Teraz jest 30 kwi 2025, o 00:24

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Obsługa Tapatalka

Witam czy może ktoś takowy poradnik zrobić najlepiej jako video.
Chciałbym w pełni korzystać z forum prostować według wskazań wytycznych szablonów.
Ale za cholere nie ogarniam tego programu i nie wiem jak skopiować cześć postu z szablonem by uzupełnić w im wymagane dane.

Wysłane z P8
Czytaj więcej : Obsługa Tapatalka | Wyświetlone : 5216 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Poradniki

Vivo Xplay 5S z 6 calowym ekranem 4K i Sanpdragonem 820

Vivo Xplay 5S to 6 calowy phablet z ekranem w rozdzielczości 4K wyposażony w Snapdragona 820. Zapowiada się prawdziwy potwór pod względem wydajności i wielkości.
Obrazek

Vivo Xplay 5S projektowany jest z myślą o zwolennikach dużych wyświetlaczy, smartfon będzie miał 6-calowy ekran rozdzielczości 3840×2160, czyli 4K. Pod dużym ekranem znajdzie się procesor Snapdragon 820, czyli przyszły flagowy chip Qualcomma. Procesor będzie wspomagany przez układ graficzny Adreno 530 i 4GB pamięci RAM . Pamięć wewnętrzna będzie ...
Czytaj więcej : Vivo Xplay 5S z 6 calowym ekranem 4K i Sanpdragonem 820 | Wyświetlone : 2296 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Czy znajdzie się tutaj ktoś zaufany z Buska Zdroju? :-)

Mam problem. Chciałbym kupić coś z OLX z Buska, ale sprzedawca jest strasznie uparty i nie chce mi wysłać tylko odbiór osobisty. Do Buska mam 400 km w dwie strony, a to nie jest rzecz bardzo wartościowa, więc nijak mi się nie opłaca wycieczka.
Oczywiście wcześniej wyśle kasę na to coś i sam zamówię kuriera. Więc proszę tylko o odbiór i zapakowanie do wysyłki.
Znajdzie się ktoś zaufany z Buska, kto mógłby tą rzecz dla ...
Czytaj więcej : Czy znajdzie się tutaj ktoś zaufany z Buska Zdroju? :-) | Wyświetlone : 1453 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

UMi Iron Pro wycenione na niecałe 180$ (160$ z kuponem)

Umi przedstawiło w dniu wczorajszym specyfikacje oraz cenę telefonu UMi Iron Pro, telefon otrzymał całkiem dobrą specyfikację.

Obrazek

5,5 calowy wyświetlacz FHD będzie zasilany baterią 3100mAh, pod maską urządzenia będzie 8-rdzeniowy procesor MT6753, wsparty 3GB pamięci RAM oraz 16GB pamięci wbudowanej RAM. Telefon otrzyma aparat z matrycą 13MP (Sony IMX214) z tyłu oraz na froncie 8MP, co zapewne sprawi sporo frajdy fanom selfi, Iron Pro otrzyma USB typu C oraz potrójny sposób zabezpieczenia telefonu: skaner ...
Czytaj więcej : UMi Iron Pro wycenione na niecałe 180$ (160$ z kuponem) | Wyświetlone : 5633 | Odpowiedzi : 21 | Dział : Nowości

Moja Historia GSM

Piszcie o ile pamiętacie, jakie przewinęły się w Waszym życiu modele telefonów, ale tylko te które były w Waszym użytkowaniu.
Poniżej moja lista:
Philips Diga (rok 1997, reklamowany przez Kasię Kowalską)
panasonic G520
Nokia 3210
siemens c35
siemens s25 (pierwszy kolorowy ekran, posiadał 3 kolory ekranu)
Siemens ME45 (pierwszy model z gprs, wtedy też stworzyłem stronę wap.abcwap.pl
Sony Ericsson T68i (pierwszy kolorowy ekran 256k)
Nokia 3510i
Nokia 7650
sony ericsson p800 ( pierwszy dotykowy ekran) ...
Czytaj więcej : Moja Historia GSM | Wyświetlone : 2727 | Odpowiedzi : 15 | Dział : HydePark

Jak Działa Dual SIM w Samsungu GALAXY S5 i S6?

