Teraz jest 12 maja 2025, o 12:16

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Telefon laguje podczas pisania w google

Podczas pisania w wyszukiwarce Google strasznie laguje klawiatura. Nie będę pisał jaki telefon bo zaraz znowu ktoś przeniesie temat. Napiszę tylko że dzieje się to na dwóch, jeden ma 1gb ram drugi 3gb tam. Podczas pisania SMS czy w Tapatalka nie ma tego problemu. Nie pomaga zmiana przeglądarki czy klawiatury. Po przywróceniu ustawień fabrycznych po kilku godzinach jest tak samo. Może coś w opcjach?

Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Telefon laguje podczas pisania w google | Wyświetlone : 2162 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęsliwego Nowego Roku

Obrazek
Niech magiczna moc
Wigilijnego Wieczoru
przyniesie spokój i radość.
A Nowy Rok obdaruje
pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
oraz Szczęśliwego Nowego Roku życzy
ekipa Telchina.pl
Czytaj więcej : Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęsliwego Nowego Roku | Wyświetlone : 7328 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Smartwatch NO.1 G3+ z obrotową tarczą.

Smartwatch No.1 G3+ z obrotową tarczą na kopercie. Rozwiązanie ułatwia nawigację po menu zegarka.
http://gadzet.telchina.pl/smartwatch-no ... wa-tarcza/
Smartwatch No.1 G3+ będzie zaktualizowaną wersją testowanego No.1 G3 Co się zmieniło?
Obrazek

Główną zmianą jest obrotowy pierścień na kopercie zegarka, dzięki czemu w wygodny sposób można poruszać się po menu, bez dotykania i zasłaniania ekranu.
Na filmie poniżej można zobaczyć jak działa ta funkcja.
https://www.youtube.com/watch?v=UOlNm_zS5qI

Ponadto Smartwatch No.1 obsługuje takie funkcje ...
Czytaj więcej : Smartwatch NO.1 G3+ z obrotową tarczą. | Wyświetlone : 1545 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Android Pay i płatności poprzez NFC

Jak w temacie, jestem posiadaczem jednego z wielu chińskich telefonów, konkretnie Nomu S30. Niezależnie jednak od marki i modelu, wiele z naszych telefonów po prostu nie jest aprobowanych przez googlową aplikacje Android Pay. Problem dotyczy nie tylko samej aplikacji lecz również NFC, które nie da się skonfigurować do płatności.
Moje pytanie to czy istnieje jakieś obejście tego problemu? Jeśli tak to jakie? Inna aplikacja? Modyfikacja AP? Może jakieś inne rozwiązania? Z góry dzięki za wszelką ...
Czytaj więcej : Android Pay i płatności poprzez NFC | Wyświetlone : 2106 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Futurystyczna prezentacja dokonań Xiaomi

Produkty Xiaomi w futurystycznej reklamie. Firma produkuje szeroki wachlarz różnych artykułów, na telefonach zaczynając, a kończąc na szczoteczkach do zębów.

http://gadzet.telchina.pl/produkty-xiaomi-w-reklamie/
Xiaomi znane jest głownie z produkcji smartfonów, tymczasem firma produkuje artykuły z różnych dziedzin naszego życia.
Obrazek

Firma Xiaomi na zakończenie roku zaprezentowała prezentujący dorobek i kierunek w którym zmierza firma. W filmie aktorzy poruszają się jak roboty, zaś produkty które produkuje firma są odbierane jako inteligentne. Xiaomi ...
Czytaj więcej : Futurystyczna prezentacja dokonań Xiaomi | Wyświetlone : 1447 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Chciałem kupić telefon...

Opowiem Wam moją historię. Jest początek grudnia, przede mną leży roztrzaskany (ale działający) Zenfone 2 a obok Galaxy Note 2, w którym kilka godzin wcześniej padła pamięć. Nie mam backupu, ZF2, jeśli przez pęknięcia w ekranie dostanie się woda, padnie całkowicie. Potrzebuję nowego telefonu i to szybko. Kilka dni spędzam w sieci, na allegro, forach - przeglądam, czytam, porównuję. W końcu postanawiam zamówić u sprawdzonego sprzedawcy z Chin. Będzie to mój pierwszy tak drogi zakup, ...
Czytaj więcej : Chciałem kupić telefon... | Wyświetlone : 4607 | Odpowiedzi : 28 | Dział : HydePark

Xiaomi Mi S nadchodzi.

Xiaomi Mi S nadchodzi. Xiaomi Mi S będzie miał 4,6-calowy wyświetlacz o rozdzielczości FullHD , procesor Snapdragon 821, 4GB RAM i 128GB pamięci wewnętrznej . Energi ma dostarczać bateria o pojemności 2600mAh
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-mi-s-4-6-calowy/
Telefony z wyświetlaczem poniżej 5 cali sa obecnie rzadkością, Ale popyt na takie urządzenia nadal występuje. Xiaomi wychodzi na przeciw tym oczekiwaniom i zamierza wypuścić flagowy telefon z małym ekranem. Xiaomi Mi S nadchodzi.

Z przecieków ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi S nadchodzi. | Wyświetlone : 3181 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Nowości

LeEco zaprezentowała własny zestaw kina domowego

LeEco zaprezentował niedawno dwa dość drogie smart telewizory, na których zakup nie każdy może sobie pozwolić. A wczoraj do kompletu dołączył zestaw kina domowego, jednak tu zapowiadana cena jest już akceptowalna.

Obrazek
Sercem urządzenia będzie 4-rdzeniowy procesor Cortex-A72 (64-bit) z układem graficznym Mali-T820, wsparty 4GB pamięci RAM oraz 32GB pamięci wbudowanej ROM.

Urządzenie może komunikować się za pomocą bluetooth oraz WiFi. Zestaw kina domowego obsługuje sterowanie głosem oraz screen casting pozwalający wyświetlać zawartość z urządzeń ...
Czytaj więcej : LeEco zaprezentowała własny zestaw kina domowego | Wyświetlone : 1544 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

cubot nagrodzony przez sklep Gearbest

GearBest jest jednym z największych chińskich sklepów internetowych, , sklep ten przyznaje też nagrodę dla swojego najlepszego dostawcy.
W tym roku nagroda przypadła marce Cubot

Obrazek

Sklep nie podał uzasadnienia dlaczego Cubot wygrał, ale wiadomo że firma pokonała wiele marek zajmujących się produkcja elektroniki, odzieży, zegarków, biżuterii, wyrobów sportowych itd.

Cubot w tym roku wydał dużą liczbę produktów, a dokładnie to 16 nowych modeli telefonów i dwa smartbandy.
Marka jest też w dystrybucji w polskich ...
Czytaj więcej : cubot nagrodzony przez sklep Gearbest | Wyświetlone : 1504 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

OUKITEL U13 pojawi się na początku 2017

OUKITEL nie spoczywa na laurach, po zapowiedzi dwóch telefonów pojawiły się informacji, że firma szykuje premierę modelu U13 na początku przyszłego roku.

Obrazek
Informacje o tym modelu pojawiły się już jakiś czas temu, jednak odpowiedziała wtedy przerwaniem prac nad projektem. Najwyraźniej coś się zmieniło, ponieważ jak widać, telefon w niedługim okresie zostanie zapewne oficjalnie zapowiedziany. U13 otrzyma metalową konstrukcję wraz z tylną klapką. Telefon otrzyma 5,5-calowy ekran (2.5D) FHD, nie podano niestety procesora, a szkoda, ...
Czytaj więcej : OUKITEL U13 pojawi się na początku 2017 | Wyświetlone : 1477 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165507 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571