Teraz jest 12 wrz 2025, o 13:41

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Ulefone Power dostanie na dniach aktualizacje do Androida 6

Ulefone zapowiedział że na dniach aktualizacje do androida 6 otrzyma Ulefone Power, telefon z ogromną baterią 6050mAh. Mam nadzieję że to ostatnia zapowiedz aktualizacji.

Ulefone Power na dniach dostanie androida 6, pierwsze zapowiedzi aktualizacji mówiły że będzie to marzec 2016r.
Obrazek
Ulefone ogłosił, że ​​aktualizacja do Android 6.0 Marshmallow dla ich Ulefone Power jest już prawie gotowa, i że nowa partia telefonów Power będzie sprzedawana z zainstalowanym Androidem 6.
Miejmy nadzieję że to już ostatnia ...
Czytaj więcej : Ulefone Power dostanie na dniach aktualizacje do Androida 6 | Wyświetlone : 1451 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Xon24 i Xon24_eu

Czy użytkownicy Allegro o nickach Xon24 i Xon24_eu to ta sama osoba i czy sa wiarygodni?
Czytaj więcej : Xon24 i Xon24_eu | Wyświetlone : 2491 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

VK700X Problem z 3G

Bawiłem się telefonem,przez przypadek coś pokręciłem i za chiny nie mogę tego odkręcić.
Telefon wykrywa tylko 2G.
Pomóżcie, jak to naprawić?
Czytaj więcej : VK700X Problem z 3G | Wyświetlone : 1678 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Ranking antutu zdominowany przez chińskie telefony

Ranking Antutu został zdominowany przez chińskich producentów telefonów, pierwsza 4 to chińczyki, a w TOP 10 są tylko 4 telefony nie wyprodukowane przez chińskie koncerny.

http://gadzet.telchina.pl/chinskie-tele ... -smartfon/
Jeszcze pięć lat temu mało kto wierzył w chiński smartfon z prawdziwym androidem, a dziś w TOP 10 najwydajniejszych telefonów na świecie jest aż 6 urządzeń chińskich producentów.

Obrazek

Dziś już nikogo nie dziwią chińskie telefony z 6GB RAM i wydajnym ...
Czytaj więcej : Ranking antutu zdominowany przez chińskie telefony | Wyświetlone : 1799 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Android 6 w Ulefone U007 za 230zł

Android 6 trafia do coraz tańszych telefonów, Ulefone U007 wyceniony na 230zł jest chyba najtańszym smartfonem z najnowszym androidem na pokładzie.
http://gadzet.telchina.pl/ulefone-u7-z- ... -za-230zl/
Chiński producent telefonów Ulefone zaskoczył wszystkich prezentując Ulefone U007 który trafił do przedsprzedaży za 59.99 dolarów.
Obrazek
Ulefone U007 będzie miał 5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości HD pokryty szkłem Gorilla Glass 3, czterordzeniowy procesor MT6580A taktowany zegarem 1,3 GHz, który wspomagany będzie przez 1 GB pamięci ...
Czytaj więcej : Android 6 w Ulefone U007 za 230zł | Wyświetlone : 2342 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Zopo zapowiada 3 nowe telefony z serii color

ZOPO nie zwalnia tempa, na najbliższe 4 tygodnie zaplanowano premierę 3 nowych telefonów.
http://gadzet.telchina.pl/3-nowe-telefony-zopo/
Chiński producent telefonów Zopo oświadczył dzisiaj, że w przeciągu najbliższych 30 dni wyda 3 nowe smartfony.Obrazek

Te 3 nowe smartfony Zopo będą przedstawicielami serii "color", która charakteryzuje się telefonami budżetowymi i ze średniej półki. ZOPO Speed 8 będzie flagowym telefonem firmy przez najbliższe kilka miesięcy.

Na razie nie znamy pełnej specyfikacji nowych urządzeń, ale z ...
Czytaj więcej : Zopo zapowiada 3 nowe telefony z serii color | Wyświetlone : 1646 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Jak dostarczone są paczki

Tak dostarczona.
Obrazek
A tak wygląda.
Obrazek
Czytaj więcej : Jak dostarczone są paczki | Wyświetlone : 2590 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Humor

Lenovo ZUK bez Cyanogen OS ?

Lenovo ZUK odniósł w zeszłym roku spory sukces, jednym z powodów sukcesu był system Cyanogen OS, jednak wszystko wskazuje że współpraca zbliża się do końca.
Obrazek
Czy ZUK podzieli losy OnePlus i straci oficjalne wsparcie Cyanogen OS? Jest to wielce prawdopodobne. Poprzednio wydawano dwie wersje systemu operacyjnego, ZUI OS na rynek chiński i Cyanigen OS na rynki międzynarodowe. Teraz jednak ZUK Z2 Pro zadebiutował jedynie z ZUI 1.9 OS A co gorsze Lenovo powołało stronę ...
Czytaj więcej : Lenovo ZUK bez Cyanogen OS ? | Wyświetlone : 2030 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

meizu problem z recovery

Witaj padł mi system w moim meizu mx5 mialem obecnie 5.1.5 g tel z chin. Wskoczyła mi jakąś zakladka ( bug- uknowns error sdk) czyli jestem na koncie tel jako gość a nie administrator, bez żadnych możliwości, rootu, przywracania ustawień fabrycznych. Najwiszy problem to to że nie działa mi recovery ( wciskam vol+ power) próbowałem dziesiątki razy nie odpala sie jaką może być tego przyczyną? Jak mogę zmienić system żeby sie pozbyc tej zakladki? Wszystkie ...
Czytaj więcej : meizu problem z recovery | Wyświetlone : 2521 | Odpowiedzi : 11 | Dział : ROMy i Modyfikacje

[Poszukuje] Rom do Lenovo warrior S8

Siemka :)

Tak jak w temacie poszukuje roma do mojego lenovo. Telefon chodzi tragicznie i jest bardzo niewydajny. Najlepiej by było gdyby był w języku polskim :) Z góry dziękuję :D
Czytaj więcej : [Poszukuje] Rom do Lenovo warrior S8 | Wyświetlone : 2366 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165001 • Liczba wątków: 5377 • Liczba użytkowników: 39583