Witam
Od kilku dni szperam na forum w poszukiwaniu informacji na temat użytkowania tych modeli jako dual sim i jest cała masa sprzecznych informacji.
Na youtube są filmiki na których pokazane jest że w chwili surfowania na sim 1 w necie, w momencie przychodzenia połączenia na sim 2 internet z sim 1 jest pauzowany i można odbierać połączenie.
Natomiast w wielu postach jedni piszą że surfując w necie na sim1 połączenie na sim 2 natychmiast ...
Czytaj więcej : Jak Działa Dual SIM w Samsungu GALAXY S5 i S6? | Wyświetlone : 8724 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dual SIM

ViewSonic V500 problem z wirusami

Witam
Zakupiłem na Alliexspress ViewSonic V500 i po zakupie okazało że niema języka polskiego.Po interwencji u sprzedawcy otrzymałem odpowiedni rom z instrukcją wgrania.Po instalacji pojawił sie język Polski ,i dodatkowe kłopoty .Przy uruchomieniu jakiejkolwiek przeglądarki wpierw przekierowuje mnie na www.apxadtracking.net/iclk/redirect.php? i albo próbuje wymusić sciągnięcie jakiegoś pliku lub przekierowuje mnie na stronę sklepu play.Mimo zaznaczonej funkcji aby nie pobierał z nieznanych źródeł aplikacje same się instalują.Ostatnio nawet pojawiły sie ...
Czytaj więcej : ViewSonic V500 problem z wirusami | Wyświetlone : 2052 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Mlais Smart Watch - W końcu coś z klasycznym wyglądem ?

To była tylko kwestia czasu kiedy to Mlais dołączy do innych marek ze swoim nowym smart zegarkiem no i Mlais faktycznie już niedługo ujawni wiele szczegółów dotyczących swojego zegarka.

Obrazek

Jak na razie co jakiś czas pojawia się mały teas na FB z nowymi zdjęciami tego urządzenia, osobiście już po pojawieniu się pierwszego zdjęcia wiedziałem że chce go mieć ;). Nie wiele wiadomo o jego specyfikacji, wszystko co można powiedzieć o nim to, to że ...
Czytaj więcej : Mlais Smart Watch - W końcu coś z klasycznym wyglądem ? | Wyświetlone : 3414 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Dyskusja o promocjach telefonów

Temat zakładam aby nie spamować działu AKTUALNE PROMOCJE TELEFONÓW który został założony przez fake4r ;), a który skrzętnie sprząta przed "off-topami".

Założenie jest proste macie coś do powiedzenia o telefonie z promocji ?, o sklepie, o tym że aukcja nie działa ? dajecie linka do postu w AKTUALNE PROMOCJE TELEFONÓW i piszecie o co chodzi w ten sposób będziecie mogli się wypowiedzieć, skomentować a zarazem tam nie śmiecić ;).
Czytaj więcej : Dyskusja o promocjach telefonów | Wyświetlone : 814218 | Odpowiedzi : 4685 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Zaydo Pulse - ładne 5,5'' ale bez efektu WoW

Wygląda na to ze neidługo będziemy mieli nowego gracza na rynku telefonów z Chin, Zaydo wkracza na rynek ze swoim telefonem Zaydo Pulse.

Obrazek

Urządzenie to będzie wyposażone w procesor Snapdragon 810 (1.5GHz + 2GHz), wsparty 4GB pamięci RAM oraz 32/64GB pamięci wbudowanej ROM, Zaydo Pulse otrzyma 5,5 calowy ekran o rozdzielczości 1080p (Full HD IPS), 13MP z tyłu (Sony IMX214) zapewne zadowoli niedzielnych fotografów ;), telefon będzie wspierał karty microSD. Niesetety daleko mu do ...
Czytaj więcej : Zaydo Pulse - ładne 5,5'' ale bez efektu WoW | Wyświetlone : 1483 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570