Teraz jest 27 kwi 2025, o 14:33

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Powerbank 5000mAh do kupienia w Chinach za 8$

Xiaomi na początku tego roku wprowadził do sprzedaży pierwszy power bank który cieszył się sporym zainteresowaniem.
Teraz przyszła pora na nowy model małej pojemności za jedyne 8 dolarów.
Obrazek
Obrazek

Nowy powerbank Xiaomi, ma taką samą konstrukcję jak w poprzednich wersjach, ale teraz w znacznie węższej obudowie. Korpus ze stopu ma tylko 9,9 mm grubości i ma pojemność 5000mAh.

Dziś Xiaomi zaprezentowało ten produkt, a już jutro w chinach ma zacząć się sprzedaż tego banku ...
Czytaj więcej : Xiaomi Powerbank 5000mAh do kupienia w Chinach za 8$ | Wyświetlone : 3017 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Galaxy s3 chiński, jak wgrac soft

Witam, wygląda na to ze jestem strasznym jeleniem i kupilam na allegro tel który mial być oryginalnym s3 a okazał się chińska podrobka.
Wiem ze wielu takich ale nie w tym rzecz. Probowalam zrobić twardy reset telefonu nieswiadoma tego ze soft jest chiński no i udało mi się telefon "wykończyć". Nie daje się włączyć świeci się napis inicjujący Samsung sIII i tyle....
Da się cos z tym zrobić, jakoś soft zreanimowac? Serwis oczywiście twierdzi ze ...
Czytaj więcej : Galaxy s3 chiński, jak wgrac soft | Wyświetlone : 1729 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Meizu MX4 z Ubuntu Touch OS

Już rok temu było słychać o planach uruchomienia telefonu Meizu pracującego pod kontrolą Ubuntu, teraz dopiero poznaliśmy datę uruchomienia.

Obrazek
Meizu i Canonical podpisali dzisiaj porozumienie na bazie którego, w Styczniu 2015 roku na rynek trafi MX4 na bazie Ubuntu Touch.
Prawdopodobnie nie będzie to czysty Ubuntu Touch, a mix UT oraz FlyMe OS. Wobec czego możemy się spodziewać czegoś z UI FlyMe OS i możliwościami Ubuntu Touch. Na razie nie wiadomo na który telefon ...
Czytaj więcej : Meizu MX4 z Ubuntu Touch OS | Wyświetlone : 2227 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Huawei Honor 3c czy podróbka?

Chciałbym kupić ten telefon i mam pytanie czy to podróbka? http://www.aliexpress.com/item/Original ... 0-IPS-MTK6 592-Octa-Core-Smart-Mobile-Phone/2045013736.html
Czytaj więcej : Huawei Honor 3c czy podróbka? | Wyświetlone : 1922 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Nowy tablet Xiaomi za 100$ w Chinach

Już od dłuższego czasu krążą plotki o nowym tanim tablecie Xiaomi ze wsparciem LTE.

Obrazek

Urządzenie o nazwie kodowej Xiaomi 2014811 otrzymało zgodę, aby trafić do sprzedaży w Chinach. Nowy tablet Xiaomi będzie mógł połączyć się z sieciami GSM, WCDMA, TD-LTE i FDD-LTE. To sprawia, że ​​ten nowy tablet będzie bardziej pożądany niż obecny MiPad który obsługuje tylko WIFI.

Z przecieków wiadomo że tablet będzie miał 9.2-calowy wyświetlacz 720p , procesor Snapdragon 410, 1GB RAM, ...
Czytaj więcej : Nowy tablet Xiaomi za 100$ w Chinach | Wyświetlone : 2265 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Elephone P6000 - Pierwsze specyfikacje

Obrazek

Obrazek

Niektóre specyfikacje telefonu P6000 zostały już ustalone. Według sondy cen na forum elephone, większość konsumentów przyjmie cenę tego telefonu od 170USD do 190USD.
Narazie wiadomo że :
     64-bitowy ekran smartfonu będzie zawierać wyświetlać HD, 2GB pamięci wewnętrznej oraz 16GB pamięci telefonu. Będzie zasilany przez MTK 6732, 4G SoC. Poza tym, telefon jest w technologii CMA, można łatwo zarządzać pamięci wewnętrznej(cokolwiek to znaczy...), będzie posiadał aparat 13MPx . Co do oprogramowania, będzie prawdopodobnie posiadał ...
Czytaj więcej : Elephone P6000 - Pierwsze specyfikacje | Wyświetlone : 2173 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

WCDMA 850/2100

Witam

Chce kupić córce fona, jej wymagania: biały :) 5'' do ok.100$ aparat tył 5-13, przód min. 2
Wybrała sobie kilka:
Elephone P6i http://www.aliexpress.com/item/Original ... 79647.html
Doogee Voyacer2 DG310 http://www.aliexpress.com/item/in-stock ... 57874.html
Mijue M680 http://www.aliexpress.com/item/Mijue-M6 ... 51424.html (batka 3500 ?)
Uhappy UP520 http://www.aliexpress.com/item/Original ... 15869.html

Pisze w nich zazwyczaj WCDMA 850/2100MHz, ...
Czytaj więcej : WCDMA 850/2100 | Wyświetlone : 1660 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Nie działa dioda LED

Witam,
po wgraniu MIUI przestała działać dioda LED, tzn nie świeci się podczas ładowania, oraz jeśli przychodzi SMS lub jest nieodebrane połączenie. Jest na to jakiś sposób?

Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Nie działa dioda LED | Wyświetlone : 1797 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

[Recenzja] OnePlus ONE

Witam

Poniżej krótka recenzja telefonu OnePlus ONE.

Intro:

Opisywane telefon w wersji 64GB sandstone black na rynek EU, czyli z 2 latnią gwarancją. Cena 309 EUR (+ koszt wysyłki z DE do PL). Od zamówienie do otrzymania telefonu czekałem ok 7 dni.

Specyfikacja techniczna:
https://oneplus.net/one#specifications

Zawartość paczki:
Dostajemy 2 paczki, 1 z telefonem, kablem usb i pinem do Sima, oraz 2 z ładowarką w wersji EU.
Obrazek

Powiem tutaj, ...
Czytaj więcej : [Recenzja] OnePlus ONE | Wyświetlone : 7996 | Odpowiedzi : 9 | Dział : OPPO, OnePlus

Doogee DG 800 Valencia - pytanko.

Witam, odrazu chciałbym przeprosić jeśli to jest zły dział i o przeniesienie do innego działu jeśli jest taka potrzeba.

Otóż mam Doogee DG 800 Valencia i mam taki problem, otóż nie moge zmienić kolejności muzyki, tak muzyki :) Jest to dla mnie ważne.
Otóż mam muzyke a,b,c,d i chciałbym ,aby muzyka d była na pierwszym miejscu, tzw. d,a,b,c itd. mam nadzieję, że zrozumiecie :) A w Doogee właśnie nie mogę tego zrobić, mam androida 4.4.2 ...
Czytaj więcej : Doogee DG 800 Valencia - pytanko. | Wyświetlone : 1615 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570