Teraz jest 14 sie 2025, o 18:53

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Huawei Mate 9 i Mate 9 Pro Specyfikacja

Huawei Mate 9 będzie wyposażony w 5,9 calowy wyświetlacz 2K z zakrzywionymi krawędziami wyświetlacza z obydwu stron. Pod wyświetlaczem kryje się procesor 960 Kirin wspomagany przez 6GB RAM. Mate 9 Pro zapewnia ogromna przestrzeń na aplikację,wynoszącą aż 256GB . Całość będzie pracowała pod kontrolą Androida 7.0 Nugat
http://gadzet.telchina.pl/huawei-mate-9-specyfikacja/
Huawei Mate 9 i Mate 9 Pro prawdopodobnie już jutro będą miały swoja premierę Berlinie
Obrazek
Już dziś mam częściową specyfikację ...
Czytaj więcej : Huawei Mate 9 i Mate 9 Pro Specyfikacja | Wyświetlone : 1658 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Re: Elektryczne motocykle

Wszystko zależy od wprowadzonego ustawodawstwa. Jeżeli wprowadzą np zakaz wjazdu do centrum dla samochodów spalinowych - albo jeszcze mocniejsze prawo, a więc zakaz poruszania się po mieście pojazdom spalinowym, to pojazdy elektryczne bardzo szybko wrócą do łask. Szczególnie gdy miniaturyzacji ulegnie kwestia przechowywania energii... Tutaj masz interesujący tekst poświęcony temu zagadnieniu: http://kieruj.pl/motocykle-elektryczne- ... az-blizej/

Swoją drogą uważam, ze Polacy, którzy nie mają żadnego koncernu motoryacyjnego mogliby wejść w mniej ...
Czytaj więcej : Re: Elektryczne motocykle | Wyświetlone : 1884 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

LeEco Le S3 na rynek chiński z Helio X20 i 4GB RAM

LeEco Le S3 w wersji na chiński rynek z procesorem Helio X20 i 4GB RAM.
http://gadzet.telchina.pl/leeco-le-s3-wersja-dla-chin/

Podczas amerykańskiego debiutu LeEco firma zaprezentowała dwa telefony, Le Pro 3 oraz Le S3. Co ciekawe, na rynek chiński trafi telefon Le S3 ze zmieniona specyfikacją.
Obrazek
Tym razem specyfikację możemy poznać dzięki benchmarkowi antutu.
Telefon Będzie napędzany procesorem Helio X20 (MT6797) , (wersja na rynek amerykański posiada Snapdragona 652 oraz 3GB pamięci ...
Czytaj więcej : LeEco Le S3 na rynek chiński z Helio X20 i 4GB RAM | Wyświetlone : 1766 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Wybierz nagrody do konkursu,

Kolejna rozdawanka przed nami. będzie 5 nagród od gearbest.com, proszę wybrać dowolne przedmioty z oferty sklepu których łączna wartość nie przekroczy 250$.
propozycje proszę podawać wraz z ceną
Czytaj więcej : Wybierz nagrody do konkursu, | Wyświetlone : 9841 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Konkursy

Weibo ujawnia nowy telefon Elephone

Niewiele czasu minęło od ogłoszenia przedsprzedaży nowych telefonów Elephone (serii R oraz S), a pojawiły się już nowe plotki o kolejnym modelu tej marki.

Obrazek
W serwisie Weibo wypłynęły informacji o nowym modelu Elephone, na renderach widać wyraźnie zakrzywione bezramkowe krawędziowe ekranu. Oczywiście historia uczy, że marka Elephone lubi podrasować swoje zdjęcia koncepcyjne, to też ten brak ramek to tylko pobieżne życzenie.

Telefon ma otrzymać wyświetlacz AMOLED, według informacji podanych w sieci sercem jego będzie ...
Czytaj więcej : Weibo ujawnia nowy telefon Elephone | Wyświetlone : 3356 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Kto procz xiaomi daje częste aktualizacje?

Witajcie,

Mam pytanie, otóż chciałbym zapytać które marki obecnie świadczą wsparcie swoich słuchawek jak Xiaomi?
Oni aktualizują bardzo stare słuchawki nawet, robią to co tydzień jeśli nawet nie oficjalnym kanałem to xiaomi.eu.

Ciekaw jestem jak wygląda sprawa przy innych markach jak np Oppo, LeEco etc.
Rozważam za jakiś czas zmianę tel, Xiaomi miałem dwa, Redmi Note 2 i obecnie Redmi note 3 pro 3/32... :)

Chciałbym spróbować coś nowego, innego.
Czytaj więcej : Kto procz xiaomi daje częste aktualizacje? | Wyświetlone : 4473 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Meizu M5 Specyfikacja ujawniona

Meizu M5 Specyfikacja ujawniona dzięki TENNA
http://gadzet.telchina.pl/meizu-m5-spec ... a-poznana/
MeizuM5 zostanie oficjalnie zaprezentowany 31 października ale już dziś możemy poznać specyfikację urządzenia, ponieważ telefon otrzymał już certyfikat TENAA.
Obrazek

Meizu M5 posiadał będzie korpus wykonany z poliwęglanu, wyświetlacz o rozdzielczości jedynie HD będzie miał przekątną 5,2 cala.
Obrazek
Sercem urządzenia będzie procesor Mediatek MT6750 taktowany zegarem 1.5GHz , będzie on wspierany kilkoma wariantami pamięci, 2GB, 3GB, a najlepszy model ...
Czytaj więcej : Meizu M5 Specyfikacja ujawniona | Wyświetlone : 2829 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

OnePLus 3T nadchodzi w wyższej cenie

OnePlus 3T , zmodernizowany 1+3 podrożeje o około 80 dolarów.
http://gadzet.telchina.pl/oneplus-3t-cena/
OnePLus zdobył sobie duże uznanie wśród użytkowników na całym świecie,wszystko wskazuje że firma chce przedłużyć młodość tego telefon wypuszczając na rynek zmodernizowana wersję OnePlus 3T.
Obrazek

Chińskie media obiegła plotka, że OnePlus 3T może być o 80 dolarów droższy niż obecny OnePlus 3. Jego cena może finalnie oscylować wokół 480 dolarów, Zaś na chińskim rynku cena ma wynosić ...
Czytaj więcej : OnePLus 3T nadchodzi w wyższej cenie | Wyświetlone : 1638 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Maszynka do golenia

Witam nie znalazłem podobnego tematu. Może ktoś polecić warto uwagi w cenie tak do 20 dolców maszynkę do golenia

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Maszynka do golenia | Wyświetlone : 4779 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Samsung S6 Edge - masakra

Hej, poniższe jest jako ciekawostka.
Przedłużałem umowę z Orange (telefon służbowy), dziś przyjechał do mnie nowiutki S6 Edge w kolorze czarnym. Fabrycznie zapakowany, naklejki, folie itp na bank nie otwierany.
No i jestem w szoku bo telefon jest fabrycznie niesprawny, nie działa nie da się go uruchomić... masakra bo jak można sprzedać takie badziewie za taką kasę... telefon marki premium za ponad 2 tysie, a fabrycznie nowy jest uceglony! Dla mnie masakra! Teraz będę się ...
Czytaj więcej : Samsung S6 Edge - masakra | Wyświetlone : 4877 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164966 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580