Z dostępnych renderów można wnioskować, że telefon otrzyma ultradźwiękowy czujnik linii papilarnych na froncie. Co na pewno pozwoliłoby Meizu nareszcie zabłyszczeć na rynku.
Na dziś nie ...
Teraz jest 22 sty 2026, o 12:37
Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Xiaomi wydało kolejną wersję Redmi 4, telefon Redmi 4A będzie bardzo tanim urządzeniem, przynajmniej w Chinach.
Seria Redmi oferuje tanie telefony, lecz Redmi 4A jest ...
W dniu 11 listopada w Polsce świętujemy odzyskanie niepodległości, tymczasem w Państwie Środka obchodzi się dzień singla który wiąże się z wielkim przecenami i promocjami w chińskich sklepach.
11.11, nazywany jest w Chinach dniem „podwójnej ...

Najnowsze plotki pochodzące z Chin mówią , że 14 listopada zostanie wydany OnePlus 3T. Jak widać OnePlus podobnie jak inni chińscy producenci wypuszcza bliźniacze telefony aby uzyskać rozgłos w mediach.
OnePlus 3T ma być swoistym łącznikiem pomiędzy 1+3, a OnePlus 4 który ma być wydany w przyszłym roku.
Oczekuje się, że OnePlus 3T ...
Media obiegła informacja, że pierwsza partia Xiaomi Mi Note 2 została sprzedana w 50 sekund. Rekord nie przetrwał długo, telefony Xiaomi Mi Mix zostały wykupione jeszcze szybciej.
Pierwsza partia Xiaomi Mi Mix została sprzedana w ciągu zaledwie 10 sekund, sprzedaż rozpoczęto o godzinie 10:00 czasu chińskiego. Obecnie do Mi Mix należy rekord ...
Liczba postów: 157736 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39594