Teraz jest 2 maja 2025, o 15:25

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

rzutnik na świeżym powietrzu

witam,
jestem tu nowy i nie wiem do końca czy o takich rzeczach mogę pisać na tym forum i czy to dobry dział do tego (w razie czego proszę o przeniesienie). Do tej pory z chin kupiłem tylko pokrowce na telefony.
Wymarzyłem sobie korzystać z rzutnika na świerzym powietrzu. Do końca nie wiem co będzie mi potrzebne do tego i czy w ogóle to jest możliwe.
Myślę, że potrzebuję:
1. rzutnik - nie musi być ...
Czytaj więcej : rzutnik na świeżym powietrzu | Wyświetlone : 3329 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Komputery i internet

UMI SUPER Edge

UMI idąc w ślady Elephone S3 (test można przeczytać tu) ma zamiar po wakacjach wypuścić telefon UMI Super Edge, będzie to telefon bez ramek bocznych.

Obrazek
Nowa wersja UMI Super z dopiskiem Edge, jak sama nazwa wskazuje będzie urządzeniem z minimalnymi ramkami lub bez ramek i zakrzywionymi krawędziami wyświetlacza.

Według UMI nowy Super Edge ma być wyposażony w mocniejszy procesor niż w obecnym Super, można się spodziewać Helio X10 lub X20.
Smartfon ma zadebiutować w ...
Czytaj więcej : UMI SUPER Edge | Wyświetlone : 2130 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

jaka navjgacja w discovery v9

Witam, w nowym DISCOVERY V9 zniknęła nawigacja, może ją dziecko odinstalowało, w aplikacjach jej nie ma, skąd mogę ściągnąć taką jak miałem?
podajcie jakiś link. Dzięki
Czytaj więcej : jaka navjgacja w discovery v9 | Wyświetlone : 2296 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Onda v919 jaka karta pamieci?

Witam, posiadam onde v919 air i nie pasuje mi do niego karta pamieci 32gb micro sdhc. Jak probuje ja wlozyc do gniazdka, to nie chce cala sie zmiescic. Tak jakby byla za duza. Ktos moze pomoc? ;)
Czytaj więcej : Onda v919 jaka karta pamieci? | Wyświetlone : 1721 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Elephone S7, nadchodzi kolejny bezramkowy telefon

Elephone chyba opanował proces produkcji bezramkowych telefonów. Dopiero co zakończyłem test Elephone S3, a firma zapowiedziała już kilka nowych telefonów z zakrzywionym szkłem. Najnowsze dzieło to Elephone S7.
Obrazek

Najnowsze dzieło inżynierów Elephone będzie wyposażone w podwójne zakrzywione szkło, czyli podobnie jak w S3,ale przybędzie mu mocy pod maską dzięki procesorowi Helio X20.

Najprawdopodobniej będzie kilka wariantów telefonu w przedziale cenowym od $ 99,99 $ 189,99. Ale cena 100 dolarów nie zagwarantuje nam procesora Helio ...
Czytaj więcej : Elephone S7, nadchodzi kolejny bezramkowy telefon | Wyświetlone : 2533 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Jakie gsm dla 2g i 3g i 4g w polsce

Witam
Prosił bym o zestawienie dla 2g i 3g i 4g jakie powinny mieć telefony z chin by działać bez problemu w mieście jak i poza miastem w kraju zwanym Polską.
Czytaj więcej : Jakie gsm dla 2g i 3g i 4g w polsce | Wyświetlone : 2429 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Oukitel K10000 - ustawienia MMS

Witam,
po przywróceniu ustawień nie mogę wysyłać wiadomości mms. SMS, internet działa rewelacyjnie lecz brak mozliwości wysyłania MMS. APN starałem się ustawić zgodnie z tym samym co mam w LG G2 ustawione ale dalej nie działa :-( ktoś ma jakiś pomysł?
Czytaj więcej : Oukitel K10000 - ustawienia MMS | Wyświetlone : 1710 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Eachine M1 aparat problem

Witam mam problem z aparatem w Eachine M1 od pewnego czasu tylni aparat przestał działać aplikacja od aparatu włącza się ale jest tylko czarne tło zdarza się że się nawet zawiesza wyświetla się że nie można połączyć się z aparatem .Przedni aparat też przestał działać .Myślę czy by nie spróbować wgrać jeszcze raz rom nei wiem jednak czy warto . Może ktoś wie dlaczego aparat nie chce działać.
Czytaj więcej : Eachine M1 aparat problem | Wyświetlone : 1590 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Program graficzny pod filmik animowany

Potrzebujemy zrobić kilku min filmik animowany + podkład lektorski. Jaki soft sprawdzi się najlepiej? Chodzi o przedstawienie pewnej usługi w łatwy i zrozumiały sposób dla użytkowników.
Czytaj więcej : Program graficzny pod filmik animowany | Wyświetlone : 1611 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

OnePlus 3 w czerwonym kolorze i z aktualizacją OTA

OnePlus nie zadebiutował bez błędów w oprogramowaniu, ale producent wypuści w najbliższych dniach aktualizację OTA likwidującą największe błędy. Na rynku pojawi się też czerwona wersja telefonu.

http://gadzet.telchina.pl/czerwony-onep ... zacja-ota/
Nie minęło zbyt wiele czasu od premiery OnePlus 3, a producent zdecydował się wypuścić aktualizację OTA. Pojawi się też telefon w czerwonej wersji kolorystycznej.
Obrazek
Jednym z większych problemów OP3 jest problem z zarządzaniem pamięcią. W poprzedniej wersji oprogramowanie tylko ...
Czytaj więcej : OnePlus 3 w czerwonym kolorze i z aktualizacją OTA | Wyświetlone : 1643 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571