Teraz jest 29 kwi 2025, o 15:58

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Co planujesz kupić w 2016r ?

Nowy rok zbliża się wielkimi krokami, a wraz z nim nowe plany i marzenia. Podzielcie się proszę waszymi planami zakupowymi na przyszły rok.

Obrazek

Nie tylko telefonami człowiek żyje, zapewne macie jakieś plany dotyczące zakupów z Chin. Ja na przykład rozważam zakup kolejnego drona i myślę nad elektrycznym skuterem utrzymującym równowagę "Balance Scooter " Na stronie Gearbest są noworoczne promocje gdzie poza Mi Bandami za 10$ jest wiele projektorów, inteligentnych zegarków, Balance Scooter, czy sportowych ...
Czytaj więcej : Co planujesz kupić w 2016r ? | Wyświetlone : 5773 | Odpowiedzi : 35 | Dział : Nowości

Sklep Play

Czy ktos wie skad mozna pobrac sklep play?
Czytaj więcej : Sklep Play | Wyświetlone : 2598 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Fotopułapka z Chin.

Czy ktoś zamawiał z tego kraju fotopułapki. Ja zastanawiam się nad Suntekiem HC300m. W porównaniu do naszych parametry ma wysokie a cena niska.
Zastanawiam się tylko czy będą działać te mmsy - na jakiś to działa pasmach i jak będzie z jej zasięgiem- bo jak wiadomo nie będzie ona używana w mieście tylko w lesie a tam z tym zasięgiem jest różnie..
Ewentualnie jeśli ktoś poleciłby inną fotopułapkę z możliwością MMS -jestem jak najbardziej zainteresowany. ...
Czytaj więcej : Fotopułapka z Chin. | Wyświetlone : 5505 | Odpowiedzi : 10 | Dział : HydePark

ZOPO Speed 8 godny następca Speed 7?

Seria telefonów Speed to bardzo udane modele, nowy telefon ZOPO Speed 8 zapowiada się równie dobrze, pomimo tego że nie jest jeszcze za wiele o nim wiadomo.

Obrazek

ZOPO’s Speed 8 otrzyma dziesięcio-rdzeniowy procesor Helio X20, wsparty 4GB pamięci RAM, pewne jest też, że telefon otrzyma skaner linii papilarnych, można również się spodziewać, że będą to bardzo ładny telefon ( patrząc na poprzednią serię Speed 7), oby tylko cena była rozsądna bo Speed 7 do ...
Czytaj więcej : ZOPO Speed 8 godny następca Speed 7? | Wyświetlone : 1617 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Ulefone Power z baterią 6050mAh od 10 stycznia.

Ulefone dzisiaj oficjalne wydał nowy telefon adresowany dla użytkowników intensywnie korzystających z telefonów, chodzi o Ulefone Power z baterią 6050mAh.
Obrazek

Wyposażony w baterię pojemności 6050mAh , 5,5-calowy Ulefone Power został dzisiaj oficjalnie zaprezentowany, wyceniony został na 209.99 $. Pierwsze pogłoski o telefonie pojawiły się pół roku temu, co przez ten czas się zmieniło? Telefon wedle firmy ma być rywalem Gionee M5 Plus wycenianego na USD390

Litowo-polimerową Bateria Sony o pojemności 6050mAh, ma pozwolić na ...
Czytaj więcej : Ulefone Power z baterią 6050mAh od 10 stycznia. | Wyświetlone : 4294 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Nowości

Xiaomi planuje dwa nowe telefony

Xiaomi nie zwalnia tempa, po premierze Redmi Note 3 na premierę czeka flagowiec Mi5, a tymczasem firma ubiega się o koncesje na dwa kolejne telefony. Jak sądzicie, czy to seria Redmi czy MI ?

