Teraz jest 27 kwi 2025, o 23:38

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Lenovo Vibe X2 doczekał się nowej wersji o symbolu X2Pt5

Lenovo zmodernizował wersję Lenovo Vibe X2, nowa wersja ma nazwę kodową X2 X2Pt5 i otrzymała już licencję sieciową w Chinach.
Obrazek

LenovoVibe X2 X2Pt5, został wczoraj zauważony w bazie danych TENAA . Obecny Vibe X2 jest cienkim smartfonem mierzącym tylko 7.3mm grubości, ale młodszy model został odchudzony o 0,5 mm, mając obecnie 6.8mm grubości.

Według danych z TENAA zaktualizowane urządzenie posiada ośmiordzeniowy procesor 1.5GHz , prawdopodobnie na chipsecie MT6595M, wspomagany przez 2 GB pamięci RAM, ...
Czytaj więcej : Lenovo Vibe X2 doczekał się nowej wersji o symbolu X2Pt5 | Wyświetlone : 2501 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Problem z instalacją ROMa

Gdy klikam "download" w programie smart phone flash tool i podłączam telefon wyskakuje błąd. Po podłączeniu telefonu (bez baterii) ciągle słyszę dźwięk podłączania i odłączania urządzenia USB.
Czytaj więcej : Problem z instalacją ROMa | Wyświetlone : 2106 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

iNew 6000 - brak połączenia z Internetem

Witam,
Moja żona posiada iNew 6000 i po wgraniu rom-a z needrom przestał działać Internet w telefonie. WiFi działa prawidłowo jednak transmisja danych już nie. Karta jest na abonament z play i przed wgraniem nowego rom-a było wszystko ok, po wgraniu nie można się połączyć. Wpinałem również kartę z Orange i też nie ma Internetu. Obydwie karty działają prawidłowo w innym telefonie, więc wina jest po stronie telefonu. Postanowiłem wrócić do oryginalnego rom-a ze strony ...
Czytaj więcej : iNew 6000 - brak połączenia z Internetem | Wyświetlone : 1496 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Jak zainstalowac MIUI?

Witam,
jak zainstalowac MIUI w Starze? Moglby ktos napisac krotka instrukcje? :)
Czytaj więcej : Jak zainstalowac MIUI? | Wyświetlone : 1629 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Wifi-matic - Genialny programik

https://play.google.com/store/apps/deta ... ywPUwILwAQ

Polecam genialna apka dla kogoś ktoś korzysta z (kilku)Wi-Fi i z internetu od operatora. Dzięki niej np po wejściu do mieszkania gdzie jest nasz internet automatycznie wyłącza się transfer danych na telefonie a włącza wifi. Również po opuszczeniu zasięgu naszego routera wlacza nam się autoamtycznie transfer danych. Takze manualnie mozemy operowac włączamy Wifi wyłącza się transfer i na odwrot. Dla mnie bardzo przydatne nie trzeba się ...
Czytaj więcej : Wifi-matic - Genialny programik | Wyświetlone : 5406 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Lenovo Vibe X - POMOC

Kupiłem Lenovo S960 Vibe X w którym miałem język polski i play store lecz po aktualizacji mam tylko 3 języki (angielski i 2 krzaczkowate) no i do tego brak play store.
Na needrom znalazłem identyczny http://www.needrom.com/download/lenovo- ... apps-root/ ale wersję multilang ale niezbyt wiem jak się za to zabrać. Tak wiem, że jest instrukcja ale podobno żeby wgrać nowy rom potrzebuję coś tam wcześniej zrobić... nie wiem czy to ...
Czytaj więcej : Lenovo Vibe X - POMOC | Wyświetlone : 2448 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

BestPlay - najlepsze gry i aplikacje na androida

Zapraszam do polubienia strony na fb BestPlay - najlepsze aplikacje i gry na androida:
https://www.facebook.com/pages/BestPlay ... 0157245853

Gdzie znajdziecie różne aplikacje i gry na androida, każdy znajdzie coś dla siebie. Umieszczam tylko sprawdzone aplikacje,
w prostej formie: nazwa, krótkie info, link do GP, screen. Bez żadnych reklam i zbędnych postów.

Zapraszam
Czytaj więcej : BestPlay - najlepsze gry i aplikacje na androida | Wyświetlone : 1673 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Meizu MX4 Pro zaprezentowany

Dziś w Pekinie odbyła sie prezentacja najnowszego flagowego urządzenia MEIZU, chodzi oczywiście o MX4 Pro.
Obrazek

Meizu MX4 Pro posiada następujące specyfikacje:
5,5-calowy wyświetlacz 2K z technologią oszczędzania energii. Ekran ma zaledwie 77mm szerokości dzięki ramkom o szerokości 2.8mm . Procesor to 8 rdzeniowy Samsung Exynos 5430, który posiada cztery podstawowe rdzenie, opierające się o architekturę ARM Cortex-A15 o częstotliwości taktowania 2.0 GHz oraz cztery pomocnicze na architekturze ARM Cortex-A7 i oferują taktowanie na poziomie ...
Czytaj więcej : Meizu MX4 Pro zaprezentowany | Wyświetlone : 1870 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Wasze oferty internetu mobilnego

Witam, postanowiłem założyć taki temat, bo nie znalazłem nic podobnego, nazwa tematu może być trochę myląca, chodzi mi oczywiście o oferty z których korzystacie wy jako użytkownicy telefonów, w dużej mierze dual sim. W końcu większość z nas stawia dual sim jako priorytet przy zakupie telefonu z chin, a na forum mało jest informacji o korzystnych ofertach internetu i abonamentu. Oczywiście można porównać to samemu, ale często operatorzy opisują to w sposób niejasny i trudno ...
Czytaj więcej : Wasze oferty internetu mobilnego | Wyświetlone : 9473 | Odpowiedzi : 20 | Dział : Dual SIM

Elephone udostępnia strowanie gestami z tyłu telefonu

Niedawno Elephone ogłosił że będzie udostępniał aktualizacje dla swoich telefonów poprzez OTA , teraz mamy informację ze niektóre telefony otrzymają sterowanie gestami poprzez wbudowany czytnik linii papilarnych.
Obrazek

Elephone ogłosił, że ich modele P2000 i G6 uzyskają dodatkowe funkcje w najnowszej aktualizacji. Nowy ROM da dwóm telefonom sterowanie z tyłu pozwalające użytkownikowi na przewijanie w górę i w dół stron internetowych poprzez wbudowany czytnik linii papilarnych.

Dodana funkcja będzie w przyszłości dodana również dla Elephone ...
Czytaj więcej : Elephone udostępnia strowanie gestami z tyłu telefonu | Wyświetlone : 2059 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570