Teraz jest 29 kwi 2025, o 11:37

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

SmartWatch NO.1 z androidem 4.4 i łącznościa 3G

Jeszcze w tym roku zobaczymy kolejny smatrwatch No.1, najnowszy zegarek ma symbol D5

Obrazek

SmartWatch D5, posiada elegancki metalowy korpus, skórzany pasek, wyświetlacz w rozdzielczość 360 x 360 i posiada certyfikat IP65. Inteligentny zegarem ma na swoim wyposażeniu procesor MediaTek MTK6752, 512 MB pamięci RAM, 4 GB pamięci wewnętrznej oraz baterię 450mAh. D5 obsługuje również łączność Bluetooth i 3G za pośrednictwem własnego gniazda karty SIM, a pracuje pod kontrolą systemuAndroid 4.4 KitKat.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
...
Czytaj więcej : SmartWatch NO.1 z androidem 4.4 i łącznościa 3G | Wyświetlone : 1991 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

KitKat 4.4.2 problem z Foldermount

Witam
Czy komus udalo sie skorzystac z tego programu (albo Link2sd) na stockowym romem 4.4.2? Mam telefon Blackview Arrow 4.4.2 stock root SDFix. W przypadku programu foldermount program w analizatorze aplikacji pokazuje wartosc 0KB przy kazdej z palikacji. Gdy wybieram sciezke do folderow to wszystkie sa puste. W przypadku programu Link2sd nie mozna utworzyc skryptu. Czy ktos ogarnal jak prawidlowo postapic by te programy dzialaly? Dodam ze wszystkie standardowe tutoriale i postepowanie zgodnie z nimi ...
Czytaj więcej : KitKat 4.4.2 problem z Foldermount | Wyświetlone : 1517 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Mi 4 - dziwna wibracja

Witam. W dniu dzisiejszym otrzymałem swojego nowego mi 4. Przy pierwszym użyciu zaniepokoiła mnie bardzo wibracja przy dotykaniu trzech dolnych klawiszy. Jest ona taka chaotyczna, jak by coś w środku zgrzytało albo było uszkodzone. No chyba że to tak ma być... Proszę użytkowników tego telefonu o wypowiedź w tej sprawie.
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 4 - dziwna wibracja | Wyświetlone : 1653 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Nowy telefon Bluboo X9 już w grudniu

Bluboo Xtouch i XFire są już rozpoznawane wśród forumowiczów, tymczasem ta młoda firma zaprezentowała nowy telefon, mowa o Bluboo X9
Obrazek

Obrazek

Telefon może spodobać się zwolennikom mniejszych urządzeń, bowiem posiada on 5 calowy wyświetlacz FHD dostarczony przez LG, który pokryty będzie zakrzywionym szkłem 2.5D, Asahi Glass. Producent chwali się też czytnikiem linii papilarnych , który potrzebuje zaledwie 0.3 s na skanowanie. Ponad to telefon posiada 3GB pamięci RAM, metalowa ramkę, tylna pokrywę ma być ...
Czytaj więcej : Nowy telefon Bluboo X9 już w grudniu | Wyświetlone : 2119 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

ZenFone Max ZC550KL - czyli 5000mAh od Asus'a

Obrazek

ZenFone Max ma nas zachwycić przede wszystkim akumulatorem - to jest pewne. ;-)

ASUS pokusił się o zastosowanie akumulatora o pojemności 5000 mAh, który według producenta podtrzyma urządzenie w trybie czuwania przez 38 dni, pozwoli na przeglądanie internetu z wykorzystaniem WiFi przez 32.5 godziny lub odtworzy wideo przez 22.6 h. Jeśli powyższe dane, okażą się realne, to mamy tutaj do czynienia z nie lada długo dystans ...
Czytaj więcej : ZenFone Max ZC550KL - czyli 5000mAh od Asus'a | Wyświetlone : 1556 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Ramos R9 - kolejny "Full Metal" smartfon

Marka Ramos jakoś nie bardzo jest znana i w sumie nie można się dziwić, jedyny model o jakim można było usłyszeć (MOS1 Max) nie specjalnie wyróżnił się na tle konkurencji.

Obrazek

Ramos postanowił być trendy i zrobił/robi telefon z czytnikiem linii papilarnych oraz metalową obudową, wygląda również że stylizowano się podczas tworzenia go, na iPhone 6. Nie jest znana jeszcze dokładna specyfikacja tego telefonu, można jedynie znaleźć informację o wyspekulowanym rozmiarze ekranu ( 5.2 calowy ...
Czytaj więcej : Ramos R9 - kolejny "Full Metal" smartfon | Wyświetlone : 1566 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Letv x600 - wybor romu

Temat jest dosc dlugi , ceizko znalesc informacje o romach .

Czy ktos moze polecic tutaj rom w ktorym sprawnie wszystko dziala ? Ostatnie co przeczytalem to na 008s nie dzialaja mmsy w orange.... czy na 007s wszystko jest ok. Telefon bedzie uzytkowala dziewczyna... i nie musi byc super hiper , byle wszystko dzialalo i robilo ladne zdjecia
Czytaj więcej : Letv x600 - wybor romu | Wyświetlone : 214737 | Odpowiedzi : 1883 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Smartfon ~650 zł Huawei P8 Lite vs Xiaomi Redmi Note 2

Cena (bez VAT): 700 zł
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: od 4,5 cala do 5,7
Ilość RAM/ROM/Procesor: jak najlepsze w tej cenie, żeby android płynnie chodził
Dual/Single sim: obojętnie
Preferowane marki: Xiaomi,Huawei, Meizu
Miejsce zakupu(Polska/Chiny):Polska i Chiny
Wymagania (parametry, funkcje): zależy mi na slocie kart SD

Opis: Zastanawiam się pomiędzy HUAWEI P8 LITE za 650 zł (749 - 100 zł cashback) z Polski https://www.orange.pl/telefonybezumowy/Huawei/Huawei-P8-Lite/Czarny a Redmi Note 2 z Chin za jakieś 135$=540 zł z Chin, tylko tutaj ...
Czytaj więcej : Smartfon ~650 zł Huawei P8 Lite vs Xiaomi Redmi Note 2 | Wyświetlone : 2648 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Paczka polska niemcy a podatek VAT?

Cześć, mam pytanko. Ostatnio kupiłem telefon w Polsce i został do mnie wysłany do Niemiec http://emonitoring.poczta-polska.pl/?nu ... 74916399PL pisałem już tutaj post i osoby powiedziały ze nie będę płacił VAT ani cło bo paczka przemieszcza się w Europie, Unii. To w takim razie jak kupie Xiaomi redmi note 2 od Goldway z Estonii to tez na pewno nie zapłace VAT?
Czytaj więcej : Paczka polska niemcy a podatek VAT? | Wyświetlone : 1430 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Konkurs: Ulefone Paris (Wpisy uczestników)

KONKURS Ulefone Paris i inne nagrody do wygrania.

Zapraszam do udziału w konkursie organizowanym przez producenta telefonów http://ulefone.com i forum o chińskich telefonach i zakupach z Chin w którym do wygrania będzie smartfon Ulefone Paris i inne nagrody pocieszenia jak powerbank xiaomi, Wi-Fi UAB Xiaomi, Latarka, zestaw wkrętaków precyzyjnych, Lampka Led USB Xiaomi, Karta pamięci MicroSD 16GB, Tuner TV USB DVB-T
Obrazek

W tym temacie mogą brać udział użytkownicy ...
Czytaj więcej : Konkurs: Ulefone Paris (Wpisy uczestników) | Wyświetlone : 7016 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Konkursy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570