Teraz jest 2 maja 2025, o 15:20

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Podwójna kamera w telefonie LeEco

Moda na podwójne kamery, LeEco w najbliższym czasie wypuści własny telefon z podwójna kamerą główną
http://gadzet.telchina.pl/nadchodzi-lee ... na-kamera/
Kilka tygodni temu pisałem o telefonie LeEco z podwójną kamerą, wszystko wskazuje że zbliża się premiera telefonu, do sieci wyciekły pierwsze zdjęcia.
Obrazek

Podwójna kamera zastosowana po raz pierwszy przez Huawei zyskuje naśladowców, wiemy że nad takim rozwiązaniem pracuje też Xiaomi, ale LeEco może być szybsze.
Ze zdjęć widać że kamery ...
Czytaj więcej : Podwójna kamera w telefonie LeEco | Wyświetlone : 1528 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Cubot MAX z6 calowym wyświetlaczem.

W ostatnich dniach mamy wysyp telefonów w rozmiarze MAX, do grona producentów fabletów dołączył Cubot, a telefon nazwano oczywiście Max .
Obrazek
xiaomi-f114.html

Cubot Max będzie posiadaj jedynie 6-calowy wyświetlacz, jak wiemy Huawei Honor i Xiaomi zdecydowały się na jeszcze większe rozmiary ekranów.

Cubot Max będzie posiadał ośmiordzeniowy procesor MT6753A wspomagany przez 3 GB pamięci RAM i 32 GB pamięci na aplikacje. Kamera ma 13 Mpix sensor, zaś przednia ...
Czytaj więcej : Cubot MAX z6 calowym wyświetlaczem. | Wyświetlone : 2495 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Dualsim full activ

Który z nowych modeli posiada aktywny dualsim ? Full active czyli obie karty cały czas aktywne , podczas korzystania z jednej druga aktywna i można odbierać połączenie.
Dobrze żeby miał wyświetlacz powyżej 5 " :D
Czytaj więcej : Dualsim full activ | Wyświetlone : 11119 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Honor V8 Max z 6,6-calowym wyświetlaczem 2K

Honor V8 Max będzie bezpośrednim konkurentem Xiaomi Mi Max.
Który z tych telefonów waszym zdaniem warto kupić w chinach, V8 Max czy Mi Max? A może ze względu na rozmiar nie warto na nie spoglądać?

http://gadzet.telchina.pl/1-sierpnia-za ... laczem-2k/

1 sierpnia zadebiutuje Honor V8 Max z 6,6-calowym wyświetlaczem 2K

Dziś wyciekła specyfikacja i ceny najnowszego fabletu Huawei Honor V8 Max. Fablet z 3GB RAM + 32GB ROM wyceniono na 1999 ...
Czytaj więcej : Honor V8 Max z 6,6-calowym wyświetlaczem 2K | Wyświetlone : 1705 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

5 calowy Ulefone Metal

Kolejny Metalowy telefon, tym razem od Ulefone. Podobnie jak Xiaomi Redmi 3 z 5 calowym wyświetlaczem.

http://gadzet.telchina.pl/metalowu-ulef ... m-ekranem/
Dziś światło dzienne ujrzał Ulefone Metal, jak nazwa wskazuje telefon będzie posiadał metalowy korpus wykonany ze stopu magnezowo-aluminiowego
Obrazek
Telefon jest typowym średniakiem, będzie posiadał ośmio-rdzeniowy procesor MT6753, 3 GB pamięci RAM, 16 GB pamięci wewnętrznej, 5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości HD pokryty hartowanym szkłem Gorilla Glass w technologii 2.5D . ...
Czytaj więcej : 5 calowy Ulefone Metal | Wyświetlone : 2118 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Elephone aktualizuje swoje telefony, P8000 z androidem 6.

