Teraz jest 27 kwi 2025, o 23:21

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

samsung s5 podrobka czy orginał

witam mam problem poniewaz jeden gosc chce sie zamienic telefonami i jestem z nim na jutro umowiony na wymiane lecz niewiem czy samsung s5 niejest podrobka poslał mi tylko zdjecia telefonu ktore tutaj umieszczam moze ktoś według zdjeciow oceni czy to podróbka i da mi znać
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
zdjecia niesa zby wyraznie ale takie dostalem prosze o pomoc
Czytaj więcej : samsung s5 podrobka czy orginał | Wyświetlone : 3849 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Pytania, problemy

Problem z aktualizacja POMOCY

Nie moge soobie z tym poradzic
mianowicie sciagam z tad
http://www.needrom.com/download/landvo-l800s/
te paczki
robie krok po kroku i wyskakuje

Checksum.ini! Please use CheckSumGenerateTool to generate the Checksum.ini.
Czytaj więcej : Problem z aktualizacja POMOCY | Wyświetlone : 1480 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zmiana czasu

Witam, powinniście poprawić godzinę na zegarku forumowym bo pokazuje godzinę do przodu :P
Czytaj więcej : Zmiana czasu | Wyświetlone : 3443 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Oppo R5 to najcieńszy telefon na świecie, ma 4.85mm grubości

Od kilku lat miano najcieńszego telefonu ma świecie dzierżą chińskie marki. Dotychczasowym rekordzistą był Gionee Elife S5.1, ale OPPO przebiło go o prawie 1 mm.
Obrazek

Oppo właśnie zabiega o wprowadzenie do sprzedaży telefonu o grubości poniżej 5 milimetrów.
Telefon wyposażono w 5,2-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 1920 x 1080, procesor ośmiordzeniowy Snapdragon 616 taktowany zegarem 1,5 GHz , który jest wspomagany przez 2GB pamięci RAM

http://www.youtube.com/watch?v=cjqAqvtm8XY

R5 ma dwie kamery, z przodu z matrycą 5 ...
Czytaj więcej : Oppo R5 to najcieńszy telefon na świecie, ma 4.85mm grubości | Wyświetlone : 2156 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Darmowe 250zł od Allegro i VISA

Wystarczy że posiadasz:
-telefon z systemem android, ios, windows
-zainstalowaną aplikację mobilną allegro
-kartę debetową, prepaid itp. VISA

https://kupony.allegro.pl/visa/
regulamin https://kupony.allegro.pl/visa/regulamin.pdf

Zainteresowanych zapraszam na PW lub do zadawania pytań w tym wątku.
Niezainteresowanych proszę o nie komentowanie.
Czytaj więcej : Darmowe 250zł od Allegro i VISA | Wyświetlone : 4091 | Odpowiedzi : 27 | Dział : HydePark

zielone subpixele na czarnym obrazie

Witam , mianowicie mam pewien problem zakupilem telefon z geekbuying haipai s5 octa core i zauwazylem zielone kropki na wyswietlaczu, czy mial ktos juz taki problem co z tym zrobic? reklamcja czy moze idzie jakos temu zaradzic
Czytaj więcej : zielone subpixele na czarnym obrazie | Wyświetlone : 1998 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Pytania, problemy

Dźwięk i wibracje

Jakie macie doświadczenia z głośnością i siłą wibracji w waszych telefonach? Chodzi mi jedynie o chińskie marki, nie o żadne Samsungu czy Nokie. Miałem do niedawna Neo N003 i głośnik był słabiutki, wibracje też liche. Nieco lepiej jest w THL 4400 którego ma mój brat, ale też lipa ogólnie.
Gdy przesiadłem się z powrotem na starą xperie x8, a potem kupiłem S4 to dopiero przypomniałem sobie jak to powinno działać. Nie ma szans teraz żebym ...
Czytaj więcej : Dźwięk i wibracje | Wyświetlone : 1400 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Problem z Gps w Landvo L800s

Witam wszystkich mój problem polega na tym ze telefon nie znajduje sygnału gps nie wiem jaka to przyczyna może po prostu nie posiada skoro nie znajduje
od razu mowie próbowałem wszystkiego ale w necie nie ma poradników na ten temat może wy mi pomożecie. Pozdrawiam

proszę o szybka pomoc
Czytaj więcej : Problem z Gps w Landvo L800s | Wyświetlone : 1508 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Jakie są minusy posiadania telefonu bez WCDMA 900

Witam, przymierzam się do zakupu telefonu z Chin. Obecnie jestem w sieci Virgin mobile, mam pytanie odnośnie WCDMA 900 a dokładniej o to jakie są minusy posiadanie telefonu bez wspomnianego pasma WCDMA 900 dodam ze nie korzystam z Aero2 tylko z pakietu danych w taryfie. Czy będę mógł korzystać normalnie z internetu?
Czytaj więcej : Jakie są minusy posiadania telefonu bez WCDMA 900 | Wyświetlone : 2759 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Huawei Honor 4X Specyfikacja ujawniona

Huawei zaskoczył wszystkich ujawniając w przeddzień premiery specyfikację i cenę nowego telefonu Huawei Honor 4X

Obrazek

Huawei Honor 4X to telefon który po wyjęciu z pudełka będzie działał w sieciach na całym świecie! Huawei zastosował 64 bitowy procesor Qualcomm Snapdragon 410 taktowany zegarem 1.2GHz , słuchawka oferuje wsparcie dla 2G, 3G i 4G w sieci GSM, WCDMA, TD-SCDAM, TD-LTE i sieci FDD-LTE.

Huawei Honor 4X posiada 5.5-calowy wyświetlacz 720p , 2GB RAM, 8GB pamięci wewnętrznej, ...
Czytaj więcej : Huawei Honor 4X Specyfikacja ujawniona | Wyświetlone : 2945 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570