Teraz jest 27 kwi 2025, o 05:42

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Ostrzezenie !!! Cyfrowy Polsat i LTE oraz Plus (polkomtel)

https://www.facebook.com/pluspowerltein ... owzlimitem dla tych którzy by chcieli internet LTE z polsatu czy plusa.

Mam teraz super-mega-szybki internet LTE a transfer jak ponizej

Obrazek
Czytaj więcej : Ostrzezenie !!! Cyfrowy Polsat i LTE oraz Plus (polkomtel) | Wyświetlone : 5336 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Komputery i internet

HDC Galaxy s5 - bateria/telefon nagle pada

Witam,

Kilka dni temu dostałem swój telefon HDC Galaxy s5. Niestety zauważyłem, że podczas użytkowania przy około 50%-40% procentach stanu baterii, telefon nagle się wyłącza, bez żadnego powiadomienia, etc. Nie można go włączyć, dopóki nie podładuję baterii przez kilka minut. Problem występuje z obiema bateriami, które dostałem razem z telefonem.
Miał ktoś podobny przypadek ?
Czytaj więcej : HDC Galaxy s5 - bateria/telefon nagle pada | Wyświetlone : 3146 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pytania, problemy

Lenovo a390t - nie działają MMSy

Mam problem. Przyszedł mi Lenovo a390t i niestety nie odbiera on MMSów, ani też ich nie wysyła.
Da się coś z tym zrobić? Może jakieś ustawienia, albo upgrade softu? Czy tak już musi być?
Czytaj więcej : Lenovo a390t - nie działają MMSy | Wyświetlone : 1561 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Doogee Dagger DG550 problem z wyświetlaczem

Mam problem z wyświetlaczem w Doogee Dagger DG550. Telefon nówka sztuka, nic w nim nie grzebałem z romem itp. Po uruchomieniu gdy przez jakiś czas nie zmienia się obraz, wyświetlacz jakby zapamiętuje najbardziej kontrastowe elementy (tekst, ikony) tak zwane halo. Po jakimś czasie to znika, ale widać znowu inne elementy które się naświetlały. Jakieś pomysły co z tym zrobić, bo chyba odeślę telefon do Chińczyka.

https://www.youtube.com/watch?v=OT6g_WvwCFc
Czytaj więcej : Doogee Dagger DG550 problem z wyświetlaczem | Wyświetlone : 1570 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

haier w718 czy to wina romu?

witam, poszukuje najnowszego romu do haier w718, mam nadzieje ze to rozwiąże problem, bateria ładuje sie max do 2%, zakupiłem nową baterie ale problem nadal ten sam , nie da sie naładowac telefonu. Przywróbiłem ustawienia fabryczne i dalej to samo, jakies sugestie?
Czytaj więcej : haier w718 czy to wina romu? | Wyświetlone : 1703 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Pytania, problemy

Problem z kontolerem Dualshock 3 sixaxis

Witam , mam problem z podłączneiem dualshock 3 sixaxis do haipai s5 (mtk6592) , adresy BT sie zgadzaja i na urzadzeniu i na pacie lecz pad dziala tylko i wyłącznie poprzez USB, nie moge sparowac urzedzenia prze BT , gdy wyłączam program sixaxis controller, jest próba sparowania lecz prosi o pin, wpisywałem 0000 i 1234 i nic . Czy miałktos juz taki problem?
Czytaj więcej : Problem z kontolerem Dualshock 3 sixaxis | Wyświetlone : 1762 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi MI5, wyciekły zdjęcia

Meizu w najbliższych dniach wprowadzi do sprzedaży Meizu MX4 Pro który po sukcesie wersji MX4 jest sporym zagrożeniem dla sprzedaży Xiaomi Mi4.
Obrazek

Xiaomi aby nie zostac w tyle przygotowuje kolejny flagowy telefon. W sieci pojawiły się zdjęcia przednich paneli telefonów komórkowych, przypuszczalnie należące do Xiaomi MI5. Ze zdjęć, wynika że następca Mi4 ma węższą obudowę. Podobno Xiaomi MI5 wykorzysta procesor Qualcomm Snapdragon 810 i 5,7-calowy ekran 2K. Mówi się również, że telefon będzie posiadał ...
Czytaj więcej : Xiaomi MI5, wyciekły zdjęcia | Wyświetlone : 1779 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Lenovo a390t - brak MMSów

Witam,
Mam problem. Przyszedł mi Lenovo a390t i niestety nie odbiera on MMSów, ani też ich nie wysyła.
Da się coś z tym zrobić? Może jakieś ustawienia, albo upgrade softu?
Czytaj więcej : Lenovo a390t - brak MMSów | Wyświetlone : 8396 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Lenovo A390

Lenovo P780, Kraków i okolice, poszukuję pomocy za $ :-)

Witajcie

Po wielu godzinach rozmaitych prób, czytaniu setek for itp. z mojej próby zmiany ROMU wyszło tyle, że udało mi się spier... nowiutkiego Lenovo P780 (był na KitKat, chciałem dobrą wersję JB). Jako że postawienie go do pionu przekracza moje możliwości (dopiero zaczynam zabawy z softem) szukam kogoś, kto byłby w stanie:

1. Przywrócić mi IMEI (taki byłem sprytny, że go skasowałem :-D), a nawet dwa, jako ...
Czytaj więcej : Lenovo P780, Kraków i okolice, poszukuję pomocy za $ :-) | Wyświetlone : 4174 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

INEW v3 Ekran odchodzi od telefonu

Witam, mam problem ponieważ nie dawno zaczął mi odchodzić cały przedni panel (ekran) od reszty, zauważyłem że puścił klej. Teraz problem, jakim klejem mam go tam przykleić? Jak odkleje ekran od telefonu nie rozbierając go to nie pozrywam jakichś kabelków?
Czytaj więcej : INEW v3 Ekran odchodzi od telefonu | Wyświetlone : 2960 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570