W ostatnim czasie widać duże wysiłki firmy Elephone zmierzające do odbudowy dobrego wizerunku. Po seri pięknych prawie bezramkowych telefonów, mamy wreszcze wyczekiwane aktualizacje systemu dla starszym modeli. Adnroida 6 dostał Elephone P8000, zaś na P9000 powstał Cyanogen 13

Elephone P8000 dostał zapowiadaną w maju aktualizację do Android 6.0 Marshmallow. To dobry kierunek i pstryczek dla twierdzących że firma porzuca wsparcie po 3 miesiącach od premiery. Obrazek
Aktualizacja oprogramowania nie jest jeszcze dostępna przez OTA i ...
Czytaj więcej : Elephone aktualizuje swoje telefony, P8000 z androidem 6. | Wyświetlone : 3307 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Nowości

Plany Xiaomi mogą Ci się nie spodobać.

Założyciel Xiaomi udzielił wywiadu z którego wynika, że firma zmierza w kierunku segmentu premium. Czy to koniec tanich telefonów Xiaomi ?

http://gadzet.telchina.pl/plany-xiaomi- ... tego-roku/
Współzałożyciel Xiaomi, Liwan Jiang ujawnił plany firmy na drugie półrocze tego roku. Xiaomi skupi się na droższych telefonach high-end, gdzie rentowność jest na znacznie wyższym poziomie niż w bardzo konkurencyjnym segmencie telefonów budżetowych.

Obrazek
Xiaomi ma bardzo dobrą pozycję wśród telefonów budżetowych, w trzy lata ...
Czytaj więcej : Plany Xiaomi mogą Ci się nie spodobać. | Wyświetlone : 3102 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Podwójna kamera w Xiaomui Redmi 4?

Xiaomi Redmi 4 z podwójną kamerą? Chińskie media tak twierdzą, ale moim zdaniem to szukanie rozgłosu, podobnie jak było z bezramkowym MI5

http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-redmi- ... na-kamera/

Podwójne kamery to nowa moda w rynku smartfonów, którą zapoczątkował Huawei P9, dzięki współpracy z renomowanym producentem Leica.
Obrazek
Ostatnie doniesienia mówią, że LeEco przygotowuje telefon z podwójną kamerą, a Xiaomi ma także zamiar wydać telefon z podwójną kamerą.
Tymczasem w sieci opublikowano zdjęcie ...
Czytaj więcej : Podwójna kamera w Xiaomui Redmi 4? | Wyświetlone : 1589 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Xiaomi: 110mln sprzedanych telefonów Redmi

Xiaomi chwali się, że w 3 lata sprzedano aż 110 milionów telefonów ich najpopularniejszej serii REDMI
http://gadzet.telchina.pl/110-milionow- ... mi-3-lata/

Chiński producent telefonów Xiaomi chwali się, że w ciągu trzech lat od debiutu serii Redmi firma sprzedała aż 110 milionów telefonów.
Obrazek

Redmi jest najlepiej sprzedającą się linią telefonów Xiaomi, co nie dziwi, ponieważ są to bardzo tanie telefony oferujący przyzwoitą specyfikację. Sprzedaż napędzana jest głównie przez rynek chiński i ...
Czytaj więcej : Xiaomi: 110mln sprzedanych telefonów Redmi | Wyświetlone : 1469 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Gionee Elife E7 - Fastboot mode - pomocy

Witam, kilka dni temu telefon lekko mi zamókł z powodu silnych opadów chociaż starałem się go chować, niestety po jakimś czasie zaczął sam się ściszać (domyślam się, że woda dostała się pod przycisk) po czym zaczął się przycinać wiec go wyłączyłem i chciałem po jakimś czasie włączyć od nowa - niestety telefon zatrzymuje się na logo startowym Gionee (jak przy normalnym uruchomieniu) lecz z małym napisem w dolnym lewym rogu ekranu Fastboot mode. nie działa ...
Czytaj więcej : Gionee Elife E7 - Fastboot mode - pomocy | Wyświetlone : 2027 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571