonej wersji.

Lenovo wprowadził do sprzedaży wersję low-end popularnego Lenovo Golden Warrior A8. Telefon został oznaczony jako Lenovo A808T-i.

Obrazek

Oryginalna wersja miała 2G pamięci RAM i 16GB ROM. Ta wersja ma obciętą pamięć o połowę, tak więc A808T-I Lenovo ma tylko 1GB pamięci RAM i 8 GB ROM.
Procesor, ekran itp nie zmieniły się. A808T-I Lenovo nadal ma ośmiordzeniowy procesor 1.7GHz MTK6592, 5-calowy ekran IPS o rozdzielczości 720p, podwójny aparat 5MPx / 13MPx, oraz obsługę 4G, ...
Czytaj więcej : Lenovo Golden Warrior A8 w odchudzonej wersji. | Wyświetlone : 2719 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570