Teraz jest 15 sie 2025, o 17:13

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Z jakiego banku najlepiej wysyłać przelewy dolarów do Chin ?

Jako że jestem przed moim pierwszym importem chciałbym podpytać o kwestię przelewu pieniędzy na konto do Chin.
W jakim banku najprościej i najtaniej będzie wysłać przelew w USD?
Czytaj więcej : Z jakiego banku najlepiej wysyłać przelewy dolarów do Chin ? | Wyświetlone : 1895 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Jak utworzyć sieć Wifi (podłączenie routera do modemu)

Witajcie,
Zacznę od początku.
Dostawcą mojego internetu jest Inea. Niestety do mojego pakietu dostałem do użytkowania tylko modem (za router trzeba dopłacić zdaje się 5 zł. miesięcznie).
Z informacji na stronie operatora wynika, że jeśli masz swój router, to Inea nie pobiera opłaty. No i właśnie tak się złożyło, że router mam, a jeśli nie muszę go nawet kupować, to szkoda mi tych 5 zł miesięcznie (niby niewiele, ale rocznie to 60 PLN, a po ...
Czytaj więcej : Jak utworzyć sieć Wifi (podłączenie routera do modemu) | Wyświetlone : 2977 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Komputery i internet

25 maja zadebiutuje quadcopter Xiaomi

Ktoś chętny na quadcopter Xiaomi z dobrą kamerą? Niestety dron będzie stosunkowo drogi, jego cena może przekroczyć 2400zł.

http://gadzet.telchina.pl/quadcopter-xiaomi-25-maja/
Xiaomi jest znane z produkcji smartfonów, ale coraz śmielej firma wchodzi na inne rynki nowych technologi. Do dużej gamy produktów już 25 maja dołączy quadcopter Xiaomi.
Obrazek
Jednym z sekretów sukcesu Xiaomi jest dywersyfikacja produktów. Firma zaczęła karierę od Systemu MIUI , następnie zajęła się produkcją telefonów komórkowych, a obecnie ...
Czytaj więcej : 25 maja zadebiutuje quadcopter Xiaomi | Wyświetlone : 1680 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Telefon z GPS

Posiadam telefon z procesorem mtk6572, bez internetu nie ma możliwości aby złapał sygnał satelity.
Chciałem go zmienić na coś taniego, tak do 50$ ale z normalnie działającym gpsem, bez konieczności włączania internetu do złapania sygnału.

Interesuje mnie blackview a5 z mtk 6580. Czy w nim gps działa normalnie?

Tapatalk
Czytaj więcej : Telefon z GPS | Wyświetlone : 3423 | Odpowiedzi : 20 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Moto G4 Plus specyfikacja oraz cena telefonu ujawniona

Motorola zapowiedziała już oficjalnie swoje dwa nowe modele telefonów Moto G4 oraz Moto G4 Plus na rynku w Meksyku oraz Indiach i trzeba przyznać, że telefon prezentuje się bardzo dobrze.

Obrazek

Telefon wygląda ładnie, chociaż tylna klapka wydaje się być z gumowanego materiału, który zazwyczaj wygląda ładnie, dopóki nie zauważymy że zostaje na nim bardzo wiele śladów po palcach.

Moto G4 Plus otrzyma 5.5-calowy ekran o rozdzielczości 1080p, sercem urządzenia jest ośmio-rdzeniowy procesor Snapdragon 617, ...
Czytaj więcej : Moto G4 Plus specyfikacja oraz cena telefonu ujawniona | Wyświetlone : 1678 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Teclast x80 pro ROOT

Witam poszukuje sposobu na root x80 pro probowalem przez soft z 89pro bodajrze prawie sie udao ale booty sie roznily co prawie uceglilo andka odratowany przez ota przez peceta.... Naprawde jak ktoa zna sposob na roota czy bezpieczny trasnfer przestrzenj dyskowej z win do andka bylbym wdzieczny pozdrawiam

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Teclast x80 pro ROOT | Wyświetlone : 2675 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

szukam gry na androida

Cześć,

szukam gry sieciowej na telefon, najlepiej jakiejś strategii. Istotne jest aby to była gra sieciowa typu Massive Multiplayer Online bo chciałem z dwoma kolegami z pracy pograć wspólnie, aby była tam silna interakcja, czyli że jak będziemy grali razem to możemy się wspólnie wspierać i sobie pomagać. Kolejnym istotnym wymogiem jest to aby nie była ona czasochłonna, aby można było w nią zagrać z doskoku i nie codziennie. Nie mamy czasu siedzieć 24/7 i ...
Czytaj więcej : szukam gry na androida | Wyświetlone : 2492 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Xiaomi zaprezentuje "COŚ" na Google I/O, czyżby Android Box?

W dniu wczorajszym pojawiła się informacja na Twitterze Hugo Barra ( Wiceprezesa Xiaomi ), że Xiaomi pojawi się na Google I/O, nie potwierdził tego, że zaprezentuje coś, ale umieścił zdjęcie, które wskazuje na to że na tym evencie firma Xiaomi coś zaprezentuje.

Obrazek

Z obrazka można wywnioskować, że będziemy mieli do czynienia z TV Box'em, a przynajmniej tak twierdzi spora grupa ludzi, jeśli przeczytać komentarze na kilku znanych portalach tematycznych. Osobiście mam nadzieję, że będzie ...
Czytaj więcej : Xiaomi zaprezentuje "COŚ" na Google I/O, czyżby Android Box? | Wyświetlone : 1561 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Lenovo A3860 potrzebny ROM z PL menu

Wie ktoś skąd ściągnąć ?
Czytaj więcej : Lenovo A3860 potrzebny ROM z PL menu | Wyświetlone : 2312 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Lunety obserwacyjne

Ktoś może zamawiał już z państwa środka lunety obserwacyjne? Co możecie powiedzieć na temat ich jakości w stosunku do ceny?
Czytaj więcej : Lunety obserwacyjne | Wyświetlone : 3582 | Odpowiedzi : 5 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164966 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580