Xiaomi planuje wprowadzić do sprzedaży dwa nowe modele telefonów o nazwach kodowych Mi 2015811 oraz Mi 2015812.
Obrazek

Xiaomi Mi 2015811 będzie posiadał w 5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 1280 x 720 pikseli pd którym znajdziemy ośmiordzeniowy procesor o częstotliwości taktowania 1,5GHz ...
Czytaj więcej : Xiaomi planuje dwa nowe telefony | Wyświetlone : 1607 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Smartwatch Bluboo Xwatch w lutym trafi do sprzedaży.

Chiński producent Bluboo systematycznie wypuszcza na rynek nowe urządzenia mobilne, po serii telefonów przyszła pora na inteligentny zegarek. Bluboo Xwatch bo o nim mowa adresowany jest dla ludzi uprawiających sport.
Obrazek

Specyfikacja Xwatch przedstawia się następująco:
CPU: MT2601 1.2GHz
Pamięć: 512 MB pamięci RAM, 4GB ROM
Wyświetlacz: 1.3 cala, 360 oncell, ekran Retina (lepiej niż MOTO 360, podobnie jak Huawei Watch)
Dotyk: Multi-touch
System operacyjny: Android
Bateria: bateria polimerowa 480mAh
Grubość: tylko 9.8mm (MOTO 360: ...
Czytaj więcej : Smartwatch Bluboo Xwatch w lutym trafi do sprzedaży. | Wyświetlone : 1736 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Meizu m2 zmiana wersji Chińskiej na international

Cześć

Krótki poradnik jak zmienić identyfikator meizu na wersje international. Dzięki temu można wygrywać romy z literą I na końcu, jest to system z wieloma językami w tym z Polskim. Dodatkowo jest już zainstalowany sklep Play.

Link do pliku chid.sh: https://drive.google.com/file/d/0B9FQ_L ... RNakk/view
link do 4.5.3I: https://drive.google.com/file/d/0B6m6Tv ... p6UWs/view
reszta aplikacji jest w instrukcji o Spolszczeniu

1. Potrzebny jest root, busyboox, superSU ,terminal ...
Czytaj więcej : Meizu m2 zmiana wersji Chińskiej na international | Wyświetlone : 11406 | Odpowiedzi : 43 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Mediatek Helio x20 zauważony w Geekbench

Podczas gdy główni rywale Mediateka przygotowują nowe chipy Snapdragon 820 i Exynos 8890 a za rogiem jest już Kirin 950, Mediatek przetestował swój chip w popularnym benchmarku Geekbench. Nie jest tajemnicą, że 10-rdzeniowy procesor będzie wydajny, ale czy ktoś mógł spodziewać się tak dobrego rezultatu?

Obrazek

Wyniki nie pozostawiają złudzeń: dla single core jest to 2094 podczas gdy wynik multi core wynosi 7037 czyniąc chip Helio x20 obecnie jednym z najwydajniejszych mobilnych procesorów.
Można wysnuć ...
Czytaj więcej : Mediatek Helio x20 zauważony w Geekbench | Wyświetlone : 3141 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

UMi Zero 2 ze skórzanymi pleckami, Helio X20 i 4GB RAM

Wielu z was wyczekuje telefonu UMi Zero 2 który to miał posiadać drugi wyświetlacz e-ink na tylnym panelu, podobne jak rosyjski YotaPhone. Jednak producent porzucił ten projekt i postanowił wykończyć tył telefonu skórą jak w LG G4.
Obrazek
Wczoraj poznaliśmy dokładną specyfikację telefonu UMI, która stawia telefon na górnej półce. Telefon wyposażony będzie w 10-rdzeniowy procesor Helio X20 od MediaTek, 5,2-calowy wyświetlacz AMOLED o rozdzielczości 2560x1440 pikseli który dostarczy Samsung, 4 GB pamięci RAM, 64 ...
Czytaj więcej : UMi Zero 2 ze skórzanymi pleckami, Helio X20 i 4GB RAM | Wyświetlone : 3247 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570