Teraz jest 3 maja 2025, o 15:52

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Leagoo T1 Plus. Metalowy, skaner odcisków, 3GB RAM za 430zł

Metalowa obudowa, skaner odcisków palca i 3GB RAM za 430zł ! Leagoo T1 Plus jest też ładnym telefonem. Czy warto nabyć telefon mniej znanej marki ?

http://gadzet.telchina.pl/leagoo-t1-plu ... y-telefon/
LEAGOO to marka niemal nieznana, nawet wśród czytelników forum o chińskich telefonach. Jednak w sieci można znaleźć opinie o dobrej jakości telefonów LeaGoo. Nowym produktem jest ładny, stylowy Leagoo T1 Plus.
Obrazek

Leagoo T1 Plus ma atrakcyjny wygląd, który zwłaszcza ...
Czytaj więcej : Leagoo T1 Plus. Metalowy, skaner odcisków, 3GB RAM za 430zł | Wyświetlone : 1816 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Pytankow sprawie kamery

http://www.aliexpress.com/item/Hot-sale ... .72.C5KQd3

kupiłem te kamerkę ogólnie super jak za te cenę, ale nie chodzi o to podłączam pod laptopa kablem nie widzi jej i nie wiem jak zrobić upgrade mało na necie o tej kamerce , jakieś pomysły co i jak ktoś miął styczną z nią ?
Czytaj więcej : Pytankow sprawie kamery | Wyświetlone : 2364 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

LeECo bezramkowy wyświetlacz 4K i podwójna kamera z tyłu.

LeEco z bezramkowym wyświetlaczem 4K, Koncepcja nowego telefonu zapowiada piękne , innowacyjne urządzenie z procesorem Snapdragon 821 i minimum 4 GB pamięci RAM, podwójnym aparatem z tyłu i USB typu C

http://gadzet.telchina.pl/leeco-z-bezra ... laczem-4k/
LeEco opublikował rendery smartfona z wyświetlaczem 4K który pozbawiany jest ramek i to nie tylko bocznych, zrezygnowano też z górnej belki. Koncepcja telefonu ma najlepszą proporcję wyświetlacza do całości przedniego panelu z pośród wszystkich obecnie ...
Czytaj więcej : LeECo bezramkowy wyświetlacz 4K i podwójna kamera z tyłu. | Wyświetlone : 2334 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Banggood.com Kupony zniżkowe

Cenę zakupu w sklepie Banggood.com można obniżyć za pomocą punktów oraz kuponów. Jak zdobyć punkty w Banggood.com dowiesz się tu. Można też otrzymać do 7% zwrotu kwoty wydanej na zakupy w Banggood.com

W tym temacie podajemy tylko kupony zniżkowe na ofertę ze sklepu Banggood.com

Najpierw kilka kuponów zniżkowych ogólnego stosowania.

5% rabatu na dowolne artykułu Kody: 5bf7bb, edb44d, 533876, e7e744, cc9ec5, 25d342

15% upustu na nowości w sklepie, kod: NEWS15 ważny do odwołania

10% ...
Czytaj więcej : Banggood.com Kupony zniżkowe | Wyświetlone : 17607 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Banggood.com

Kto ma konto na audiostereo?

Mam prośbę do osoby która ma konto na forum audiostereo.
Czytaj więcej : Kto ma konto na audiostereo? | Wyświetlone : 1676 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Przełączanie kart SIM

Witam,

Szukam informacji jak wygląda przełączanie karty do rozmów i do danych oraz trybów sieci na kartach w poszczególnych chińczykach. Czy jest to wygodne czy coś Was wkurza. Jak jest w Waszych telefonach? Szczególnie interesuje mnie Ulefon Power oraz Oukitel K4000 pro, ale inne też. Screeny mile widziane :-)

Skąd taki temat? Często ludzie piszą, że mają kartę A do rozmów, kartę B do netu - ustawią ...
Czytaj więcej : Przełączanie kart SIM | Wyświetlone : 20755 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dual SIM

Vernee MARS z 6GB RAM zadebiutuje w listopadzie

Vrnee już zapowiada kolejny telefon, w listopadzie ma zadebiutować MARS z 6GB pamięci RAM.

http://gadzet.telchina.pl/vernee-mars-6 ... helio-p20/
Vernee zaliczył dosyć udany debiut, po tanim telefonie Thor do sprzedaży trafił już Vernee Apollo Lite, a wkrótce zadebiutuje flagowy Apollo. Tymczasem na jesień planowany jest Vernee MARS.
Obrazek

Firma już zapowiada kolejny telefon, i to nie byle jaki, tylko silny reprezentant telefonów średniej klasy. Na razie nie wiadomo za wiele o ...
Czytaj więcej : Vernee MARS z 6GB RAM zadebiutuje w listopadzie | Wyświetlone : 2145 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Palniki Xenonwe do auta. Szukam D1S. Warto z Chin?

Witam. Potrzebne mi żarniki lub inaczej palniki Xenonowe do BMW 3. W PL cena za 2 sztuki to około 250zł. Wiadoe jest że w Chinach też są ale pytanie czy warto. Kiedyś czytałem artykuł że Chinczyki piszą że oryginał a tak na serio to podróba. Można było to sprawdzić po tym że miały te same numery seryjne. No dobra. Podróba. I co z tego? A no to że podobno niektóre przetwornice wysiadały od razu po ...
Czytaj więcej : Palniki Xenonwe do auta. Szukam D1S. Warto z Chin? | Wyświetlone : 7640 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Akcesoria Rowerowe, motocyklowe i samochodowe

Klawiatura z inteligentnym podświetleniem EleEnterGame 2

Klawiatur dla graczy z inteligentnym podświetleniem EleEnterGame 2

http://gadzet.telchina.pl/klawiatura-dl ... tergame-2/
Kilka tygodni temu Elephone wszedł na rynek sprzętu gamingowego, pierwszym artykułem z nowej linii produktów dla graczy była klawiatura EleEnterGame1. Tymczasem mamy już zapowiedz EleEnterGame 2.Obrazek
Wcześniej firma wydała mysz dla graczy ze zmiennym DPI i podświetlanymi przyciskami. zmieniacza dpi. Tymczasem do sprzedaży wkrótce trafi klawiatura EleEnterGame 2 która będzie posiadała inteligentne podświetlenie RGB. Podświetlenia ma być w ...
Czytaj więcej : Klawiatura z inteligentnym podświetleniem EleEnterGame 2 | Wyświetlone : 1711 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Homtom HT3 Pro - duże zużycie baterii, zmiana ROM'u.

witam, potrzebuje zmienić ROM w telefonie Homtom HT3 Pro. Aktualnie posiadam 5.1 , chciałbym zainstalować 6.1 lecz nie wiem która wersje.
Co do baterii - gdy telefonu nie używam zużycie baterii jest ogromne..
W zakładce "bateria" najwięcej zużywa :
- telefon nieaktywny
- system android
Oba nawet do 50% czasem nawet więcej...
Telefon jest nowy , podobno jest to problem z wersja androida.. Ściągałem mu DS Battery Safer i nic to nie daje.. Bateria ledwo ...
Czytaj więcej : Homtom HT3 Pro - duże zużycie baterii, zmiana ROM'u. | Wyświetlone : 2704 | Odpowiedzi : 3 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571